12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: stil.kurir.rs

KOMPROMIS U BRAKU JE VAŽAN! Dame, na ove stvari ipak NE SMETE DA PRISTANETE!

Kasne dvadesete godine su obično period života kada ljudi polako shvataju šta žele, kao i kakvog partnera bi voleli da imaju pored sebe.

U FOKUSU:

TUGA! Preminuo bivši trener Zvezde Milan Kasanović

U JUNU SE ŽIVOT VRAĆA U NORMALU? Ovo su uslovi kriznog štaba za popuštanje mera

JEZIVA TRAGEDIJA NA MAGISTRALI: Nišlije s mosta sletele u reku, ima mrtvih

LONČAR UOČI SEDNICE KRIZNOG ŠTABA: Ne licitirati s merama već sačekati brojku zaraženih posle uskršnjih praznika!

VRHUNSKA FORMA DVOJICE TENISERA! Novak dobio teškog rivala u četvrtfinalu Rima!

Dok smo još mladi, uglavnom mislimo da prava ljubav podrazumeva bol i patnju, stalno iščekivanje i “leptiriće u stomaku”.

Ipak, kako odrastamo shvatamo da to i nije baš tako. Zdrava i zrela ljubav su sušta suprotnost tim stvarima.

Gotovo u svakoj bajci princeza se zaljubljuje u “lošeg momka” koji je nipodaštava i ne shvata njene prave vrednosti, sve dok se  on ne zaljubi u nju i pretvori u princa. Međutim, u stvarnom životu, taj “loš muškarac” se skoro nikada ne pretvara u princa, već često postaje sve ono što žena nikada nije očekivala od njega.

Uvek treba da imate na umu da je za dobar odnos potrebno dvoje. Ali, potrebno je da oboje budete zreli i spremni da ulažete u vaš odnos.

Zrela žena gotovo nikada neće u svom braku raditi ovakve stvari kako bi udovoljile svom muškarcu:

 

Nikada neće gledati fudbal ako to ne voli

Zrela žene je sasvim sigurna da njen muškarac treba da ide na utakmice sa svojim prijateljima i da je to njegovo vreme koje treba da posveti sebi. Ona neće ići na takva mesta samo kako bi izgledala posebno u njegovim očima ili kako bi njemu udovoljila. Radije će ostati kod kuće i raditi stvari koje su njoj zanimljive.

 

Nikada neće tražiti od muža da je zabavi

Ona zna da svako od njih ima svoje potrebe i da je sasvim u redu da svako sebi organizuje vreme shodno svojim potrebama. Njoj je sasvim u redu da ona ode sa svojim prijateljicama na kafu dok on sedi kod kuće i gleda televiziju.

 

Ne oprašta zanemarivanje

Ako ona pamti važne datume, isto očekuje i od njega. Ona zna da na taj način njen muškarac njoj ukazuje poštovanje.

Nikada neće ćutati ako joj nešto smeta

Šta god da je u pitanju, ako joj to smeta, zrela žena nikada neće problem “gurati pod tepih”. Njoj je važno da stalno rade na poboljšanju njihovog odnosa i zbog toga ne želi da sakrije bilo šta od svog partnera.

 

Nikada ga neće pravdati bespotrebno

Ako radi neke stvari za koje ona smatra da su nedopustive, ona sasvim sigurno neće pokušavati da ga opravda. Zrela žena traži pored sebe zrelog muškaraca koji mora da bude svestan i odgovoran za svoje postupke.

Ne plaši se direktnih pitanja

Sa zrelom ženom uvek možete da pričate otvoreno, o čemu god da razmišljate. Isto tako, ona u brak ulazi sa potpunim poverenjem i bez ikakvih laži jer ne želi da bespotrebno troše svoje vreme.

 

Ne ostaje sa muškarcem ako je vreme da ode

Ona uglavnom oseti kad je vreme da napusti svoj brak i ne želi da ostaje u njemu ako to nema smisla. Svesna je da će pronaći nekog drugog sa kim će moći da ostvari bolji ljubavni odnos. Isto tako, svesna je sebe i svojih kvaliteta i ne želi da ostane sa nekim ko je ne zaslužuje.

Ne toleriše ljubomoru

Mala doza ljubomore može biti prihvatljiva, ali ako je u pitanju preterivanje, ona će vam svakako staviti do znanja da treba da prestanete to da radite. Zrela žena je sigurna u sebe i svoju ljubav i nije sklona ljubomori, pa isto očekuje i od vas.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar