20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

U MRAKU NOĆNOG KLUBA SAM JE OTRESAO! Bila je to noć za pamćenje!

Bilo je leto i lepo vreme. Spremali smo se da odemo na žurku koju smo dugo čekali; veliko društvo je išlo sa mnom i ženom. Stigli smo kasno, svi su već bili pripiti i dobro raspoloženi. Posle nekog vremena stajao sam sâm na sred kluba i uživao u muzici kada je prišla vidno pijana, jedna rasna matorka i počela da se uvija.

S obzirom da sam bio sa ženom, sklanjao sam se i izbegavao je. Okrenula se ka meni, pogledala me svetlim i poluzatvorenim očima. Tako kurvinjski pogled – pomislio sam…

Nisam stigao da završim misao kad se izvila ka meni, brzo me zagrlila i ugrizla za vrat. Uh, to mi je najizraženija erogena zona! Žmarci su me prošli, ali sam se otrgao i rekao joj:
– Beži, bre, budalo! Šta to radiš?!

Sve to je videla moja žena i njena drugarica. Upitala me je:
– Šta radiš to?
– Ma, beži! Vidi budalu kako me napada – rekao sam.

Ostalo je na tome, nastavili smo da se zezamo i đuskamo. Posle nekih sat vremena krajem oka sam primetio da se uputila ka WC-u. Rekao sam sebi – to je to. Krenuo sam za njom malo udaljen.

U tom klubu ima baš mnogo kabina i nije bilo gužve. Ulazila je i kad je krenula da zatvori vrata, ušao sam za njom. Obratila mi se laganim hotline glasom.

Zagledala me je i jebala pogledom. Bila je rasna matorka, velikih grudi i jako, jako jebozovna…

Dok je piškila, stajao sam naslonjen na vrata i pijuckao pivo. Mazio sam ga preko farmerki, a onda ga izvadio napolje. Nisam ga ni dirnuo, a već je bio polu dignut, jer me je napalilo kako me jebe pogledom.

Savila se ka meni i u sekundi ga usisala svojim napućenim ustima. Gutala ga je i stenjala koliko je napaljena.

Zamenili smo mesta, smakao sam farmerke i gaće i zavalio se. Stavio sam kondom na vrh glavića i uhvatio je za kosu, prineo je nabreklom kurcu i šapnuo joj:
– Kujo pohotna, navuci ga zubima.

Ova rasna matorka lagano ga je svlačila i smejala se gledajući me svojim modrim očima zbog čega mi je sperma ključala u jajima. Smeškao sam joj se podlo i bezobrazno.

Ustala je i zadigla suknju, a pošto nije nosila gaćice i bila žestoko napaljena, sokovi su joj se razvlačili i cureli sa vrele, uredno sređene, pičkice.

Sela je i počela žestoko da se nabija i meša. Oči su joj kolutale kao loptice za loto. Glasno je stenjala, ali je muzika bila mnogo jaka i bilo me je briga da li nas neko čuje.

Pričala mi je nešto na francuskom, što me je žestoko ložilo. Kurac mi je bio tvrd kao kamen. Ona je mumlala i buncala, svršavala je u nizovima.

Zagrlila me je i čupala kosu dok se tresla kao jebana zečica. Osetio sam da ću uskoro da svršim.

Sletela je sa kurca, srtgla kondom, klekla na kolena i rekla:
– Okupaj me, molim te!

Dugo sam bio napaljen. Jaja su mi otekla. Počeo sam da je zasipam mlazevima, a taj pohotan pogled koji je krasio njeno kurvinjsko lice sa izraženo razmazanom šminkom zasipali su mlazevi moje sperme po licu, očima…

Nikada neću zaboraviti njeno zadovoljstvo na licu. Ustala je, poljubila me i zahvalila mi se uz osmeh.

Te noći još nekoliko puta sam je na isti fazon tucao. Uzeo sam sve što nudi i nikada je više u životu nisam video.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar