Izvor: direktno
18.01.2021 u 15:35
0

RAJSKI ZALIV Ovde sela plutaju na vodi! (FOTO, VIDEO)

Jedno je od najčudesnijih mesta na planeti je baš vijetnamski zaliv, u kom se smestilo više od hiljadu ostrva. Pored brojnih pećine i remek-dela prirode, nije ni čudo što je ova destinacija pravi mamac za turiste.

Južno od Halong zaliva, nalazi se Lan Ha, zaliv sa oko 400 litica koje krase peščane plaže i tirkizna voda. Ako zaronite u tamni tirkiz, naići ćete na stotine vrsta riba i drugih živopisnih prizora uključujući i neke od retkih vrsta azijskih korala. A poneki srećnici imaju i priliku da ugledaju i plivaju sa delfinima. 

Ipak, ovaj zaliv nudi još mogućnosti. Istraživanje skrivenih mesta kajakom garantovano će vas dovesti do neverovatnih otkrića, kao i penjanje na Kat Ba ostrvo.

OVO MORATE ZNATI

ISPLIVALI SKANDALOZNI SNIMCI PONIŽAVANJA, EVO KAKO JE MIKA „SPUŠTAO“ ĐAKE: „Mrš na umivanje gluperdo“ (VIDEO)

PO PRVI PUT SE OGLASILA SUPRUGA MIKE ALEKSIĆA: Osumnjičenog za silovanje i seksualno zlostavljanje svojih učenica

BEZ MILOSTI, NA SMRT! Veljko Ražnatović se oglasio o Miki Aleksiću čije je časove pohađao

Spektakularan prizor pružaju i plutajuća sela Lan Ha.Selo Cai Beo najstarije je u zalivu, ali i u celom Vijetnamu. Tamo živi oko 300 porodica, prehranjuju se ribolovom, a kuće su im povezane. Zato svako može lako obići celo selo, prolazeći kroz „dvorišta“ lokalaca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter