Izvor: happyBSC
02.10.2020 u 15:22
0

PIONIRSKI PODUHVAT Maldivi nude pogodnosti za turiste i to u tri stepena (VIDEO)

Maldivi su na putu da postanu prva zemlja u svetu koja će putnicima ponuditi program lojalnosti. To znači da će oni koji budu posećivali ovu ostrvsku državu Indijskog okeana uživati u brojnim pogodnostima.

Program lojalnosti na Maldivima imaće tri nivoa – zlatni (Abaarana), srebreni (Antara) i bronzani (Aida). Sva tri naziva za ove programe potiču iz divehijskog jezika, primarnog jezika Maldivaca. „Maldives Immigration“, organizacija koju vodi vlada Maldiva, oglasila se na Tviteru pojasnivši kako će ustvari funkcionisati program lojalnosti.

– Turisti će zarađivati bodove na osnovu broja poseta i trajanja boravka na ostrvu. Dodatni bodovi deliće se za posete u svrhu proslave posebnih prigoda – napisali su iz „Maldives Immigration“.

Maldivi, čija ekonomija u velikoj meri zavisi o industriji turizma i ugostiteljstva, bili su jedna od prvih zemalja u Aziji koja je ponovno otvorila svoje granice usled pandemije. Turisti su se već u julu počeli polako vraćati na ovo ostrvu.

Stručnjak iz oblasti turizma Skot Kejs smatra da bi ideja o programu lojalnosti mogla imati dugoročni potencijal.

– To je možda najinovativniji potez turističke zajednice jedne zemlje. Većina ih se fokusira isključivo na oglasne kampanje, ali Maldivi imaju nešto novo i jedinstveno – kazao je Kejs.

Predstavnik nacionalne turističke zajednice Maldiva kazao je za CNN Travel da će se program lojalnosti sprovoditi od decembra 2020. godine. Ipak, još nije potpuno jasno kakve će tačno pogodnosti uživati putnici i kako će sakupljati svoje bodove.



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter