Izvor: HappyBSC
17.08.2020 u 11:07
0

ISPLOVIO KRUZER! Krstarenje Mediteranom posle pet meseci

Prvi veliki kruzer zaplovio je Mediteranom nakon gotovo pet meseci pauze zbog pandemije.

Kruzer „MSC Grandiosa“ je isplovio iz Đenove u Italiji na sedmodnevno krstarenje, a planira se zaustavljati u tri italijanske luke, kao i u La Valeti, glavnom gradu Malte. Kompanija „MSC Cruises“ je saopšila da su putnici i posada testirani na koronavirus pre ukrcavanja.

Krstarenje je započeto u vreme kada raste broj zaraženih širom Italije, a u nedelju je potvrđeno više od 600 novih slučajeva. Italijanske vlasti su zatvorile sve noćne klubove, a nošenje maski je obavezno od 18 do 6 sati na javnim mjestima gde društveno distanciranje nije moguće.

„MSC Cruise“ je saopštio da će kruzer biti popunjen do 70 posto kapaciteta tako da je primio 2.500 putnika kako bi se ispoštovale sigurnosne mere.

Italija je sedma na listi kada je riječ o broju putnika na krstarenjima nakon što je 2018. godine zabilježila više od 800.000 putnika, piše BBC.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter