Izvor: Stil.rs
30.07.2020 u 21:25
0

RODITELJI SU SE POKAJALI ZBOG IZBORA IMENA ZA BEBU: Upravo ova su predmet zadirkivanja!

Novo istraživanje je pokazalo ove statitistike

Roditelji su veoma neodlučni kada su u pitanju imena za bebe, a jedno istraživanje pokazalo je koja su najmanje popularna.

Naime, zbog određenih imena, decu zadirkivaju u školi, zbog čega nisu više tako atraktivna. Novo istraživanje jedne od britanskih kompanija kaže da je 73 posto roditelja smislilo bolje ime za dete, onda kada su ih već prijavili.

OVO MORATE ZNATI…

DEMANTI IZ UPRAVE ZA SPREČAVANJE PRANJA NOVCA: Sprovode se redovne aktivnosti kao 2019. i 2018. godine

JEZIVO! SVAKI DRUGI PACIJENT NA RESPIRATORU UMRE: Nemačka studija iznela zabrinjavajuće podatke!

OD KORONA PRI ZEMLJE DO PAKLA PANDEMIJE ZA PAR MESECI: Ova zemlja je ubrzano vratila restrikcije koje je davno ukinula!

LAJČAK POSLE SASTANKA U BRISELU: Važan korak u dijalogu Beograda i Prištine, nastavak krajem avgusta!

 Neki su odluku doneli na osnovu onoga, kako će se odraziti ime kad deca porastu, dok je trećina priznala da uopšte nije razmišljala o imenima svoje dece.

Još jedan od razloga zbog kojih žale oko izbora imena kod dece je i taj, jer ga je partner ili partnerka izabrala, kao i da većina prijatelja zovu decu isto.

Imena koja prednjače, a zbog kojih su se roditelji pokajali su definitivno Hanter i Aurora, a među njima našlo se i žensko ime Samer (engl. leto).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter