Izvor: happybsc/objektiv
01.03.2021 u 15:47
0

ZAUVEK MLADI Pet trikova kako da prirodno „ispeglate“ bore

Bore na čelu postaju izražajnije kako starimo, ali na njihovu vidljivost utiču i drugi faktori (genetika, sunce, “mrštenje”), koje možemo tretirati. Važno je fokusirati se na proizvode i tehnike za očuvanje vlažnosti i elastičnosti kože, savetuju stručnjaci.

VESTI KOJE SU OBELEŽILE DAN

STIPENDIJA ZA MALU DARU! Dodik pomaže glavnoj glumici iz filma o Jasenovcu

Saslušana Dijana Hrkalović!

NAGLI SKOK! Danas 3.469 novozaraženih od korone

NIKOLA SARKOZI OSUĐEN!

MUŠKARAC PREMINUO ISPRED KOVID AMBULANTE! Srušio se pred ulazom, Hitna pomoć nije mogla da mu pomogne

Najdostupnije eliksire istražio je portal Bright Side, a možemo ih koristiti svakodnevno.

1. Banane

Odlične su za negu kože, posebno čeonog dela. Sadrže najvažnije vitamine i prirodna ulja, a lako se pripremaju. Uzmite četvrtinu banane i napravite od nje pastu. Nanesite je u tankom sloju na kožu i ostavite 15 do 20 minuta. Potom isperite toplom vodom.

2. Citrusi

Voće karakterističnog kiselog ukusa bogato je vitaminima E i C, koji doprinose elastičnosti kože i pospešuju njeno zdravlje. Iako ih možete naneti na kožu (limun, pomorandža, grejp) i ostaviti na licu 10 minuta, postoji mnogo efikasnije rešenje. U posudu dodajte četvrtinu svežeg soka od pomorandže i malo brašna, kako bi napravili pastu. Nanesite na čelo i ostavite 20 minuta. Potom isperite toplom vodom.

3. Prirodna ulja

Kokosovo i maslinovo ulje doprinose elastičnosti i vlažnosti kože. Pred spavanje, nanesite ulje na čelo i masirajte područje, gde su bore najizraženije. Možete kombinovati s uljem, i videti koje vam više prija.

4. Belance

Pomešajte ga sa medom za najbolji efekat. Ne samo da će maska umanjiti vidljivost bora, već će tonirati kožu. Umutite kašičicu meda i jedno belance.

NE PROPUSTITE

DOBRE VESTI ZA SRBIJU: Stigao novi kontigent Fajzerovih vakcina

Meteorolog Đurić otkrio šta nas čeka do KRAJA MARTA: Pravo proleće, a onda sledi PREOKRET (VIDEO)

Kraj trećeg ili početak četvrtog talasa? Dr Stamenković objašnjava (VIDEO)

SPECIJALNA DONACIJA ZA BiH: Predsednik Vučić sutra u Sarajevu

VEČERAS U ĆIRILICI: Priča smrti koja je obišla svet – JASENOVAC (Happy TV 20.55 časova)

Nanesite na čelo, a možete i na čitavo lice i vrat. Ostavite 15 minuta, a potom isperite hladnog vodom.

5. Posebne vežbe

Treniranjem mišića lica smanjićete bore i podići kapke:

– Podignite obrve visoko i držite oči širom otvorene 20 sekundi. Ponovite vežbu pet puta.

– Stavite kažiprst ispod obrve i polako vucite kožu kapka ka gore, kako biste poboljšali cirkulaciju. Ponovite vežbu desetak puta.

– Stavite vrh kažiprsta na slepoočnicu i lagano zatežite kožu kapka dole/gore. Dok vučete na gore, žmurite i stegnite jako kapak. Ponovite vežbu pet puta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter