1°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Srbija Danas

OVAKAV MUŠKARAC ZNA ŠTA ŽELI: Ako ti OVO KAŽE, znaj da je reč o PRAVOM ALFA MUŽJAKU!

Stvari koje će je sigurno uzbuditi više nego što ste mogli da zamislite.

1. Kako da je naterate da poludi za vama

Mukšarce kao da uzbuđuju i najsitnije stvari koje devojke rade, kao što je na primer oblizivanje usana. Sa druge strane, ženama je potrebno malo više vremena i nežnosti da uđu u raspoloženje i urade stvari o kojima ste samo mogli da sanjate, pa zato obratite pažnju! Prvi korak je da je zagrejete i da se oseti da ste tu zbog nje. Najbrži način da je uzbudite jeste da učinite da se oseti kao da je u centru vaše pažnje.

2. Recite joj da je lepa

Većina žena se zbog nečega oseća nesigurno, bez obzira na to koliko su lepe. Recite joj da je najlepša devojka u prostoriji i to joj fizički pokažite i rezultati će biti neverovatni. Pokažite joj da nikada niste videli lepšu ženu od nje i biće vaša!

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

"NE OPRAŠTAM SEBI ZATO ŠTO NISAM BILA PORED NJEGA" Bio je RATNO SIROČE, tetka ga je NAŠLA u SNEGU: Ove DETALJE niko NIJE ZNAO!

NE LIČI NA SEBE! Končita 6 godina posle Evrovizije izgleda kao druga osoba

FEJSBUK SE PRODAO! Pročitajte na čijoj su sad strani!

OZBILJNE PREMIJE ZA ORLOVE: Reprezentativci nagrađeni za pobedu nad Norveškom

ISPALA AMERIČKIH ŠPIJUNA Izgubili čamac-dron, nasukao se čak u Škotskoj (VIDEO)

3. Samopouzdanje je ključno

Svakoj ženi se sviđa muškarac pun samopouzdanja koji zna šta želi i to otvoreno pokazuje. Devojke vole da se osećaju kao da imate kontrolu i da znate šta radite... čak i ako nije tako! Preuzmite inicijativu za pojedine stvari koje radite u javnosti i ona će vam dozvoliti da preuzmete inicijativu u spavaćoj sobi.

4. Budite pažljivi

Male stvari su najvažnije, prema tome – budite iskreni, ljubazni i pažljivi. Iako ovo zvuči lako, potrebna je vežba jer su pojedini muškarci navikli da budu fokusirani isključivo na sebe. Sem toga, mnogi muškarci su naprosto lenji - budite drugačiji!

5. Ne žurite

Spori i nežni dodiri će je najviše uzbuditi. Nemojte pokušati da je poljubite pre nego što utvrdite koliko je raspoložena i zainteresovana. Neki muškarci ne umeju da prepoznaju da li se dopadaju devojci ili ne... i onda budu odbijeni. Ako se ona smeje i dodiruje vam ruku, verovatno je spremna za poljubac.

6. Šaputanje

Nekada je najbolje da je odvete na neko tiho mesto da biste mogli da joj šapućete. Uši su veoma senzitivne i duboki, usporeni glas će je sigurno uzbuditi.

7. Poljubac

Spori poljubac će je uzbuditi više nego bilo šta drugo. Žene su veoma intuitivne i mogu da procene. Nemojte žuriti i izaberite najbolje vreme i mesto - garantujemo vam da će vas pozvati kući na kraju sastanka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (1)

Olja

Jao, to kada kazu da si lepa..to je bezveze! Bolje reci da je slatka, nego to lepa..


Ostavite komentar