14°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

PREVARILA SAM DEČKA Iskusni saveti za jednu bludnicu

Prevarila sam dečka, kako da mi oprosti?

Vernost i odanost u ljubavnom odnosu su najvažniji stup stabilnosti. Međutim, nekada nije moguće da se utiče na osećanja posebno kada se pojavi neko novi u našem životu. Obično, jaka hemija i neodoljivost koja se tada javlja može da utiče na racionalne odluke i da doprinese da dođe do prevare u vezi.

Priznati ili ne?

Ako ste bili neverni, verovatno se pitate što da učinite i izađete iz te teskobne situacije. Koji je prvi korak, je li to priznanje o prevari ili skrivanje tajne? Budući da je prevara uvek prisutna tema koja se nalazi unutar onih mnogobrojnih vezanih za sentimentalne odnose i intimnost, ono u što morate biti sigurni je da li želite nastaviti aktualnu vezu ili ne.

OVO MORATE ZNATI

MILOVCI NAPRAVILI HAOS U SRPSKIM OPŠTINAMA: Đukanović pustio svoje zveri sa lanca

BOLNIČAR UHAPŠEN: UKRAO NOVČANIK PREMINULOG OD KORONA VIRUSA

ISKORISTITE DAN ZA OSVEŽENJE: Pogledajte gde nas očekuju pljuskovi

OD DANAS "OKO SOKOLOVO" NA DELU: PIŠE KAZNE i šalje na kućnu adresu

POJEDINI PROFESORI STRAHUJU OD POVRATKA U KLUPE: Jedna stvar može da bude kobna po njih!

Ukoliko stalno budete u sebi mislili na to prevarila sam dečka, a da ste nesigurni kako da postupate, znajte da što pre rešite ovu situaciju, to će umanjiti patnju.

Osećam nezadovoljstvo

Možda ste bili neverni i ponovo se vraćate misli o prevari pri čemu niste sigurni kako će izdaja uticati na postojeći odnos? Ukoliko priznate svoje neverstvo dečku s kojim ste u vezi, možda će on osetiti nepoverenje i razočaranje, odnosno kombinaciju različitih osećaja, a veza se može zakomplikovati? Šta je najbolje? Kada je u pitanju prevara, ona može biti najočigledniji pokazatelj nesigurnosti ili nezadovoljstva postojećom vezom. Svaka osoba može osetiti naklonost, želju i privlačnost ka nekoj drugoj osobi, ali kada postoji veza, to uglavnom pokazuje na prisutne poteškoće u odnosu.

SVE O KORONI

U MAĐARSKOJ 43 NOVA SLUČAJA: Nema novih umrlih od KOVID-19

NEVEROVATNO! NJENA PRIČA NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM: Preležala sam koronu i rodila bebu s antitelima!

KORONA U SRBIJI: Užice ima najviše pozitivnih dok Kosjerić odoleva

PREDSEDNIK SANU O BORBI S KORONOM: Zahvalnost dugujem onima čija imena ne znam

U KANDŽAMA KORONE: Broj obolelih od virusa premašio 20 miliona

Priznati neveru je teško, ali živeti s osećajem krivice s druge strane donosi mnogo više napetosti. Pitate se - što da uradite? Otkrivanje prevare u mnogim slučajevima donosi završetak veze i uništavanje odnosa, jer nije svaki muškarac spreman da oprosti. Sa druge strane, osećaj krivice pre ili kasnije uticaće na udaljavanje ili kraj partnerstva.

Ali, ne želim da prekinem vezu

Ako ste odlučili da priznate svoje neverstvo, znajte da svaka osoba drugačije reaguje na laž i izdaju. Obično u tim situacijama se događa da dečko odreaguje na dva načina, ili neće želeti da čuje objašnjenja zbog čega ste to učinili ili će zahtevati od vas da sazna razloge što ste se odlučili za prevaru. Ukoliko vam dečko oprosti to ne znači da će nakon određenog vremena na nju i da zaboravi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti