3°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Telegraf.rs

BANE VIDAKOVIĆ: Dilerima sam kupio bar 5 "mercedesa"

Glumac Branko Bane Vidaković (61) uhapšen je ovog leta sa 30 grama heroina kod sebe, a tokom pretresa stana u kojem živi, pronađeno je još 10 grama narkotika i dve vagice.

Više javno tužilaštvo u Beogradu optužilo je glumca za neovlašćeno držanje droge za ličnu upotrebu.

SVE O KORONI

KON: Broj novozaraženih je UZNEMIRUJUĆE VELIK!

Preminu dobrovoljac koji je primio oksvordsku vakcinu

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Oboren rekord po broju obolelih!

RUSI TVRDE: Naša nova vakcina protiv korone bezbedna za sve!

DR GORAN BJELOJEVIĆ OTKRIVA: Evo koliko STE ZAŠTIĆENI ako SAMO nosite MASKU! (VIDEO)

U prvoj fazi glumac i čovek sa kojim je Bane uhapšen M.I. bili su osumnjičeni za dilovanje heorina, ali je istragom utvrđeno da je glumac drogu koristio za lične potrebe.

- Kolege koje me znaju znaju da ne mogu da budem diler, prezirem dilere i oni znaju koliko dugo se borim protiv toga. Zbog sopstvene zavisnosti, kroz koju sam ranije prošao, hteo sam da držim školu klincima šta da izbegavaju. Ja sam rekonvalescent, koji je na lekovima već dug period, sigurno petnaest godina. Da bih mogao da se manem toga, morao sam sebi da obećam da više neću baciti ni dinara na to smeće. A sigurno sam kupio bar pet "mercedesa" tim dilerima. U tim godinama sam puno zarađivao. Onda sam sebi rekao da neću bacati novac na to - ispričao je Bane Vidaković. 

OVO MORATE ZNATI

SAOPŠTENJE IZ MUP-a: Uhapšen osumnjičeni za napada na inspektora

DAČIĆ: Moja nova funkcija je najveća moguća čast!

ĐORĐEVIĆ: Zaposleni koji rade od kuće ne smeju da imaju manja prava!

SRPSKA GENIJALNOST NA DELU! Naši "maskomati" stižu širom sveta!

RANJEN INSPEKTOR U NOVOM SADU! Policija na ulicama, jure napadača!

Objasnio je i da je osamdesetih godina probao i LSD i "sve ono što je prirodno, i što nije".

Takođe je uporedio i momke sa ulice sedamdesetih i osamdesetih godina sa onima iz devedesetih.

- Momci s ulice iz sedamdesetih i osamdesetih su bili pitomiji. Posle, u tim nesrećnim devedesetim podmetali su bombe pod automobile. Tada je nastala ta nepovratna grubost koja je od nas napravila ljude koji se plaše. Ljudi su danas izgubili empatiju, više niko ne saoseća, beže, sakrivaju se, ne mogu da podnesu tuđu patnju.

- Desilo mi se da sam naišao na čoveka koji je ležao nasred Slavije, niko mu nije prišao. Ja mu priđem, vučem ga, a on težak, opustio se, morao sam da zamolim za pomoć. Mislio sam da je mrtav, ali ispostavilo se da je bio pijan. Da nisam reagovao, neko bi ga zgazio - ispričao je Vidaković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar