29°C

Beograd

Photo: Instragam/printscreen

Izvor: Alo.rs

"PRAVILA ŽURKE DO ZORE A NIJE PLAĆALA RAČUNE!" Komšije otkrile ŠOKANTNE detalje o uhapšenoj pevačici Romani!

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da je Romana Panić sa svojim partnerom Filipom uhapšena u Australiji zbog krađe novca sa bankomata, novinari su posetili naselje Veljko Vlahović, u kojem je pevačica nedavno kupila stan, kako bi od njenih komšija proverili šta sada misle o njoj.

Romanina komšinica Vesna ispričala  je da pevačicu dugo nije videla, ali je poručila da ju je vest o njenom hapšenju veoma iznenadila.

SAZNAJTE JOŠ...

PRVI PUT U 21. VEKU! U ruskim STRATEŠKIM BOMBARDERIMA ova posada! (VIDEO)

DVOSTRUKI ŽIVOT OLIMPIJSKE ŠAMPIONKE: Noću radi kao ESKORT DAMA zarađuje 600 DOLARA NA SAT! (VIDEO)

SVI DETALJI O TESTIRANJU NA KORONU! Evo gde i kako u Srbiji MOŽETE DA SE PROVERITE!

SITUACIJA SA KORONOM SE POGORŠAVA! Moguće je da se OPET ZATVORE GRANICE!

- Ranije je stalno odlazila u prodavnicu po namirnice, tu dole na uglu i sretale smo se. Bila je fina, ljubazna, nasmejana. Čitala sam u novinama šta se desilo... Šta da vam kažem? Strašno je sve to, nikada ne bih rekla da je za tako nešto sposobna - rekla je Vesna i pokazala nam zgradu u kojoj Romana ima stan.

 Milivoje, koji se predstavio kao upravnik zgrade, otkrio je kada je poslednji put sreo pevačicu.

Nisam je video od pre korone. Bila je ovde za Božić i pravila je žurku, koja je trajala do 5 ujutru. Bunile su se i komšije i hteli su da zovu policiju... Muzika je bila glasna, ona je pevala, verovatno pod dejstvom alkohola - rekao  je na početku razgovora ljubazni gospodin, te dodao da je u garaži i dalje parkiran „pežo“ italijanskih tablica, koji je vozio pevačicin dečko Filip, s kojim je uhapšena u Australiji. Kako  je komšija Milivoje objasnio, budući da mu je posao da brine o održavanju zgrade, pevačica mu nikada nije dala novac za održavanje.

- Nikada nije platila ništa. Čak ni račune od stana ne plaća. Zatekao sam pre par dana gomilu računa na njenim vratima- kaže on.

- Taj mladić sa kojim je u vezi je mlad, crn i lep, dolazio je tu stalno, uvek je bio ljubazan i fin. Iz životnog i radnog iskustva znam da su najveći prevaranti i kriminalci, ljubazni i fini ljudi. Takva je i ona bila. Nasmejana, pristojna - kaže Milivoje, penzionisani policijski pukovnik.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar