8°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen

Izvor: happyBSC

PROHODAO NAVALNI Putinov suparnik objavio post na Instagramu (FOTO)

Ruski opozicioni političar Aleksej Navalni viđen je kako se spušta niz stepenice na fotografiji postavljenoj na svom Instagram profilu u u subotu, pet dana nakon što je berlinska bolnica saopšila da je on skinut sa respiratora i da može da diše samostalno.

OVO MORATE ZNATI

MILAČIĆ PORUČIO ĐUKANOVIĆU: Svaki kamen koji ste bacili na Boga, pao je pravo na vas, hteli ste da nagazite Vasilija Ostroškog!

DOKTOR KON OTKRIO ZABRINJAVAJUĆE PODATKE: Imamo informacije da je verovatno na OVOM mestu došlo do zaražavanja

Navalnom, vodećem suparniku ruskog predsednika Vladimira Putina, pozllilo je na letu prema Sibiru prošlog meseca i on je prebačen avionom u Berlin. Nemačka tvrdi da su laboratorijski testovi u tri zemlje ustanovili da je on otrovan nervnim agensom novičok, a zapadne vlade zahtevaju pojašnjenje od Rusije.

- Da kažem kako teče moj oporavak. To je već jasan put, iako dugačak - piše Navalni.

SAZNAJTE JOŠ

ZAČUO SE VRISAK DECE: Vuk ušao u dvorište, porodica u šoku!

STRAVIČNO U KIKINDI: Dva dečaka tukli trećeg pa hteli da ga bace sa sprata nedovršene zgrade

MRTVI PADAJU, a najmanje 16 POVREĐENO: Užas posle žurke!

UŽAS! Jedanaestogodišnja devojčica stradala u požaru!

On navodi u postu na Instagramu da još ne može koristiti svoj telefon i da ima poteškoća da naspe vodu u čašu ili da se penje uz stepenice jer mu noge drhte.

- Još ima problema koje treba da rešim, ali su sjajni lekari iz bolnice Čeriti rešili glavni. Oni su me pretvorili iz tehnički živog ljudskog bića u nekoga ko može brzo da lista Instagram i da bez razmišljanja uvidi gde da objavi svoje lajkove - piše Navalni, prenosi Reuters.

View this post on Instagram

Давайте расскажу, как идёт мое восстановление. Это уже ясная дорога, хоть и неблизкая. Все текущие проблемы вроде того, что телефон в моих руках бесполезен, как камень, а налить себе водички превращается в целый аттракцион, - сущая ерунда. Объясню. Совсем недавно я не узнавал людей и не понимал, как разговаривать. Каждое утро ко мне приходил доктор и говорил: Алексей, я принёс доску, давайте придумаем, какое на ней написать слово. Это приводило меня в отчаяние, потому что хоть я уже и понимал в целом, что хочет доктор, но не понимал, где брать слова. В каком месте головы они возникают? Где найти слово и как сделать так, чтобы оно что-то означало? Все это было решительно непонятно. Впрочем, как выразить своё отчаяние, я тоже не знал и поэтому просто молчал. И это я еще описываю поздний этап, который сам помню. Сейчас я парень, у которого дрожат ноги, когда он идёт по лестнице, но зато он думает: «о, это ж лестница! По ней поднимаются. Пожалуй, надо поискать лифт». А раньше бы просто тупо стоял и смотрел. Так что много проблем ещё предстоит решить, но потрясающие врачи университетской Берлинской клиники «Шарите» решили главную. Они превратили меня из «технически живого человека» в того, кто имеет все шансы снова стать Высшей Формой Существа Современного Общества, - человеком, который умеет быстро листать инстаграм и без размышлений понимает, где ставить лайки.

A post shared by Алексей Навальный (@navalny) on

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti