1°C

Beograd

Photo: in4s/nacional

Izvor: tanjug

NOĆNA MORA MILA ĐUKANOVIĆA Isplivali novi dokazi o ubistvu Ive Pukanića i učešću Joce Amsterdama

Hrvatski nedeljnik "Nacional" u najnovijem broju na naslovnoj strani tvrdi da poseduje snimak telefonskog razgovora u kojem Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, navodno govori o ulozi Mila Ðukanovića u ubistvu Ive Pukanića.

"Nacional" nije objavio snimak u čijem je posetu i ne objašnjava zašto. Prema pisanju nedeljnika Joca Amsterdam na tom snimku objašnjava zašto nije ranije "prokazao Ðukanovića".

Kao eksluzivno zagrebački nedeljnik piše da se 12 godina od ubistva Pukanića, kako kažu, iznenada pojavio audiosnimak iz zatvora koji ukazuje na naručioca atentata.

Reč je o snimljenom razgovoru koji je, kako piše Nacional, vođen u sasvim drugom kontekstu, a u jednom trenutku Joca Amsterdam, koji je još uvek u zatvoru, navodno konstatuje da je mogao biti slobodan čovek da je progovorio o ulozi crnogorskog predsednika u ovoj priči. Pre nekoliko dana navršilo se 12 godina od smrti jednog od glavnih ljudi Nacionala Ive Pukanića i Nike Franjića.

Uveče 23. oktobra 2008. godine na parkiralištu u dvorištu zgrada na uglu Palmotićeve i Stare Vlaške u Zagrebu eksplodirao je motocikl ostavljen kraj automobila. Počinitelji su brzo pronađeni, uhapšeni i osuđeni, ali su naručioci vog ubistva do danas ostali nepoznati.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar