0°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen

Izvor: Alo.rs

POSLANICI O BORBI PROTIV PANDEMIJE: Piju posebni napitak da se zaštite od korone!

Vitamini, zdrava ishrana, bavljenje sportom i slobodno vreme provedeno sa porodicom su oprobani recept koji primenjuju narodni poslanici kako bi i u jeku pandemije ojačali imunitet i otišli na posao u Skupštinu Srbije koja ni zbog korone nije prekidala rad.

 Ujutro imam neki svoj mali ritual: popijem čašicu soka od aronije, uzmem kašiku meda, pilulu omega 3 i popijem šumeće multivitaminske tablete. Tablete sa cinkom i vitaminom D sam nabavio tek juče. Od svega mislim da je važnije pozitivno razmišljati, šaliti se i činiti dobre stvari. To jača duh, koji pobeđuje mnoge bolesti, pa i koronu - poručio je za medije Aleksandar Čotrić.

Milena Ivanović, njegova koleginica iz skupštinske klupe, koronu je preležala u junu, ali je i dalje oprezna jer još nije utvrđeno da li se može oboleti više puta.

- Pijem sve ono što su mi lekari savetovali posle bolničkog lečenja. Hranim se zdravo koliko mogu. Poštujem sve propisane mere i sve što je do mene. Smatram da je vrlo važno misliti pozitivno, trudim se da što manje čitam loše vesti i informacije o koroni kojima smo svi bombardovani. Smatram da mentalno zdravlje i te kako utiče na fizičko zdravlje, samim tim i na imuni sistem - kazala je ona za naš list.

Samir Tandir tvrdi da nije menjao način života zbog pandemije.

SAZNAJTE JOŠ...

BRAČNI PAR SA SINOM PLJAČKA PO ŠAPCU: Ukrali lančić vredan oko 110.000

KORONA PRESEK: Zaraženo 8.000 ljudi!

PRITVOR DO 30 DANA OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO DEKA SAVE: Tupim predmetom tučen do smrti

Sutra prvi sastanak Sinoda SPC od sahrane patrijarha Irineja

JEZIVO: Ugledna zagrebačka doktorka izvršila samoubistvo

 Kraj iz kojeg dolazim, Sandžak i Prijepolje, poznati su po zdravoj hrani, redovno vežbam u kućnim uslovima jer teretane zbog virusa izbegavam, svakodnevno šetam i trudim se da slobodno vreme provodim sa sinom Orhanom u prirodi. Družim se sa ljudima koji misle pozitivno, čitam i trudim se da se duhovno uzdignem. Ova pandemija nam je pomogla da shvatimo koliko za sreću treba malo, da nas naša humanost čini ljudima i da samo zdrav čovek može sve - istakao je poslanik.

Vladimir Marinković tvrdi da je uvek vodio računa o zdravlju i fizičkoj kondiciji.

- Najnormalnije živim i radim u doba pandemije, pridržavam se propisanih mera i svako veče ili trčim ili igram tenis, s obzirom na potpuno smanjenje socijalnih direktnih kontakata i socijalnog života u skladu sa preporukama - zaključuje on.

Milićević: Imam poseban režim ishrane

Socijalista Đorđe Milićević je za naš list otkrio da se zbog zdravstvenih problema odavno hrani zdravo.

- Zapravo imam poseban režim ishrane. Uz to moram da koristim i određene suplemente, ali naravno, ništa ne može i ne treba da utiče na odgovornost i obavezu za posao koji smo preuzeli - kazao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar