7°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: Alo.rs

MOMIROVIĆA U MINISTARSTVU GRAĐEVINE DOČEKALA PUSTOŠ

Posle Zorane u Ministarstvu građevine ostala je pustoš

Sa osmehom na licu i srdačnim rečima 2. novembra Zorana Mihajlović predala je svoj dotadašnji resor Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavu Momiroviću. Posebno je istakla da svom kolegi ostavlja „uređen, efikasan i poštovan sektor, kako u zemlji, tako i na međunarodnom planu“.

Međutim, kako saznajemo, Momirovića je po dolasku na posao narednog dana, a posle te tople dobrodošlice sačekao hladan tuš! Ispostavilo se da je Mihajlovićeva sa sobom povela veliki broj zaposlenih u tom ministarstvu, o čemu nije obavestila svog naslednika, ali i da je u Ministarstvo energetike prevezla gotovo sve bolje automobile, pa su njemu ostale samo krntije...

SAZNAJTE JOŠ...

BRAČNI PAR SA SINOM PLJAČKA PO ŠAPCU: Ukrali lančić vredan oko 110.000

KORONA PRESEK: Zaraženo 8.000 ljudi!

PRITVOR DO 30 DANA OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO DEKA SAVE: Tupim predmetom tučen do smrti

Sutra prvi sastanak Sinoda SPC od sahrane patrijarha Irineja

JEZIVO: Ugledna zagrebačka doktorka izvršila samoubistvo

- Osim svojih najbližih saradnika, ona je povukla za sobom i radnike iz Ministarstva, čak i dispečera, samo što nije i kafe kuvaricu. To je bio prvi šok za Momirovića, kadrovske rupe, a onda je usledio drugi - desetkovan vozni park, bukvalno mu je ostavila samo par loših automobila, svaki koji je valjao oterala je u novi resor - navodi naš izvor.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar