Izvor: HappyBSC
06.08.2020 u 10:35
0

EKSKLUZIVNO! AMBASADOR SAD NA HAPPY TV: Priznajem, ovo je cilj Amerike u Srbiji!

Ambasador SAD u Srbiji ​Entoni Godfri u „Dobro Jutro Srbijo“ na TV Happy izjavio je da će podržati Srbiju na putu ka Evropskoj Uniji jer Americi ne treba slaba Srbija.

OVO MORATE ZNATI

ALARMANTNO! UPOZORENJE RHMZ: Na snazi narandžasti meteo alarm

ODBRANA NA SUDU NAJPOZNATIJEG MAKROA: Poslovao sam po ugledu na velike firme!

ČETIRI JEZIVA PROROČANSTVA: Ova DEŠAVANJA već UKAZUJU da su počela da se OSTVARUJU!

NESREĆA NA ZELENOM VENCU: Sudarila se dva autobusa

ZARADA ODLIČNA! VIŠE OD 2000 EVRA MESEČNO: Ali ove poslove NEMA KO da radi

– Podržaćemo Srbiju za članstvo u EU, priznajem, i to je naš cilj, nama odgovara. Cilj na me je da Srbija bude stabilna država, dobra sa susedima. Priznajem ciljevi Rusije i EU nisu isti, ali većina Srba zna da je cilj Evropa najbolji izbor za Srbiju, a moj posao je da ostvarite taj cilj – rekao je Godfi domaćinima u studiju Happy TV Katarini Korši i Milomiru Mariću.

– Kada ćemo biti ponovo američki ljubimci, mi se osećamo kao ostavljeni ljubavnici, kada će prestati priče u Americi da su Srbi varvari… – upitao je Marić gosta.

AMBASADOR SAD GODFRI O KOBNOJ GREŠCI: Prištinske takse su ozbiljna prepreka dijalogu!

– Najpre se ne snažem da ljudi misle da su Srbi varvarska nacija. Srbi imaju ponosnu istoriju, toliki potencijal… Zato toliko i podržavamo Srbiju, zato je predsednik Donald Tramp i postavio Ričarda Grenela za svog posrednika u razgovorima između Beograda i Priština, to je i dokaz da se poklanja mnogo pažnje – odgovorio je Godfri.

On se je istakao da Srbija i Sjedinjene Američke Države ne treba da gledaju na prošle loše odnose.

– Smatram da ne treba da se fokusiramo na kratak period gde naši odnosi nisu bili dobri, nego na prošle dobre odnose, kao i buduće – istakao je Godfi.

Godfri se osvrnuo i na čuvene priče o bivšem predsedniku Srbije Slobodanu Miloševiću i dešavanjima tokom pregovora u Dejtonu. Opovrgnuo je priče o navodnoj uceni SAD i Miloševićevim vezanim rukama devetesetih godina. 

SVE O KORONI

KRIZNI ŠTAB IZDAJE NOVE MERE DO 15. AVGUSTA: Za neke se zna samo da će još DUGO DA TRAJU

KORONA NE JENJAVA! TIHI UBICA: Eksperti otkrivaju da razara one koji godinama udišu zagađen vazduh

ĐERLEK O KORONI U NOVOM PAZARU: U bolnici 33 pacijenta

SVET U KANDŽAMA KORONE: U SAD 52.810 novozaraženih, u Brazilu još 57.152 obolelih7152-obolelih

– Nisam bio u Dejtonu, ali sam prilično siguran da Milošević nije rekao da pristaje na sve što SAD kažu. Tako nešto nije moglo da se dogodi, niti verujem da su obe strane razgovarale na tu temu u tom kontekstu.

Ambasador SAD je pohvalio napredak Srbije i objasnio kako je trenutno SAD vide danas.


Srbija je privlačna za investitore

Ambasador SAD je podvukao da ekonomska moć Srbije raste.

– Srbija je dobro mesto za investicije, privlačno, pa i za američke investitore. Privreda je bila uspešnija pre krize i nadam se da će takva i biti – naglasio je Godfri.


– Divim se trudu predsednika Aleksandra Vučića i premijerke Srbije Ane Brnabić na spajanju i saradnji sa drugim državama. Mi danas Srbiju vidimo kao vođu na Balkanu. Srbija je stabilna država, privlačno mesto za ulaganje. Srbija raste, njena ekonomija se razvija i na dobrom je putu – objasnio je ambasador viđenje naše države.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter