Izvor: Tanjug
12.07.2020 u 20:19
0

JELKO KACIN UPOZORIO: Virus ne spava vikendom!

Portparol slovenačke vlade Jelko Kacin upozorio je danas da su dani vikenda opasni za širenje korona virusa, s obzirom na to da je tada najviše rizičnih socijalnih kontakata, i istakao da virus vikendom „ne spava“.

PROČITAJTE I OVO

Vučić zakazao konsultacije za formiranje nove Vlade!

DAČIĆ: Odluke o odvaranju granica menjaju se svakog dana, Grčka ima interes DA OTVORI zbog turizma!

Oglasio se BRANKO RUŽIĆ: Dobro sam, biću 14 dana u izolaciji!

Ne zanemarujte OVAJ SIMPTOM! On ukazuje na KOVID INFKCIJU!

Danas je CRVENO SLOVO! OVO nikako NE SMETE da RADITE!

– Vrlo je pogrešno misliti da je virus u dane vikenda na odmoru ili da spava – napisao je kao upozorenje na svom Titter profilu Kacin, pozivajući na oprez one koji misle da je smirujući podatak kako je u subotu u Sloveniji zabeleženo samo 14 novih slučajeva zaraze, 20 manje nego prethodni dan, ali uz dvostruko manji broj testiranih.

SAZNAJTE JOŠ

NOVI KORONA PRESEK U SRBIJI: 11 osoba preminulo!

SRBIJA JE NA ŽUTOJ LISTI! Medicinski pregled za srpske državljane!

VESIĆ ZA HAPPY TV: U kontejnerima oko Skupštine pronađeni blokovi za gađanje policije! (VIDEO)

Čuveni košarkaški stručnjak Miroslav Nikolić sinoć smešten u beogradsku bolnicu!

PREDLOG ZA NEDELJNU POSLASTICU! Ovako se pravi čuveni bakin kolač!

– Virus ne spava i vrlo se aktivno širio juče i danas, samo što ćemo to registrovati tek kroz pet ili sedam dana – upozorio je Kacin, prenosi Indeks.hr.

Jer, kako navodi, upravo u dane na kraju nedelje je više druženja na zabavama, piknicima i venčanjima, tako da su to mesta izvor novih žarišta

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter