Izvor: happyBSC
04.01.2021 u 12:55
0

„IZA BRAVE“, NOVA EMISIJA HEPI TELEVIZIJE Istina gazi cenzuru! (VIDEO)

Nikad se do sada, na ekranima televizija s nacionalnom frekvencijom nije našla emisija potpuno, bez ikakve cenzure, poput one, koja će osvanuti na Hepi televiziji.

Konkretno, sagovornici, dokazni materijal, koji će zvanične istrage i presude potpuno raskrinkati i dovesti u pitanje zvanične verzije. Sasvim je izvesno da će se posle serijala emisija koje simbolično nose naziv „Iza brave“, mnogi postupci ponovo pokrenuti, nevini biti oslobođeni, a, pravi krivci, konačno se naći u zatvoru.

Tim koji radi ovaj serijal, potpuno je nov, veoma stručan novinarki i operativno, nikad eksponiran i Hepi televizija će nastojati da strogo u tajnosti držati njihov identitet,  neće se znati ko nabavlja podatke, intervjuiše sagovornike, istražuje… Ali, za sve što se prikazuje na ekranu biće prikazani utemeljeni dokazi, kao i izjave onih koji će nedvosmisleno otkriti mnogo toga, što su drugi hteli da sakriju.

– Svesni smo da ima i onih kojima istina nije imperativ, i baš zbog takvih, ne želimo naše saradnike da izlažemo neprijatnosti neistomišljenika – objasnili su u Hepi televiziji.- S druge strane, ne želimo da na nas neko utiče. Mnogi su proglašeni krivim i odslužili u zatvoru kaznu za zločin koji nisu počinili. Za te greške uglavnom su odgovorni nedovoljno razvijeni načini istrage, ali i postupci suđenja, razne životne okolnosti. Naš cilj je da se tome stane na put. Svesni smo da ćemo naići na otpor i pritiske od onih koji imaju svoje odabrane krivce, ali ovo će biti emisije pravde, ne samo prava. Vođeni smo idejom da javnost ima pravo na istinu.

Ko su i gde se nalaze odgovorni za mnoge propuste u istrazi I tokom suđenja, kao I kakvi su ljudi postali izvršioci krivičnih dela, posle toliko godina provedenih u zatvoru, detaljno će javnost saznati u emisiji “Iza brave”.



– Ono što je veoma specifično, zvučaće neverovatno za jednu televizijsku emisiju, jeste skupa rekonstrukcija događaja, pomoću softvera kojim barataju najopremljenije svetske službe – objašnjavaju na Hepi televiziji.- Ova metoda, najpreciznijim proračunima pogađa iz kog ugla je, na primer, neko pucao, gde se nalazio ubica, kao i da neko ni u kom slučaju nije mogao biti počinilac. Baš zbog svih dokaza, ponavljanje postupka, ili ubrzanje “zaboravljenih” slučaja, biće nešto što se očekuje. 

Izvesno je da neće biti lako pripremati niti emitovati serijal “Iza brave”, ali tim koji stoji iza ovog projekta je izuzetno hrabar, sjajnog duha i spremni su da odlučno brane svoje stavove i istinu.

Prvi put, u emisiji „Iza brave“, zatvorenici srpskih kazamata, otkrivaju tajne godinama čuvane iza zidina i bodljikave žice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter