20°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Blic.rs

SKANDAL U NIŠU: Nakon sudara oborio SEMAFOR NA PEŠAČKI PRELAZ

Samo pukom srećom nije poginuo u sudaru "opela" i "mercedesa" na raskrsnici Ulice vojvode Tankosića i Bulevar Nemanjića u Nišu danas oko 13.45 časova, budući da je "mercedes" nakon udesa završio na trotoaru gde je oborio ceo stub semafora.

Prema izjavama očevidaca, "mercedes" koji je dolazio iz pravca Bulevara Nemanjića pravio je polukružno okretanje na raskrsnici sa Ulicom Vojvode Tankosića kada je došlo do sudara sa "opelom", koji je išao pravo iz pravca Ulice 7. juli ka Bulevaru.

"Opel" je udario "mercedes" u zadnji deo i odbacio ga na semafor ispred pešačkog prelaza gde srećom nije bilo pešaka.

Od siline udarca, stub semafora se savio skoro do zemlje, a gornji deo na kojem su svetla je otpao.

PROČITAJTE OBAVEZNO

VREME PROMENLJIVO: Sledeće nedelje čas toplo, čas hladno

JEZIVA STATISTIKA: Mladi vode nezdrav način života! Puše, piju i kockaju se

SVI SE PITATE KOJI SU NAJBOLJI A KOJI NAJGORI HOROSKOPSKI ZNACI: Evo šta kažu astrolozi

Lekari hitne pomoći su pregledali vozača "mercedesa" koji se žalio na bol u krstima, ali kako se čini on nije ozbiljnije povređen jer je ostao na licu mesta gde traje uviđaj.

- Puklo je kao bomba, pravo je čudo da niko nije povređen od pešaka jer tim prelazom svakodnevno prolazi veliki broj ljudi. Ma istoj raskrsnici pre desetak dana desila su se dva udesa - kaže jedan od stanara okolnih zgrada

Policija obavlja uviđaj i utvrđuje uzroke ove saobraćajne nezgode.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar