Izvor: Tanjug
21.10.2020 u 17:35
0

VULIN: Prva brigada KV bila u prvoj liniji odbrane od Kovida

Prva brigada Kopnene vojske je dala ogroman doprinos u borbi protiv kovida i to naš narod ne sme da zaboravi, ocenio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin posle obilaska ove jedinice.

-Pipadnici Prve brigade su svoju vrednost i svoju ljubav prema otadžbini i prema svom pozivu pokazali u prvom talasu korone. Ova brigada je doživela najteži udar i bila je odmah u prvoj liniji odbrane. Zahvaljujući njihovoj upornosti, radu, entuzijazmu, strpljenju i hrabrosti, stotine i stotine naših građana koji su dolazili iz inostranstva, a posle su to postale i hiljade, bili su prihvaćeni, zbrinuti i sačuvani u tom trenutku- rekao je ministar u kasarni „Boško Palkovljević Pinki“ u Sremskoj Mitrovici.

SVE O KORONI

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Oboren rekord po broju obolelih!

RUSI TVRDE: Naša nova vakcina protiv korone bezbedna za sve!

DR GORAN BJELOJEVIĆ OTKRIVA: Evo koliko STE ZAŠTIĆENI ako SAMO nosite MASKU! (VIDEO)

Prilikom obilaska kasarne Vulin je poručio da su sada pripadnici te jedinice sada zdravi, dobro, i da obavljaju svoje redovne zadatke, i da će ako zatreba, ponovo pomoći svojoj zemlji.

PREMIJERKA U FOTELJI KOD MARIĆA:

EKSKLUZIVNO! RAT MAFIJI Mandatarka otkrila Mariću sve o borbi protiv kriminala!

EKSKLUZIVNO! ANA BRNABIĆ ISKRENA! Želim Selakovića, Dačić je dobio pravu funkciju

EKSKLUZIVNO! PREMIJERKA KOD MARIĆA! Nije sve gotovo, tri imena su pod znakom pitanja

PREMIJERKA KOD MARIĆA! Ove vesti će obradovati sve penzionere

Dodao je da su pripadnici te jedinice svoju vrednost pokazali na armijskom biatlonu u Rusiji, kao i sa najnovijom tehnikom višecevnim bacačima raketa i u tenkovskim posadama na vežbi „Sadejstvo 2020“. Komandant Prve brigade brigadni general Zoran Nasković uručio je ministru Vulinu Plaketu Prve brigade, uz znak zahvalnosti za jačanje te jedinice.

OVO MORATE ZNATI

ĐORĐEVIĆ: Zaposleni koji rade od kuće ne smeju da imaju manja prava!

SRPSKA GENIJALNOST NA DELU! Naši „maskomati“ stižu širom sveta!

RANJEN INSPEKTOR U NOVOM SADU! Policija na ulicama, jure napadača!

POTVRĐENO BRATSTVO! Rusija ratifikovala sporazum sa Srbijom!

PROBAJTE! Zdrav pomfrit iz rerne (VIDEO)

Vulin je obišao park tehničkih sredstava, prisustvovao prikazu izvođenja obuke u tenkovskoj četi i artiljerijskoj bateriji samohodnih višecevnih lansera raketa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter