1°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Tanjug

OD SUTRA RADOVI na deonici petlje Vrčin-Umčari: Moguća veća zadržavanja vozila

Na auto-putu E-75, od sutra do 25. marta, od 8 do 16 časova, radiće se na obeležavanju oznaka na deonici petlja "Vrčin" - petlja "Umčari", saopštilo je JP "Putevi Srbije".

VAŽNO

OTVARANJE NOVE FABRIKE: Vučić danas u Novom Sadu

VIKEND MERE: Do sutra ujutru zatvoreni svi ugostiteljski objekti i radnje

VREMENSKA KLACKALICA: U Srbiji danas smenjivanje oblaka i sunca!

Od 08. do 12. marta radiće se desna ivična linija, iz smera Niš - Beograd, za saobraćaj će biti zatvorena vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Od 12. do 25. marta, radiće se leva ivična i razdelna linija, iz smera Niš - Beograd, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na putu Torak - Novi Itebej od sutra do 14. marta, od 7 do 17 časova - radovi na redovnom održavanju, uz naizmeničnom propuštanje vozila.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima:

PROČITAJTE JOŠ

ODLAZAK LEGENDARNOG GUZE: Preminuo glumac Boris Komnenić!

NOVI DETALJI U VEZI SLUČAJA SILOVANJA U ŠKOLI ALEKSIĆA: Od 436 svedoka, ostalo samo 7 koji će pričati u njegovu odbranu!

U VRHU! Srbija i dalje među vodećim zemljama po stopi vakcinacije

CRKVA DANAS PRAZNUJE POKLADE: Običaji nalažu jednu bitnu stvar!

Šarena Bukva (Mačkov Kamen) - Stolice, preko Stolica i Loznica - Zajača - Šarena bukva - Mačkov kamen, preko Mačkovog kamena.

Na teritoriji Zaječara učestali odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima. Najviše ih ima na Đerdapskoj magistrali, kao i na klisuri Koretanac i prilazu Babinom Zubu, gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, koja obaveštava o odronima.

Prema informacijama Uprave granične policije u 08.00 časova, na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti