0°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: HappyBSC

Apelaciono javno tužilaštvo NALOŽILO: Direktori ŠKOLA NEĆE BITI pozivani na RAZGOVOR u POLICIJU!

Povodom informacije koja je objavljena u informativnim medijima u vezi postupanja Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu kojim je zatraženo prikupljanje potrebnih obaveštenja putem obavljanja razgovora sa direktorima škola u vezi preduzimanja mera zaštite u toku epidemije, Apelaciono javno tužilaštvo u Beogradu obaveštava javnost da je započelo postupak hitnog nadzora rada navedenog javnog tužilaštva radi utvrđivanja svih okolnosti u vezi radnji koje su preduzete u ovom predmetu, kao i njihove osnovanosti u skladu sa zakonom.

Takođe, Apelaciono javno tužilaštvo je naložilo da se svako dalje postupanje u ovom predmetu obustavi, a posebno da se direktori određenog broja škola u Beogradu ne pozivaju na razgovor u nadležne policijske stanice.

SVE O MARADONI

TUGA! UMRO Dijego Maradona!

MOJE SRCE JE UZ SRBIJU! Ovako je o našoj zemlji govorio Maradona!

OVO je POSLEDNJA SLIKA Maradone! Pre dve nedelje imao je operaciju glave! (FOTO)

Maradona je zbog NOLETA GLEDAO TENIS: Čestitke mali, ti si VEĆ ŠAMPION!

Kada UMREM želim samo jedno: Ovo je bila POSLEDNJA ŽELJA legendarnog MARADONE!

U slučaju utvrđivanja propusta i nestručnog rada postupajućeg zamenika javnog tužioca, biće preduzete dalje mere i radnje o čijem ishodu će javnog biti blagovremeno obaveštena.

Apelaciono javno tužilaštvo u Beogradu poziva sve građane da se u potpunosti pridržavaju svih mera koje su naložene od strane nadležnih državnih organa radi suzbijanja epidemije prouzrokovane širenjem virusa KOVID 19.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar