24°C

Beograd

Photo: PRIVATNAARHIVA

Izvor: Alo.rs

ZLATIBOR RASPREMA KANCELARIJU U URGENTNOM CENTRU: Lončar menja ministarski kabinet za hiruršku salu

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar uveliko rasprema svoju staru kancelariju u Urgentnom centru Srbije, jer planira da, posle šest godina, ministarski kabinet zameni hirurškom salom.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar uveliko rasprema svoju staru kancelariju u Urgentnom centru Srbije, jer planira da, posle šest godina, ministarski kabinet zameni hirurškom salom.

Kako mediji saznaju, Lončar, koji je na čelo Ministarstva zdravlja došao 2014. kao nestranačka ličnost, priprema svoju staru kancelariju u Urgentnom centru za povratak.

- Sve deluje da će se Zlatibor vratiti u beli mantil. On je, i dok je bio na čelu Ministarstva zdravlja, dolazio i operisao, tako da nikoga ne čudi što ga viđaju u Urgentnom, međutim, prošle nedelje kada je bio ovde, oba puta, video sam ga da sređuje svoju staru kancelariju, a u ponedeljak je čak i doneo torbu s nekim stvarima koju pri odlasku nije izneo - tvrdi izvor medija i dodaje:

PROČITAJTE OVO...

ONI ĆE NAS SPASITI KORONE: Kinezi obećali da će Srbija imati prva u Evropi vakcinu!

NEMAČKI NAUČNICI OBRADOVALI SVET, T-ĆELIJE ŠTITE OD KORONE: Ako ih imate u imunosistemu vi ste BEZBEDNI 100%!

NOVO NAORUŽANJE ZA VOJSKU SRBIJE! U upotrebu ušla MODULARNA PUŠKA!

POČELA JE "ĆIRILICA" I Albanci spremaju "Oluju" za Srbe!

- Lončar je, to svi znaju, čovek operativac. Voli da je sa pacijentima, voli da je u hirurškoj sali. Mislim da, pre svega, on želi da se vrati. S druge strane, ne treba zaboraviti da je on sproveo velike reforme u zdravstvu i u ovom trenutku su u toku značajni projekti za funkcionisanje ovog resora. On je u tome glavna karika, pa nisam baš siguran da će ga pustiti da ode dok ne završi započeto - priča naš izvor.

Ukoliko Lončar ipak napusti Nemanjinu, najveće šanse da sedne u njegovu fotelju ima, kako se spekuliše, Darija Kisić, sadašnja zamenica direktora u Institutu za javno zdravlje „Batut“.

- Darija bez dileme ima odlične kompetencije, a i tokom epidemije koronavirusa pokazala se dobro. Očigledno je da joj ni ambicija ne manjka

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar