9°C

Beograd

Photo: Pixabay.com/Printscreen

Izvor: Kurir.rs

DELOVI NOVOG BEOGRADA BEZ GREJANJA: Radijatori topli tek sutra ujutru

Zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na distributivnom grejnom području „Novi Beograd”, danas od 11 časova bez grejanja će biti deo ove opštine. Preciznije, grejanje neće imati potrošači u blokovima 15, 16, 19, 19a, 20, 21, 22 i 23, duž dela Bulevara Milutina Milankovića, zatim u Bulevaru Arsenija Čarnojevića, Bulevaru Zorana Đinđića, Bulevaru Mihajla Pupina, kao i potrošači u ulicama Milentija Popovića, Vladimira Popovića, Proleterske solidarnosti i Ušće, navedeno je u saopštenju JKP „Beogradske elektrane”. Sve raspoložive ekipe za hitne intervencije su na terenu i čine maksimalne napore da kvar bude otklonjen u najkraćem mogućem roku.

SVET SE ODUŽUJE FUDBALSKOJ LEGENDI

FIFA POVLAČI DRES SA BROJEM DESET U ČAST LEGENDE

MMA BORAC ALEKSANDAR ILIĆ PREDVIDEO SMRT FUDBALSKE LEGENDE

SLAVNI FUDBALER UMRO KAD I NJEGOV FUDBALSKI IDOL DŽORDŽ BEST I FIDEL KASTRO (FOTO)

Očekuje se da će redovna isporuka toplotne energije potrošačima u pomenutom delu Novog Beograda početi sutra, 27. novembra, u ranim jutarnjim satima, precizirano je u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar