14°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

GRADONAČELNIK RADOJIČIĆ: Dolazak DFC u Beograd boljitak za sve

Gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić ocenio je danas da je pozicioniranje kancelarije DFC-a u Beogradu veoma značajna podrška ekonomiji naše zemlje i istakao da je dolazak američke delegacije u Beograd jasan iskorak ka privrednom boljitku.

Radojicić je istakao da su partnerstva ključ ekonomskog razvoja, kako Beograda tako i celog regiona, saopštila je Gradska uprava.

Gradonačelnik je rekao da vlada vođena vizijom o stabilnosti regiona gradi mnoga partnerstva.

"Infrastrukturni projekti koji će biti omogućeni poslovanjem ove kancelarije veoma su važan, ali ne i jedini aspekt širokog spektra kapitala i investicija koje predstoje", rekao je Radojičić.

SAZNAJTE I OVO

VUČIĆ: Ponosan sam! Srbija je slobodna,nezavisna,suverena ...

ČASNO ĆEMO SLUŽITI SRBIJI: Uručena rešenja o nagrađivanju najuspešnijim novim policajcima!

SRĐAN ĐOKOVIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Ne mogu da gledam Novakove mečeve

SUĐENJE SE ODLAŽE: Zoran Marjanović bolestan!

On je dodao da je važan potencijalni razvoj malih i srednjih preduzeća i ženskog preduzetništva, te da ovakav nivo razvojne saradnje sa SAD znači buduće vrlo konkretne poteze.

"Kroz iskoristivost fondova koji su dolaskom DFC-a na raspolaganju Srbiji utičemo na unapređenje kvaliteta života građana", rekao je gradonačelnik.

Takođe, naveo je da novi projekti znače nova radna mesta, koja omogućuju stabilna primanja za građane Beograda i Srbije.

Radojičić je doadao da dolazak DFC-a u našu prestonicu pokazuje da je Beograd prepoznat kao investicioni lider u regionu, što je potvrda mudre i stabilne ekonomske politike predsednika Srbije, koja se već osam godina sprovodi i u Beogradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti