Izvor: Alo.rs
20.10.2020 u 08:21
0

NEMCI NE PRESTAJU DA HVALE CRVENO-BELE: Dolazi nam Zvezda, jedan od najtrofejnijih klubova na svetu!

Nemački klub spreman za dolazak crveno-belih.

Hofenhajm je predstavio šampiona Srbije kao jedan od najtrofejnijih klubova na svetu, naravno, pomenuli su i osvojenu evropsku krunu 1991. godine u Bariju. 

SVE O SPORTU

KRALJ BELOG SPORTA OBORIO REKORD: Novak prestigao Rafaela Nadala!

NAJBOLJI SA BUDUĆIM NAJBOLJIM NA SVETU (FOTO)

VIKTOR OTKRIO NEŠTO ŠTO JE RETKO KO ZNAO: Ja NE MOGU DA STOJIM na terenu, a Nole mi MAŠE SA STO EVRA

PLJUŠTE KAZNE: Ovo su propusti u organizaciji večitog derbija

ZVEZDA PRED MEČ SA HOFENHAJMOM: Ivanić nema koronu, ali ne putuje u Nemačku

– Oni imaju 31 titulu prvaka države, 24 kupa, a osvojili su i Kup evropskih šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo 1991. godine. Crvena zvezda je jedan od najuspešnijih klubova na svetu i ‘izbacila’ je mnogo sjajnih fudbalera koji su ostavili dubok trag u fudbalu – napisano je na zvaničnom sajtu Hofenhajma uz pomen sjajnih bivših igrača Zvezde.

Pomenuli su Dragana Stojkovića, Darka Pančeva, Roberta Prosinečkog, Sinišu Mihajlovića i Nemanju Vidića, a podsećaju i da stadion nosi ime po legendarnom Rajku Mitiću.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter