Izvor: Alo.rs
21.09.2020 u 14:19
0

SKANDAL! PENDREKOM NA FUDBALERE: Policija branila sudiju

Scena sa sportistima koja se retko viđa i na ulicama.

Scene gde policija na utakmicama kontroliše huligane, pa neretko dođe do sukoba ove dve grupe, na to smo već navikli i nije tolika retkost. Međutim, u Brazilu se dogodilo i to, policija pod punom opremom brani linijskog sudiju od igrača. Snage reda su bile primorane da upotrebe pendrek i suzavac.

Neverovatna scena desila se u Brazilu na meču treće lige u kojem su se sastali Manaus i Terezi. Vinovnik celog haosa je linijski sudija koji je prvo podigao ofsajd, a potom spustio zastavicu.

Naime Terezi je vodio do 98. minuta kada je domaćin uspeo da izjednači. Sve bi bilo u redu da linijski sudija prvo nije podigao zastavicu, a potom spustio ruku. Gosti su to primetili i njihovom besu nije bilo kraja.

SVE O KORONI

STRUČNJACI OTRKIVAJU ŠTA NAS ČEKA ZBOG ODRŽAVANJA MASOVNIH OKUPLJANJA (FOTO)

JEZIVO OTKRIĆE: Koronavirus izaziva Parkinsonovu bolest?!

DOKTORKA IZ KCV PORUČILA: Ko misli da je korona SAMO PREHLADA i izmišljotina neka dođe da vidi ZARAŽENE KAKO DIŠU

Okružili su linijskog sudiju u nadi da će isterati pravdu. Naravno, poništenja odluke da je gol regularan nije bilo, a to je još više razbesnelo igrače Terezija.

Umešala se i policija, a golman gostiju je preko štita udario jednog policajca, pa su ostali pendrecima i suzavcem uspeli da rasteraju igrače.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter