Izvor: Alo.rs
13.08.2020 u 19:49
0

TRENER KATALONSKOG TIMA: Levandovski je sjajan, ali nije na Mesijevom nivou

Utakmica Barselone i Bajerna je u petak od 21 čas u Lisabonu.

Uoči četvrtfinala Lige šampiona između Barselone i Bajerna, trener katalonskog tima Kike Setijen je rekao da očekuje neizvestan meč!

„Dobro smo, ovo je utakmica koju smo čekali. Spremili smo se dobro, svi smo zadovoljni što je Dembele na spisku igrača i msilim da će moći da odigra koji minut. Znamo potencijal rivala, njihove brojeve i šta mogu da urade, sa izvanrednim igračima, ali i mi imamo dobre igrače. Biće izjednačena utakmica“, rekao je trener Barselone Kike Setijen koji naglašava da će biti važan posed lopte.

„Biće važno da imamo loptu u nogama jer ćemo manje morati onda da se branimo. Bajernov napadački potencijal je veoma velik i ako imate loptu onda mogu manje da vam naštete. Sve će zavisiti od toga. Na primer Atalanta je bila u prednosti protiv PSŽ veoma dugo bez poseda. Bolje je da imamo loptu i da pokušamo tako da im naudimo“.

Ističe je Bajern veoma jak tim.

PROČITAJTE I OVO

Propao lažni zakon o tekovinama terorističke OVK!

NEDIMOVIĆ OTKRIO ŠTA MOGU DA URADE SRPSKI MLEKARI: Nije bilo ni kod Tita!

JEZIVI SNIMCI MESTA SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD OBRENOVCA: Kamion prevrnut, auto zgužvan… (VIDEO)

NE ODUSTAJE! Milo napravio SKANDAL uoči IZBORA!

„U Bajernu nas sve brine, kompletan su tim, dobro pritiskaju, napadaju sa mnogo igrača i dobro se i brane. Međtuim ako prevaziđemo njihov pritsak možemo da ih dobijemo. Neće biti dominantnije ekipe na ovoj utakmici“.

Potom je uporedio Mesija i Levandovskog:

„Levandovski je sjajan fudbaler ali mislim da nije na nivou sa Leom. Jasno je da je u odličnoj formi i da mu dobro pomažu saigrači. Videli smo Lea protiv Napolija, dobro je da možemo da uživamo u takvim igračima. Leo uvek može da pomogne da dobijemo meč, ali sam verovao u snagu tima. Moramo da pomognemo Mesiju jer koliko god da je izvanredan bio bi lošiji bez tima“.

Utakmica Barselone i Bajerna je u petak od 21 čas u Lisabonu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter