3°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

POVEZAO JE NA PUT, onda mu je ona dohvatila MENJAČ i BOBRO GA PROŠALTALA!

Posle jebanja Dragane kod Tijane u stanu poželio sam da se taj seks nastavi jer je bila opasana jebačica, čak bolja i od Tijane. Posle par meseci dogovorili smo se da odemo na Vlasinsko jezero i deo odmora provedemo tamo. Nisam pričao Tijani da sam se iskombinovao sa Draganom jer sam je želeo nasamo da je pojebem. Krenuli smo na put koji je trajao tri sata.

Pričao sam sa Draganom o svemu kao da se znamo sto godina, naravno glavna tema je bila seks i naše seksualne maštarije. Od silne priče o seksu reagovao je i moj kurac i malo po malo stekao punu veličinu ispod šorca. Dragana je to primetila i prokomentarisala:

– Šta je mali, uzbudio si se. 

Malo sam se nasmejao i bilo mi je neprijatno, ali koga briga, zna se zašto sam je poveo na jezero. Pitala je da li bi volio da ga obraduje svojim usnicama a ja sam ga odmah izvadio i rekao:

– Tvoj je!

Uzela ga je odmah u ruke, nekoliko puta navukla glavić i odmah strpala u usta te krenula sa pušenjem.

Čas ga je stavljala celog u usta čas bi ga izvadila i lizila sa strane. Toliko sam se napalio tako da mi je volan par puta pobegao i zamalo smo sletili s puta. Nisam ni primetio da se pored nas nalazio autobus i da je lik koji je to posmatrao kroz prozor, podigao mi palac u znak odobravanja i kao da kaže svaka čast majstore. 

Od silne napaljenosti kurac mi puče i napuni joj usta. Ona proguta svaku kap i poliže ga celog. Po njoj se videlo da se jako napalila. Prešla je na zadnje sedište, skinula donji deo i krenula da gura prstiće u njenu pičku, jedan, pa dva, pa tri. Sve brže i brže se nabijala na prste a uzdasi su joj bili tako jaki kao da imam zvučnike pozadi. Uzviknula je:

– Dolazi odmah pozadi, poludeću za kurcem. Dva meseca se nisam jebala!

Skrenuo sam sa puta, zavukao se u neki zapušten sokak i prešao na zadnje sedište. Odmah sam joj uleteo u pičku već razrađenu od njenih prstića i tucanje je počelo. Navlačio sam je kao lud što se videlo i osetilo po njenom stenjanju. Vikala je:

– Jebi, jebi, razbij me, to, to lupi mi šamar. 

Onako refleksno sam je blago ošamario što je nju još više napalilo. Dok sam je jebao ponudio sam joj svoje prste za sisanje. Lizala ih je kao da je kurac i ubrzo smo eksplodirali. Ja sam je napunio a ona je od siline orgazma sva drhtala. Izašao sam napolje, uzeovlažne maramice i prebrisao i nju i mene kako bi nastavili put.

Posle neka dva sata stigli smo na jezero. Ja sam odmah uskočio u vodu kako bih se ohladio a ona je kao i svako žensko hvatala boju na plaži. Otišao sam da iznajmim čamac i pokupio nju da malo obiđemo jezero. Ustvari, namera mi je bila da je jebem na vodi i ostvarim svoje seksualne maštarije. Posle nekih desetak minuta veslanja zastali smo negde na pola jezera kao da se malo odmorimo. 

Bez imalo ustručavanja samo sam ustao, strgao šorc, opkoračio je i nabio kurac u njena pohotna usta. Uhvatio sam je za glavu i krenuo da je dobro jebem u usta. Nabijao sam joj ga celog da je par puta hvatala vazduh ali nastavila je da ga prima.

Sve vreme sam je mazio po sisama i pokušavao da iz tog stava dohvatim pičku. Kako nisam uspevao, prestao sam da joj nabijam kurac i zaronio svojom glavom u međunožje. Lizao sam kao lud, a bio sam dobar lizač, bar su tako sve govorile. Jebao sam je jezikom i palacao baš tamo gde je pali. Ubrzo je urliknula:

– Gotova sam.

I krenula je da izbacuje sokove odličnog ukusa. Sa pičke sam se prebacio na guzu i krenuo da je pripremam za ulazak moje životinje. Kad sam je dobro navlažio, naguzio sam je i krenuo u razjebavanje. To za Draganu i nije bio problem jer ga je primala sa osmehom na licu i jedva čekala da je razbije. I upravo to, kurac ju je dole razbijao i ubrzo napunio dupe! Bila je prezadovoljna takvim žestokim jebanjem! Poskakali smo u vodu kako bi sprali sve sa sebe i vratili se na obalu pa do kuće kako bi se odmorili od puta, seksa i opet ponovili seksualne maštarije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar