12°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: happyBSC

GARA JE BAŠ GARIO Maca se rascvetala, pa sam je lečila za mog dečka

Igor, moj dečko je želeo da oprobamo trojku. Stalno je pričao o tome i pokušavao da me ubedi da pristanem na to. Seksualni život nam je bio poprilično dobar, nikada nismo pustili da uđemo u neku učmalost, a onda, odjednom, nekako smo oboje posustali. Bilo je vreme da napravimo neke promene.

Vraćajući se iz bioskopa, pričali smo o filmu koji smo upravo odgledali. Dok je on vozio, ja sam ga mazila po natkolenici skroz do prepone, pa nazad prema kolenu. 

- Srećo, prestani, diže mi se - govorio mi je pokušavajući da se skoncentriše na put ispred nas. 

Otkopčala sam mu farmerke i pokušavala da izvadim kurac iz napetih gaća, zavlačeći glavu između njegovih ruku i volana. Uhvatila sam njegov kurac zubima kroz gaće i grickala ga, milujući ga dahom. Videla sam da mu moja napaljenost prija, ali mi je svejedno rekao:

- Mazo, strip se dok stignemo kući!

SAZNAJTE I OVO

VUČIĆ: Ponosan sam! Srbija je slobodna,nezavisna,suverena ...

ČASNO ĆEMO SLUŽITI SRBIJI: Uručena rešenja o nagrađivanju najuspešnijim novim policajcima!

SRĐAN ĐOKOVIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Ne mogu da gledam Novakove mečeve

SUĐENJE SE ODLAŽE: Zoran Marjanović bolestan!

Nisam se želela da se strpim. Povukao me za kosu i naterao da se ispravim. Zavukla sam ruku prema svojim preponama, pod suknjicu. Zadigla sam kukove, skinula gaćice, pa zavukla 2 prsta u vlažnu mačkicu. Dok sam ih pomerala, čuo se zvuk moje vlažne pice. Izvadila bih prste iz nje, oblizala ih i nastavljala da ih nabijam u svoju uspaljenu, vlažnu, friško izbrijanu, glatku mačkicu. 

Govorio mi je promuklim glasom da nisam normalna, ali je gladio svoje nabudženo međunožje dok je vozio jednom rukom. Najednom, skrenuo je s puta. Vozio je putem koji vodi prema biciklističkoj i džoging stazi. Zaustavio je bez reči, ugasio auto, pokušao da izađe, ali sam ga zadržala želeći da ostane na svom mestu. Samo sam tražila da svuče farmerke i bokserice. Čim je to uradio, sagnula sam se i počela da halapljivo uvlačim njegov kurac s kojeg su se sline cedile. 

Njegov kurac je bio deblji nego ikada, išaran debelim žilama, a glavić je postao purpurno crven, ogroman. Njegovi prsti su se upleli u moju kosu i silovito je nabijao moju glavu prema svom međunožju prouzrokujući da njegov kurac prodire duboko u moje grlo. Nekoliko puta mi ga je nabio tako duboko da nisam mogla da dišem.

Prstima sam prodirala duboko u svoju picu i nabijala ih istim ritmom kojim je Igor nabijao moju glavu na svoj kurac

Oslobodila sam se njegovih ruku i prestala da mu ga pušim. Iz moje pice su tekli potoci i slevali se niz moje prste. Morala sam da ga osetim u sebi. 

- Srećo, tucaj me - vapila sam. 

- Ne još - govorio je i ponovo mi povukao glavu prema svom međunožju. 

Kleknula sam, zakoračila menjač dok sam pušila i trljala sam picu o ručicu menjača. Potok je cureo iz moje pice. Ne pamtim kad sam ovoliko bila napaljena. Trjala sam se po menjaču i osetila kako polako ulazi u mene. Igor je preneraženo gledao u mene, stisak njegovih prsta u mojoj kosi je popustio. Podigla sam glavu prema njemu stenjući jebozovno:

- Srećo, treba mi...

U trenu je upalio auto. Onako u leru, ručica menjača je podrhtavala u mojoj pici dok sam kružila na njoj. Uspravila sam se i počela da se nabijam. Samo par uboda i svršavala sam grčevito. Imala sam osećaj da se dogodila eksplozija i u mojoj utrobi i u mojoj glavi.

Izašao je iz auta, povukao farmerke i bokserice na gore i u par koraka se našao s moje strane, otvoriviši vrata automobila. Kao da sam perce, povukao me u vazduh i skinuo sa menjača, stavio me na haubu i zadigao mi noge na svoja ramena. Kleknuo je i počeo da me liže. Iz moje pice se cedilo. Vrištala sam. Grizao je moj klitoris, uranjao jezikom u mene, a zatim zavukao 2 prsta u moju picu i počeo da me tuca njima silovito. Svako malo bi usporio i polizao me, naguravši jezik pored prsta u moju picu ili bi mi gricnuo klitoris. 

- Tucaj me! Moram da osetim tvoj kurac u meni - vrištala sam. 

Ponovo je povukao svoje farmerke i bokserice prema dole u njegov predivni kurac je iskočio sav prošaran debelim žilama. Glavić je bio ogroman, modar od navale krvi, primakao mi se podigavši mi noge skoro do ramena. Uhvatila sam njegov debeli kurac i namestila ga na ulaz u moju mokru, otvorenu picu.

Trljao mi je picu i klitoris kurcem, ali ja sam želela da me ispuni, da me rastura, da me razvaljuje do besvesti. Zabila sam nokte u njegovu guzu

Naglo se trznuo prema napred i uklizao celom kurčinom u moju vlažnu pičku. Gledala sam kako mu pogled cakli dok žestoko nabija svoju kurčinu u moju unutrašnjost. 

- Jesi li ovo htela - pitao je nabadajući me na kurac. 

- Da! Da! - vrištala sam.

Ubadao je sve žešće i grublje i svaki put pitao:

- Jel’ to želiš? Hoćeš li još?

Podigla sam se na laktove i gledala kako njegov debeli, žilama išarani kurac nestaje u meni, pica je počela da mi pulsira i odmah iza toga usledio je jedan od najluđih orgazama koji sam imala. Nastavio je da me jebe kidajući mi utrobu, a zatim se nabio u mene do dna. Obožavala sam to! 

Svaki put kad bi to uradio, njegov kurac bi počeo da pulsira i zadebljava se sve više, da bi na kraju iz njega počela da šprica vrela sperma i da mi greje utrobu što je izazvalo novi orgazam kod mene. Kada je i zadnja kapljica njegove sperme ispunila moju utrobu, izvadio ga je iz moje mokre rasturene pice.

Gledala sam omamljeno njegov kurac koji je sada već bio omlohavio dok se sa njega cedila sperma. Bio je sav mokar i pogled na to je ponovo počeo da me pali. Skočila sam sa haube automobila i usisala njegov mlohavi kurac u moja usta. Olizala sam ga celoga i počela da ližem vlažnost sa njegovih izdepiliranih jaja. Usisala sam jedno, a zatim i drugo jaje u usta i sisala ih dok sam mu nadrkavala kurac. Za čas je ponovo živnuo. 

Odmakao me od sebe, okrenuo me prema automobilu, zadigao mi jednu nogu i zabio mi kurčinu u punoj erekciji. Nastupilo je ponovo žestoko tucanje. Grizao mi je vrat i leđa, natezao mi i stezao u šakama grudi, stavljao ruke na moja ramena i navlačio me na kurac jače. Zajedno smo svršili. Ostao je nabijen u moju pičku dok god mu kurac nije potpuno omlohavio i ispao iz mene. 

Što sam više bila jebena to mi se više seksualni apetit pojačavao. Osećala sam se kao nimfomanka. Moja želja za kurcem je bila abnormalna

Igor je bio iscrpljen, govorio mi je da sam luda i da je seks završen za ovu noć. Pomogao mi je da sednem, zaobišao automobil i počeo da vozi. Za nepunih 10 minuta smo bili pred našom zgradom. Stajali smo u hodniku čekajući lift. Počela sam da mazim Igorovu guzu, a on mi je odmaknuo ruku rekavši mi:

- Srećo, kamere su u hodniku!

Svi koriste lift osim stanara sa prvog sprata koji ponekad siđu do podruma ili do prizemlja bez lifta. Otvorila sam vrata i krenula prema stepenicama. 

- Jesi li normalna! Znaš li ti gde je peti sprat!? - govorio je Igor, ali je krenuo zamnom. 

Odmah sam mu prišla i uhvatila ga za kurac. Branio se govoreći mi da sam luda, da nam treba 2 minuta da se popnemo do stana i jurio je stepenicama vukući me za sobom. Na odmorištu između drugog i trećeg sprata, ponovo sam ga uhvatila za kurac i počela da ga masiram. Naslonio se na prozor i dozvolio mi da izvadim njegov kurac i da ga stavim u usta. Počeo je da raste. Za tren je bio u punoj erekciji. Igor me zgrabio i postavio na prozor i odmah mi nabio kurčinu, podižući mi noge i šireći ih. Besramno sam stenjala i govorila mu kako volim njegov kurac u sebi. Najednom su se čula vrata u prizemlju i svetlo se upalilo a zatim i glas:

- Komšija, treba li ti pomoć gore na prozoru?

Povukavsi me na svoj kurac, Igor me podigao i primakao se ogradi gledajući ka dole. Videli smo zgodnog komšiju mulata sa drugog sprata. Jednom smo čak nakon što je prošao pored nas i odmerio me od glave do pete komentarisali kako me gleda i tada sam izjavila da nikad nisam bila sa crncem i da me zanima da li su istinite priče o dimenzijama njihovih alatki. Igor mi je prošaputao na uvo:

- Evo, sad ćeš možda probati Garu (tako smo nas dvoje nazivali tog komšiju). 

Zatim je doviknuo komšiji:

- Ako imaš kondom, rado ću prihvatiti pomoć!

Poludela sam i htela da se odmaknem od Igora, ali me držao čvrsto nabijenu na kurac dok su Garini koraci postali sve glasniji. Svetlo se ponovo ugasilo i sada smo videli samo Garinu siluetu kako nam se približava. Njegov kurac je već bio izvan njegovih pantalona i bio je zaista ogroman i debeo. Stajao je tu pred nama i navlačio kondom na svoju debelu batinu. Igor je izvadio svoju kurčinu iz mene, spustio me na pod, okrenuo me da mu budem okrenuta leđima, a zatim me podigao dok je Garo stao ispred mene i raskrečio mi noge približavajući se sve bliže. 

Osetila sam debelu crnačku kurčinu kako teškom mukom prodire u mene. Moja pička je bila sva mokra pa je bilo malo lakše Gari da prodre u mene. Bolelo me, ali sam bila napaljena kao nimfomanka i samo sam htela da budem jebena. Ušao je samo trećinom kurca, a već sam bila ispunjena. Njegov kurac je bio debljinom kao moja podlaktica.

Počeo je polako da me jebe svaki put se zabijajući sve dublje, a Igor me držao dok mi je Garo rasturao mačkicu. Nakon par minuta, moja se pica tako dobro razradila da je Garo podivljao i počeo da ulazi celom kurčinom. Podigao mi je majicu i moje grudi su iskočile. Počeo je da ih grize. Stenjala sam pokušavajući da budem što tiša, a najradije bih vrištala od slasti. 

Najednom sam osjetila Igorov kurac na svom čmaru. Trljao me njime i počeo da lagano prodire u mene. Garo se umirio duboko u meni čekajući da Igor uvuče svoju kurčinu u moju guzu. Počeli su sinhronizovano da me nabadaju na svoja koplja, kada je Igor izvlačio svoj, Garo bi nabijao u mene svoj garavi kurac. Igor je za tren došao do vrhunca i počeo da mi puni guzu supermom. 

PROČITAJTE JOŠ...

BANE MOJIĆEVIĆ PROGOVORIO O BRAKU: Istina je, razveo sam se ZVANIČNO

LJUPKA SA SUZAMA U OČIMA: Izvadila sam karticu iz njegovog novčanika, a onda je usledio ŠOK!

ONE MOGU NESTATI: Ovo su impresivne svetske atrakcije koje su ugrožene! (FOTO)

MUSK NAJAVIO NOVU TEHNOLOGIJU Snažnije baterije za jeftine "Tesla" automobile

Garo je ludački počeo da se zabija kidajući me kurcem. Zajedno smo počeli da svršavamo. Osetila sam pod kojim pritiskom je njegova sperma punila kondom i bi mi žao što nije svršio u moju pičku. Polako, kada mu je batina splasnula, izvadio ga je iz moje pičke i skinuo kondom. Ogromna komadina mesa se klatila pored njegove butine. Uzela sam ga u šaku. Onako opuštenoga, nisam mogla da ga obuhvatim rukom.

- Komšinice, nadam se da si uživala! - rekao mi je Garo. 

- Oboje smo uživali - smešio se Igor i pozvao ga da nam se po nekad pridruži što je ovaj sa zadovoljstvom prihvatio.

Moja pica je sva utrnula i bila natečena od velike crnačke kite. Otišla sam da se istuširam s nadom da ću ujutro moći da se pojebem s Igorom kao što smo to činili svako jutro.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti