12°C

Beograd

Photo: Youtube

Izvor: happyBSC

POČELA JE DA DRHTI I DA SE TRESE: Onda je proradi vulkan

U braku sam već 13 godina i sa suprugom se seks svodio na ispunjavanje bračnih dužnosti. Kad god bi vodili ljubav, zamišljao bih je u jebačini sa drugim kako bi mi se digao, zažmurio bih i seks bi bio perfektan, ali kad bi samo ona znala zašto je tako, ubila bi me. 

Dugo sam razmišljao šta da uradim i kako da ubacim nekog da je jebe sa mnom a da se ona ne naljuti i ne otera me u pizdu materinu. Sumorno jutro, ja na poslu, kad me trze zvuk mobilnog telefona, pogledah ko je, a ono moj dobar prijatelj Sale. Zmislih se, šta hoće ova budala ovako rano i javih se. 

- Zdravo druže - reče.- Radiš? 

- Ma idi bre u bestraga - rekoh.- Jel si našao da me zezaš od ranog jutra. 

Nasmeja se njegovim dobro znanim smehom i reče: 

- Ne bre, nego mi treba jedna usluga ako možeš sutra. 

- Kakva usluga? - pitah ga.

A on reče da treba da prebaciti neke stvari do Novog Sada, pa pošto nema čime da li mogu ja kolima da mu ih prebacim. Pomislih u sebi: eh do kurca, ko će toliko da putuje, kad mi se odjednom rodi ideja. Rekoh mu:

- Važi ali pod jednim uslovom! 

Nasmeja se.

- Pod kojim? 

Rekoh mu: kad završim s poslom doćiću kod tebe i rećiću ti. Već mi se ideja stvorila u glavi da ih smestim oboje na zadnjem sedištu a stvari kao ne mogu u gepeku nego moraju na prednjem sedištu. I već vidim svoju ženu u miniću na zadnjem sedištu sa svojim prijateljem koji navaljuje na nju a ja kao ne znam i ne vidim ništa. Samo je moram nekako nagovoriti da obuče minić! Toliko me ova misao popalila da sam morao da otrčim u WC da ga izdrkam. 

Dodje i kraj radnog vremena. Uputih se pravo u stan prijatelja sa zebnjom hoće li prihvatiti predlog ili će me isterati napolje. Poznajući ga verovatno će prihvatiti jer smo orgijali s njim više puta samo što nam to nisu bile žene nego cure koje bi pokupili u gradu!

Uđoh u njegov stan a on već skuvao kaficu. Pričajući uz kaficu on mi objasni na brzinu o kakvim stvarima je reč. Odlično pomislih, mogu na prednje sedište. I dok tako ja razmišljam i srčem kaficu, pita me on o kakvom uslovu je reč. Eeee, trenutak istine! Budi sad hrabar i traži od nekog da ti jebe ženu! Ali šta je tu je, stisnuh zube i pitah ga:

- Sale napravio bih svojoj ženi jednu predstavu ali mi ti moraš pomoći! 

- OK - reče.- O čemu se radi? 

- Hoću da joj poklonim jebačinu. 

- Pa dobro, šta ću ti ja za to? 

- Pa, hoću da je ti jebeš - rekoh kroz zube gledajući ga pravo u oči. 

- Ha, ha, ha, ha... Jel si ti lud bre ili me zezaš? 

- Ma ne zezam te bre, ozbiljan sam kaži mi da li ćeš da mi pomogneš ili da tražim drugog, a o ovome ni reč ne smeš da zucneš nikome inače ću biti ocrnjen dok sam živ! 

E sad je već složio ozbiljnu facu, razmisli, nasmeja se i reče: 

- Pa bolje ja da budem taj nego neki čovek. 

- Odlično - rekoh i krenu da mu izlažem svoj plan: 

- Tvoje stvari ćemo kao da stavimo na prednje sedište jer ne mogu na drugo mesto a vi ćete morati nazad. Pobrinuću se da obuče minić i to bez gaćica, a ti kad krenemo počni da je pipaš po ruci i butini i uzmi joj ruku pa je stavi na tvoje pantalone da oseti kurac da vidimo da li će da prihvati igru. Uostalom nema šta da vidimo moraš da je nateraš da prihvati! A ja ću da vozim i kao ne vidim ništa. 

Nasmeja se i reče: 

- Važi ali ako me otera u pizdu materinu, jebaću ti mater. 

- Ma neće, bićeš ti ubedljiv. 

Pozdravismo se i ja odoh kući da saopštim ženi da idemo za Novi Sad na mali izlet. Stigoh kući, od vrata poljubih ženu sav radostan. 

- Šta ti je? - upita. 

- Ženo, stalno kukaš kako nigde ne idemo, evo vodim te u Novi Sad, hoćeš? 

- Novi Sad? - pogleda me zbunjeno.

- Da! Treba da prevezemo Saletu nešto i da prođemo malo, da upoznamo Novi Sad, pošto nikad nismo tamo bili. 

- Dobro - prihvati ona sa osmehom i neznajući šta je čeka.

- Nego jel bi uradila ti nešto za mene?

Pogleda me i upita: 

- Šta?

- Ajde sutra da obučeš minić kad krenemo i to bez gaćica. 

- Jel si ti lud - zveknu ona. 

- Ma čekaj da ti objasnim do kraja, ne prekidaj me. Pošto ja i Sale sedimo napred ti ćeš biti sama nazad i sešćeš na sredini da te gledam malo na retrovizoru. Važi?

- A šta ako me on vidi? 

- Pa neka te jebe ako te vidi - rekoh ja malo onako ljutito. 

- Kako te može videti kad on nema retrovizor na svojoj strani a i ako pocne da se okreće imaćeš dovoljno vremena da skupiš noge i da on ne vidi ništa! 

Ala lažem jebo te, pomislih u sebi. Videvši da sam se uspalio pričajući ovo, reče pristajem samo ako ćeš me pojebati i to sad odmah, gledajući u moj kurac koji se nadimao ispod farmerki. Skinuh u žurbi farmerke, presavih je preko stola i zamišljajući sutrašnji dan nabih joj svoj kurac odjedanput do jaja. Vrisnu ona i reče:

- Polako, koji ti je? 

- Eh kad bi samo znala.

Počeh da je jebem silovito ne obazirajući se na njene reči. Od silnog uzbuđenja moj je kurac bio veći nego obično i sa silnim nabijanjem ona poče da vrišti. Stavih joj ruku na usta kako komšije ne bi čule viku i počeh još jače da je nabijam. Posle nekoliko minuta počela je da se trese i svršava ugrizavši me za prst koji je bio na njenim ustima. Od tog ugriza moj kurac naraste još više i poče da izbacuje tekućinu u njen stomak. Sedoh na stolicu da ne bih pao, jer su mi noge klecale. Okrete se, poljubi me, pa reče: 

- Ti si lud i ode da se spere u kupatilu.

U šest sati ujutru zvoni alarm na mobilnom, budim je: 

- Hajde vreme je. 

Oblačimo se - ja svečane pantalone, zelenu košulju a ona kao po dogovoru minjak i poče da oblači gaćice. 

- A ne nismo se tako dogovorili, skidaj ih! 

Pogleda me, skinu ih i opet reče da sam lud. Dođosmo kod Saleta, on izbacio stvari napolje samo da utovarimo i idemo. Pogledavši stvari rekoh mu: 

- U jebote pa sve ovo ne može da stane u gepek. 

Probasmo kao da ih smestimo u gepek, namignusmo jedan drugom i krenusmo sa psovkama, kako ne može da stane.

- Da probamo na prednjem sedištu - predloži on. 

Kad se javi moja žena kao oparena: 

- Ne! Ajde bolje da probamo na zadnjem sedištu pa ću ja nekako da sedim preko njih.

Pogleda me iskolačenih očiju da mi da do znanja da nema gaćice.

- OK - rekoh.- Ajde da probamo na zadnjem sedištu. 

Namignuh opet Saletu, probasmo kao da ubacimo stvari nazad ali ne ide, ipak mora napred. Opet se buni moja žena ali šta će kad ne mžze nigde osim na prednjem sedištu.

Krenusmo napokon, ona sedi iza suvozača a Sale iza mene. Gledam je u retrovizoru i dajem joj očima znak da malo razmakne noge da joj vidim golu picu, ali ona samo koluta očima dajući mi do znanja da sam lud. Pređosmo jedno pedesetak kilometra, no ništa se ne dešava. Pogledah u retrovizoru moju ženu koja se udobno smestila u sedištu i gleda neobavezno kroz prozor automobila. Pogledah je dole i videh da su joj noge blago razmaknute a minjak se malo povukao na gore od sedenja, ali ne vidi se ništa. Taman sam mislio da je Sale odustao kad viknu:

- Gledaj padobranac - i gleda kroz prozor na njegovoj strani. 

Nasmejah se znajući o čemu je reč. Moja žena pita gde je i priđe skroz do Saleta da bi pogledala i ona kroz prozor.

- Daj mi ruku - reče. Da ti pokažem.

Uze njenu ruku i stavi je pravo na njegov već nabrekli kurac. Sva zbunjena pocrveni kao bulka i pogledi nam se sretoše u retrovizoru. 

- Jesi li videla padobrance? - pitah je.

- Jesam - reče i proba da skloni ruku sa Saletovih pantalona, ali joj on drži ruku čvrsto na kurcu i počinje da je pomera po kurcu njegovom rukom. 

- E jebiga samo ja nisam video padobrance! Verovatno zato što vozim pa ne mogu da zevam sa strane.

Pokušao sam ovim rečima da ohrabrim suprugu kako ne vidim ništa. Kad supruga vide da ne može da oslobodi ruku, šapnu mu da je pusti ili će reći meni. Okrete se on prema njoj i reče glasno:

- Baš me briga. 

Pogledah u retrovizoru i pitah:

- Za šta te baš briga? 

Videh ženu koja se zajapurila, pocrvenela samo što ne kapne kap krvi sa njene face. 

- Šta ti je ženo, vrućina, hoćeš da otvorim prozor? 

- Ma nemoj zbog promaje - reče i okrete glavu prema Saletu. 

- Pusti me - reče šapćući dok je ja gledam u retrovizoru.

Sale je drugom rukom uhvati za butinu i primače je skroz do sebe. 

- Jel si ti normalan? Ako nas vidi moj muž ubiće nas - reče mu tiho na uvo.

- Pustiću te ako mi ga izdrkaš - reče isto tako tiho. 

- Neću, jel si lud. 

- E pa neka te onda muž provali, baš me briga. 

- Šta se događa, koga ogovarate - pitah.

- Ma ništa - reče Sale.- Raspravljamo o onim padobrancima. 

 Pogledam u retrovizor i vidim ženin tužan pogled kao da mi se izvinjava. To me toliko uzbudilo da mi je kurac već bio u punoj erekciji. Sale otkopča jednom rukom pantalone i izvadi kurac napolje. Kad vide moja žena njegov kurac samo iskolači očima i dobi jedan blaženi osmeh. Bilo je to prvi put da ona vidi drugi kurac i baš se prijatno iznenadila videvši Saletovu alatku. Odjednom se moja žena oraspoložila i sva nasmejana pogleda u retrovizor. 

Njegov kurac je bio dosta veći i moćniji od mog, to je i moja žena videla i odmah se ozarila. Uhvati njegov kurac levom rukom i stisnu ga koliko je jaka. Sale jauknu.

- Šta ti je bre? 

- Ma ušinu me vrat - i poče da okreće glavu levo-desno kao da ga razradi malo. 

Moram da priznam da je glumio za Oskara. Moja žena se nasmeja, odmaknu se na sredini zadnjeg sedišta, ne ispuštajući Saletov kurac iz ruku, i raširi noge da i ja gledam njenu pičku u retrovizoru. Tako je planirala da me zamajava dok mu ona drka kurac, da ja ne primetim šta radi. 

Počela je da mu drka kurac levom rukom a desnom je mene dirkala po kosi pitajući šta sam se namrštio i pokazujući pogledom na raširene noge. Sela je na ivicu sedišta i zavalila se nazad tako da se pička u celosti videla u retrovzoru. Pogledah malo duže i videh kako mrda levom rukom. Kad nam se pogledi susretoše ona zastanu malo da ne vidim i namignu mi, misleći time da je gledam u pičku pred Saletom. 

Nisam mogao da izdržim više i izvadih kurac iz pantalona i počeh da ga trljam levom rukom dok sam desnom držao upravljač. Primeti to moja žena i nasmeja se naglas, jer mi je ona drkala kurac više puta dok sam ja vozio. Pogledah je u retrovizoru i uzvratih joj osmeh gledajući joj pičku. Navali se prema Saletu i šapnu mu: 

- I on ga drka, sad mogu lakše tebe da obradim. Gledaj kroz prozor jedno pet minuta da ga malo zamajavam. 

Sale okrete glavu prema prozoru a moja žena desnom rukom pređe preko pičke. Počeh jače da drkam videvši to, ali i gledajući kako joj mrda leva ruka znao sam da je Saletu bolje nego meni. Gledam je u retrovizoru sve vreme a pička se samo smeje i kao pogleda prema Saletu da ne gleda ovamo. 

Desnom rukom se sve jače češe i počinje da se meškolji u sedištu a levom rukom sve žešće mrda i gleda me pravo u oči kao misli da ne vidim pošto je izbacila pičku i češe je. Sale se okrenu pogleda u retrovizor i kad vide da gledam nju namerno joj priđe uvetu i šapnu:

- Popuši mi ga. 

Gledajući me pravo u oči zacrveni se u licu jer je znala da sam video kako joj Sale nešto šapuće, ali se snađe brzo, nasmeja se i na sav glas reče:

- Ma nema šanse. 

- Šta to? - upitah je.

A ona odgovori: 

- Ma ništa, Sale se glupira. 

Kad je videla da sam sklonio pogled sa retrovizora šapnu Saletu: 

- Jel si ti lud, hoćeš da nas uhvati i kako da ti ga pošim pred njim? 

- Snađi se - reče on i nasmeja se dobro znanim osmehom.

Gledajuci njegov kurac rado bi ga stavila u usta, toliko se napalila da jedva zadržava uzdahe. Stisnu mu kurac jako i poče jače da mu drka a u glavi vidim je smislja neki plan. To me napalilo još više pa i ja počeh da ga drkam jače i razmišljam koliko je tanka nit izmedu žene i dobre i verne domaćice koja je bila moja žena do pre nekoliko sati, dok nije ugledala tuđi kurac prvi put u životu, i to veći i moćniji od mog. To je u momentu napravilo pravom pravcatom kurvom koja me gleda u oči, drka mom drugu i još smišlja kako da mu popuši. 

Seti se i poče skidati minđušu krišom da ja ne primetim, baci je na pod između Saletovih nogu i vrisnu:

- Jao gde mi je minđuša? 

Pametna moja ženica rešila da proba tuđ kurac po svaku cenu. Pogledah je u retrovizoru kao sav zabrinut i rekoh:

- Pa pogledaj tu kod Saleta kad ste gledali padobrance možda je ispala.

 Gledajući me u retrovizoru primetih njen tajni smešak. Kurva je jedva to želela da čuje i još iz mojih ustiju. Navali se i leže Saletu u krilo a kurac strpa pravo u usta i kao traži nešto po podu. Razmišljajući za mene, kako je legla, diže desnu nogu na suvozačevom sedištu i otkri mi celo međunožje. Njena rutava pička mi je bila na dohvat ruke.

Zauzeta pušenjem nije ni videla da joj je minjak došao na bokovima i da je ona malte ne gola. Dadoh znak Saletu u retrovizoru na njenu golu pičku, a on kad to vide uhvati je obema rukama za glavu i nabi je do kraja na kurac. Zakašlja se i izvadi ga iz usta na trenutak štipajući Saleta za nogu dajući mu znak da ne radi to više. Tek tad vide da je gola i premre od straha da ja nisam nešto posumnjao. Pogleda me i ja je upitah:

- Šta ti je?

- Zagrcnuh se - reče.- Pusti neku muziku ljubavi.

Žena mi je spremila plan, da je ne čujem dok mu puši. Pustih laganicu i pogledah je kad suknja na svom mestu noge skupljene, začudih se kad pre! 

- Jel nađe minđušu? 

- Nisam još evo sad ću je opet potražiti - leže kod Saleta i poče silovito da mu puši sve vreme držeći minđušu u levoj ruci. 

Sale ispusti jedan uzdah, znao sam da svršava. Gledao sam u retrovizoru da li će joj svršiti u usta pošto to nije volela, ali ne - izvadila je kurac iz usta i sperma je počela da je zaliva po licu i kosi. Desnom rukom obrisa spermu s’lica, uspravi se i reče:

- Evo je!

Stavi minđušu na mesto i nagnu se napred između prednjih sedišta. Uhvatih je desnom rukom za levu tako da ukrstismo prste a ona videvši moj dignuti kurac uhvati ga desnom rukom i poče da mi drka. Sale to iskoristi, stavi joj ruku ispod suknje i krenu da je miluje. Pička joj je bila toliko popaljena da odmah poče da svršava stišćući mi ruku i kurac do bola, praveći grimase ispusti jedan skriveni uzdah. 

- Šta ti je?

- Ma nista, boli me stomak. 

Nasmejah se, baš je snalažljiva ova moja žena. Poče da mi ga drka silovito, ja prekrih kurac košuljom i počeh svršavati obilno, od grčeva strasti počeh da dodajem i oduzimam gas na kolima. Sale me zlokobno sa zadnjeg sedišta upita:

- Šta ti je bre? Jel ti znaš da voziš auto ili ne. 

Pogledah u njega i nasmejah se. Moja žena obrisa ruku od moje košulje, zavali se udono u sedište i sapnu Saletu.

- Šta misliš da li je posumnjao nešto?

- Ma jok - rece on.- Bila si dobra i njega si dobro odradila, nije imao vremena da misli ni na šta drugo već samo na tvoju rutavu picu.

 I vuk sit i ovce na broju. Svi zadovoljni i sa smeškom na licu putujemo dalje. Vidim Sale se nešto umislio i kvarno se smeška. Šta li je sad smislio, pitam se. Naslućivao sam da je želi jebati, ali kako, to se ne može sakriti. Kad odjednom izusti:

- Hoćeš li da usputno svratimo do moje rodbine u Jagodini da i od njih uzmem neke stvari? 

Tu se moja žena iznenadi i pita:

- Pa gde ćemo ih kad smo i ovako puni? 

- Nismo još puni - reče Sale cerekajući se i gledajući je pravo u oci. 

Pogleda ga s’nevericom i pomisli – pa jebote ovaj hoće da me jebe i to ovde u autu pred mužem. Znatiželja je zagolica kako će to da izvede i reši da prati njegovu igru, da vidi šta je smislio i onako kurvanjski se smeškajući reče:

- Pa nismo baš još puni ima mesta u gepeku! 

Na tome se završi priča i uz laganu muziku vozimo se dalje. Jagodina. Sale mi objasnio na brzaka gde su njegovi. Stigosmo i kod njih. Pozdravi se on sa rodbinom i posle pet minuta poče da iznosi stvari iz kuće. Krenusmo se smejati i ja i moja žena pitajući se šta je slagao pa im iznosi stvari iz kuće, mada ona nije ni predpostavljala da i ja znam šta radi. Sale napuni gepek i još iznosi iz kuće. Jebote, mislim se, isprazniće im kuću! Kad ga moja žena poče peckati, pošto je shvatila kako će je jebati, pitavši ga:

- Gepek je pun gde ćemo to? 

- Pa jebi ga ajde na zadnjem sedištu da se ne vraćamo samo zbog ovog. 

- A gde ćemo da sedimo - pita ga moja žena smeškajući se kao prava kurvica. 

Gledajući sa strane smeškam se jer se moja fantazija ispunjuje polako i rekoh:

- Pa u krilu ako nema drugacčije mesta, i pravićemo češće pauze. 

Pogledah ženu koja umalo nije svršila kad je čula moje reči. Vidim da je sva srećna ali ipak dođe do mene glumeći vernu ženicu i reče mi:

- Kako bre da mu sedim u krilo kad si menaterao da obučem najkraći minić i još bez gaća, a on u ovim tankim belim pantalonama – sedeću mu pravo golom pickom na kurac. 

To izusti kao malo ljutito, a u očima joj se vidi Saletov kurac i da jedva čeka da sedne na njega. 

- Pa jebiga - rekoh.- Šta da radim, ti sedi malo više napred.

Smestismo se nekako i krenusmo put Novog Sada. Žena je sedela kao po dogovoru, skoro na njegovim kolenima sa glavom pored moje. Sale je počeo dirkati, štipkati, ona se poče vrpoljiti i reče mi:

- Nezgodno mi ovako moram malo nazad.

Smišlja plan kurvica što pre da se nasadi. Ja kao zabrinut joj reko:

- Pa namesti se kako ti je zgodno a ako primetiš nešto pričaj mi da znam da stanem i napravim pauzu. 

Smeška se moja kurvica i slaže se sa planom. Saletu se već bio digao ispod tankih pantalona i očekivao je da sedne. Ona zadiže i onako kratak minić i golom pičkom sede na kurac zagrlivši me otpozadi, opet stavi glavu na mom ramenu i šapnu mi:

- Sela sam.

- Je li miran? 

- Za sada jeste – slagala me kurvica i počela da vrti dupetom trljajući pičku o dignuti kurac. 

Iako je bio ispod pantalona osećala ga je celom dužinom. 

- Počelo je! – reče. 

- Šta? 

- Diže mu se polako! 

- Da stanem? 

- Ma jok ako pokuša nešto ja ću ti reći da staneš a ovako ispod pantalona nije strašno. 

- Dobro - složih se. 

- Sve mu je veći! Ubiću te, ti si me nagovorio ovako da se obučem – kao buni se. 

- Pa nisam ni predpostavio da će doći do ovoga - lažem. 

- Koliki mu je jebote razdvojio mi je picu na dva dela a i ovo ljuljanje automobila dovešće me do vrhunca – šapuće mi.- Uh ljubavi ne mogu više, svršiću. 

- Ako pokušavaš da me napališ uspela si – i meni se digao!

Kada je to čula stisnu me čvrsto oko vrata i krenu da svršava. To vide i Sale pa je uhvati čvrsto za kukove i poče je gurati po kurcu. Klonu na moje rame tresući se i još uvek svršavajući. Toliko je obilno svršila da je Saletovo međunožje bilo skroz mokro, kao da se upišao. Nije rekao ništa samo je bolje namestio na tvrdi kurac. Diže glavu i reče mi:

- Vadi ga da ga vidim.

Izvadih dignut kurac, kad ona poče da histeriše.  

- Idiote, pa ja ovde crvenim i ludim a tebe to pali! Jel si ti normalan upravo sam svršila čoveku na pantalone a ti ga drkaš. Šta ako izvadi kurac i proba da mi ga stavi? Jel bi te i to uzbuđivalo i palilo, ili bi nas oterao u pizdu materinu? Šta ako mi ga sjuri od silne želje i počne da me jebe jel bi te i to palilo? 

- Da - rekao sam. 

Nije verovala svojim ušima. 

- Voleo bi da me drugi jebe? 

- Da - potvrdio sam. 

- Ti nisi čist! Pali te da ti drugi jebe ženu? 

- Da. 

Počela je sada malo opušteno i zezajući me pomalo:

- Da vidm koliko te pali, pokazi mi ga. U jebote pa ti si ozbiljan! Kaži mi šta želiš? 

- Želim da se nasadiš na Saletov kurac. 

- Ti si lud – reče a pogled ne miče od mog kurca.- Zar stvarno to želiš?

I ona se kučka napalila ali nije očekivala moje odobrenje, htela je na prevaru. 

- Da, sedi na njegovom kurcu ali pravi se kao da ja ne znam da ne bi Sale posumnjao. 

- Lud si - reče.- Ne mogu ja to. 

- Ma hajde molim te, ispuni moju fantaziju. 

Uhvatih je za ruku i ponovih joj:

- Molim te. 

- Ludače, znaš li da si lud? 

Podiže se malo, levom rukom otkopča šlic na Saletovim pantalonama izvadi ga i nabi se do kraja uz tihi uzdah, grleći me. 

- Jesi li ga stavila? - upitah je. 

- Jesam sela sam na njegovom kurcu do kraja, velik mu je, boli me pomalo! 

- Pricaj mi sve, molim te!

Uhvatio sam kurac desnom rukom i počeo da drkaš.

- Voliš da ti jebu ženicu? Reci! 

- Volim! Odavno maštam o ovome. Daćeš još nekom da me jebe? 

- Hoću. 

- Kome ćeš me dati još? 

- Šta radi Sale, jel te jebe? - pitah je.

- Prvo mi odgovori na pitanje pa ću ti sve pričati.

- Daću te svakom kog poželiš samo uz uslov da budem i ja tu. 

- Kaži mi još jednom šta bi voleo da ti rade sa ženicom? 

- Voleo bih da te jebu a ja da gledam. 

- Ali napravićeš me kurvom kada me tako svi budu jebali.

- Voleo bih da budeš moj kurvica! 

- Kazi tvojoj ženici šta da radi sada?

- Mešaj, mešaj čvrsto da ti uđe Saletov do kraja. 

- Evo ljubavi mešam, ah baš je veliki, neću moci još dugo. Šta još da radi tvoja kurvica? 

Drkajući ga rekoh:

- Jebi ga čvrsto. 

- Uh hoću, ali ako primeti da znaš? 

- Nema veze u mojoj fantaziji te jebemo zajedno. 

Ona se savi prema meni i poče da me ljubi.

- Kako mu je dobar. Kaži mu da me jebe, kaži mu da jebe tvoju vernu ženicu, kaži mu da jebe kurvicu. Kazi mu! - viknu. 

- Sale jebi moju vernu ženicu – rekoh mu gledajući ga pravo u oči. 

On ubrza ritam nabijajući ga do kraja u njenu pičku, ona vrisnu i poče glasno da uzdiše. 

- Toooo, kako me jebe, rasturiće me. Želiš li da me rasturi? 

- Da, želim! 

- Pa reci mu onda! 

- Sale želim da rasturiš od jebanja moju vernu ženicu! 

- Nisam ti više verna kad se jebem s’drugim - prosikta ona.- Reci mu da jebe kurvicu! Reci mu!

- Sale jebi tu kurvicu od moje žene, nabi joj ga do kraja. 

- Uh - stenje ona.- Kako je dobro. Ljubavi volim njegov kurac, hoću da me jebe kao pravu kurvu. 

Uhvati me za kurac i poče ga drkati. 

- Gledaj, gledaj kako me jebe. Vidim da voliš da gledaš kako tvoju kurvicu nabijaju na kurac, i tvoj će eksplodirati koliko je tvrd. Reci šta sam ja? 

- Moja žena - odgovorih. 

- Ne! Ja sam kurva, ja sam tvoja kurva koja se jebe sa svima i još mogu i da zaradim. 

To je palilo tako da je počela da meša kao luda i tražila je da joj kažem da je kurva. 

- Da, ti si kurva, pogledaj se samo kako se životinjski jebeš na tuđem kurcu!

To je napalilo da je počela da skače po Saletovom kurcu, okrenula se dala dug poljubac Saletu u usta i rekla:

- Jebi me. 

- A tvoj muž? 

- Dozvolio je, i još je dodao da obožava i da ga pali kad mu neko jebe ženu. Pitaj ga!

- Mogu li stvarno da ti jebem ženicu? 

- Šta me pitaš navali i jebi je svom snagom. 

Stadoh pored puta kolima i okrenuh se da bih video svoju ženu na tuđem kurcu. Ona me pogleda i reče: 

- To te pali? Jel ti se sviđa kako me jebe? Pogledaj koliki je? 

- Uh šta radi, žena ti je prava kurvica, gledaj je. 

Ona me sva radosna gleda pravo u oči očekujući još prljavih reči, sve žešćee mešajuci na Saletovoj batini i drkajući moj kurac sve jače. 

- Tako kurvo, tako, neka te jebe, neka te razvali Sale, a od sutra će te jebati desetorica a ne jedan! Ona sva u transu poče da viče i da meša kao životinja.

- Voleo bi to, voleo bi da ti ženicu nataknu više njih, zar ne? Zar ne - vikala je!

- Da, voleo bih kurvetino jedna - vikao sam i ja a ona ne zna šta će od slasti, samo se smejulji i sve više nabija na kurvu.

- Gledaj svoju kurvu ljubavi, gledaj. Kaži mi jel dobro mešam, pogledaj mu kurac kako nestaje u meni. 

- Odlično kurvice moja, odlično.

Osetih da ću svršiti i rekoh joj a ona mi uhvati glavu jednom rukom i reče:

– Gledaj tvoju kurvinsku ženu u oči dok svršavaš. 

Poče da skače po Saletovom kurcu kao luda i poče da se dere od užitka. 

- Jebi kurvu Sale, jebi kurvetinu.

- Kaži mu ljubavi da me razjebe načisto, ajde kaži mu brzo! Ajde Sale razjebi tu kurvetinu da te pamti dok je živa. 

Uhvati je on za kukove i poče je tako silovito nabijati da ona od bola, užitka i sreće poče plakati i vrištati. 

- Toooooo, tooooo Sale, takoo, takooo, jebi kurvicu, jebi kurvetinu. Gledaj me u oči dok me jebe - plakala je i drkala mi kao nikad do tad.- Volim da budem kurva, volim, volim Saletov kurac, ali najviše volim tebe ljubavi što mi daješ sve ovo. Jebi me, jebi, gledaj me ljubavi, gledaj me. 

Nije više znala ni šta priča, ni gde je, samo je želela da svrši što pre i što duže.

- Ah - izustih ja i počeh da svršavam po njenoj majičici, miniću, licu a ona poče sve glasnije plakati i sve jače se nabijajući na kao kamen tvrd Saletov kurac. 

- Ajde Sale svrši molim te, molim te - plakala je sve jače.

- Hoću kurvo, ajde reci tvom mužiću koliko voliš moj kurac, reci mu.

Kada je čula da je Sale zove kurvo, poče od uzbuđenja sve jače da plače da jeca, da se guši i da se sve jače nabija na kurac.

- Volim, volim ga ljubavi, volim Saletov kurac, hoću stalno da me jebe, da jebe tvoju kurvicu, hoćeš da mi dozvoliš to, moliiiim teeeee? - jedva me molila kroz plač.

- Hoću kurvo, neka te jebe kad god hoće!

- Ne mogu više, ne mogu više sva sam razjebana, ne mogu, svršavaj molim te, svršavaj, Saleeeeeeee molim te, ne mogu više moliiiim teeeeee - jecala je.- Svršila sam sto puta, ne mogu više moliiiiiiiiiiim teeeeeeee.

Počela je sva da drhti i da se trese. Tek tada se uplaših za svoju ženu ne znajući šta joj je i gledajući je s’nevericom. Sale ga izvuče odjednom brzo i poče svršavati po njenom miniću i bluzi na leđjima. A ona tresući se i držeći se za naslone sedišta svršavala je tako silovito da su iz njene pičke izlazili valovi pičkinih sokova. Nisam bio siguran da li piša ili su to produkti svršavanja, ali sam samo video da teče nešto iz pičke i to mnogo i ne prestaje, a ona se sve više trese i koluta očima.

Uplaših se i pokušah rukom da je uhvatim za rame a ona me preduhitri, uhvati moju ruku stiskajući je. Verovatno je htela time da kaže da je ne diram. Ni ona nije bila sigurna šta joj se ovo desilo. Posle celih dva minuta pišanja i tresenja smirila se polako i lagano legla na sedište, koliko se moglo leći, dižući ruku u vazduh dajući nam znak da je ostavimo na trenutak. Izađosmo napolje iz auta sređujući se, zapalismo cigarete.

- Šta joj uradi jebote? Prvi put u životu sam video ovakav orgazam, ako je ovo i bio orgazam?

Sale me pogleda pa reče:

- Nisam ja, ipak si joj ti ovo uradio! Ti si je toliko popalio da je doživela orgazam koji se jednom u životu doživljava. Ja sam samo potpomogao kurvi.

Posle desetak minuta ona otvori vrata od automobila i reče:

- Pa da li ste vi normalni pizda vam materina. Uništili ste me načisto. Ne mogu ni da se pomerim. Sve ste isplanirali, zar ne? I to od samog početka. Dajte mi ruku da izađem i ja.

 Polako je izvukosmo iz auta pridržavajući je sa strane. Čučnu odmah pored auta i poče da piša.

- Jebote niste normalni, pa ja još svršavam. Šta ste mi ovo napravili?

Razmestismo stvari i polegosmo je na zadnjem sedištu da odmara,  dok smo Sale i ja sedeli napred i nastavismo put Novog Sada.  Posle sat vremena dođe moja žena sebi, nasmeja se i reče: 

- Hvala vam!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar