8°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

PRIJATELJ MU SE NAŠAO U NEVOLJI, a onda i pomogao da ženi ostvari PERVERZNE SNOVE!

Sedeo je spuštenog pogleda, nesvestan sitacije, u kojoj se svi prisutni nalaze. Njegova žena koja blista, još je lepša sa pobedničkim izrazom na licu i nagore povučenu ultra mini suknju, začudi sebe šta je primetio. A kako i ne bi, ovaj polugodišnji mobing se očigledno završio, opet se začudi u sebi kako oseća da ga je taj užas pomalo palio, nije baš po malo. Često je drkao na tu situaciju, u kojoj se našao, u krajnjoj liniji on i njegova žena. To je  bila njegova tajna, negde duboko u sebi znao je da se na samom početku loše poneo, nije smo u pitanju strah od otkaza. Pogotovu me ovaj drugi uobičajni, on nije čovek koga je lako uplašiti, samo on se prepustio tvrdnji bliskih ljudi da razumeju njegovo oklevanje pravdajući ga da je odgovoran čovek svestan posedica.

Desno od njega njegova zgodna ženica, kojoj se sad vidi i kraj crnih samostojećih čarapa, duge noge lepa obla pomalo istrćena guza, sa grudima tek da ne kažeš da su velike. Lice i kosa asociraju na Dijanu boginju lova. Svi su mu zavideli kad je osvojio. On toliko stariji od nje, uz to čednu, nedirnutu, skoro osam godina zajedno. Sluša je, dok žučno priča šta je sve doživela od lika koji sedi na ivici fotelje preko puta nje…

- Jako sam se iznenadila kad me je zadnji put nazvao, telefonom, mobilnim bio je grub. Rekao mi je da se obučem, na određeni način i da dođem tu i tu, u slučaju da to ne uradim. Saša će istog momenta dobiti otkaz, on će koliko sutra pokrenuti postupak za prodaju kuće po izvršnoj presudi. Pre toga me je zvao par puta, obično kad je bio pijan tada bi mi izjavljivao ljubav. U početku nisam rekla Saši, misleći da će samo od sebe da prestane, da ću uspeti da stvar pod kontrolom međutim kad je stvar prevršila, ja sam ispričala Saši, zamolila sam ga da ne pravi sranje…

- Koliko puta te zvao? - upita po prvi put Peđa. 

- Jedno sto puta - odgovori moja žena.- Još nešto, u zadnje vreme, me je čekao isred kuće.

- Osim ona dva napada da li te je još neki put maltretirao?

- Nije, osim što je skinuo moje fotke… Ono što je posebno vređalo to su njegovi zahtevi postavljeni telefonom, da se oblačim na određen način… da ne nosim gaćice, grudnjak. Ja sam to ispunjavala zbog situacije u kojoj smo se nalazili. Nisam mogla da kažem Saši jer ko zna šta bi bilo.

- Šta bi bilo… - pomisli u sebi.

Hteo je da kaže kako mu je ova budala gurala pod nos slike na mobilnom govoreći "evo sreo sam ti ženicu vidi ne nosi grudnak…". Jedva se uzdržavao  da ga ne raspali, a onda je odlazio u WC da izdrka.

- Dobro, završili smo sa tim o tom više nećemo započeti, Peđa. Ti Laziću, od ovog  trenutka ne radiš više u ovoj firmi, ne samo nisi direktor ti i ne radiš više ovde, od ovog trenutka možeš da odeš u kadrovsko, uzmeš  svoja dokumenta, pripada ti tromesečna plata i imaš zabranu daljeg pristupa firmi i njenim poslovnim partnerima. Što se tiče ovih odnosa, sad je tu muž, pa neka rešava te stvari, hipoteka je isplaćena, ne možeš mu ništa, izađi napolje i zatvori vrata za sobom. Viktore pomogni gospodinu da napusti zgradu - završi, obraćajući se svom pratiocu koga je isto doveo sa sobom iz  Rusije.

Lazić kao zombi, ustade, jedva pogodi vrata. Moj ženica je bila na devetom nebu - pobednica, ono sa telefonskim naredbama, to mu je  bilo dobro pa i sad kako je obučena - da li ima gaćice, kako ne miruje pre će da vidi Peđa nego ja. Crni sako, ispod čipkani bodi, verovatno ne mosi grudnjak, zato je zakopčana, bodi se  zakopčava između nogu, verovatno ne nosu ni gaćice. Kreten Lazić, jebaću mu mater. Mada Peđa ga je sjebao van konkurencije, bio je direktor ove firme koja uvozi ruski gas. Peđina privatna firma, Peđa milioner.

- A vas dvoje vi ste sve vreme ćutali da imate te problem što se niste javili.

- Pet godina se nismo čuli pa šta znam - progovori moja žena.

- Pusti to mi smo vezani zauvek. Ma, ja sam ovde petnaest dana. Ti Saša da se dovedeš u red, od sutra si direktor. Ti ljubavi - obrati se mojoj ženi kao davnih dana, kad je baš bila klinka.- Od sutra si moja sekretarica. Radim, od 9, moram novog direktora da uvedem u posao. Hoću da me čeka topla kafa. A sad ne pričamo više o poslu. Saša predloži da ne idemo nigde večeras, idemo kod nas nešto ćemo naći za hranu i piće, da pijemo i da se družimo. Peđa se bar kafana nagledao. Ja ću da vam sviram na gitari.

Sedim i posmatram ih. Piju treći viski. Saši se vidi da je pripit, rešili da se brzo napijemo. Posmatram Peđu, ostario za ovih pet godina od kada ga nismo videli, prošareale ga sede vlasi, neki muškarci kao vino, što stariji to su boljeg ukusa… Uvek me je privačio na određen način, stariji od mog muža dest godina, od mene znači dvadeset sedam godina, uvek sam se u njegovom prisustvu osećala uznemireno, pomalo nervozano. Upoznali smo se pre osam godina, moj tadašnji dečko Saša nekoliko meseci radio je kod njega, za kratko vreme izuzetno je napredovao i provodio mnogo vremena uz svog šefa koga je prosto obožavao. Putovali su poslom koji se razvijao u čudne  zemlje - Tadžikistan, Uzbekistan, razne stanove.

Jednom prilikom čekala sam ga ispred firme, i Saša me je poveo unutra, poveo  me u kabinet svog šefa, nije trebalo da je tamo ali je ipak bio, pozvao nas da uđemo unutra. Ja sam bila klinka imala sam jedva dvadeset godina to me je sve fasciniralo. Saša nije imao malo godina ali je u toj kombinaciji isto bio klinac, jednostavno taj vitki čovek lepog lica jednostavno je dominirao sa bilo kim da se nalazio u društvu dominira. Pozva nas je da sedemo i posvetio nam sat vremena, bila sam zaljubljena u svog Sašu mada mi je imponovala pažnja njegovog šefa, tada sam prvi put videla da nas muškarci njegovih godina drugačije gledaju nego vršnjaci ili nešto stariji.

U narednih tri godine družili smo se intezivmo, on je imao ćerku pet godina mlađu, njih dvoje su živeli u kući na kraju naše ulice. Bio je razveden, tako da sam o ćerci najviše brinula ja dok su oni na čestim putovanjima. U tim kontaktima uvek sam se osećala povlašćena, iako je stariji od mog oca osećala sam snažnu fizičku privlačnost, s vremenom je to sa moje stane preraslo u vrstu zaljubljenosti, tačnije opčinjenosti. Ja sam vrlo brzo bila spremna, tad to nisam shvatala, za seks, do toga nije došlo samo zahvaljujući njegovom karakteru.

Bez obzira na moju istinsku ljubav prema Saši, miris mužijaka bio je neodojiv. Jednom prilikom poslom smo proveli dobar deo dana skupa ja sam počela otvoreno da koketiram. Zaledio me rečenicom:

- Curetak, mnogo si lepa i privlačna, ali ovu granicu nećemo preći.

To je rekao tiho, nežno ali strogo, ubila sam se od plakanja i sramote. Sad dok ga gledam nežnost i uzbuđenje sa moje strane neodoljivo raste. Druženje je prestalo, jer nakon tri godine je  posao zahtevao a on odlučio da seli za Moskvu. Trebalo je da i mi idemo, međutim, ja sam pod roditeljskim uticajem bila snažno protiv. Peđa je nekoliko puta probao da me ubedi ali se to uvek završavalo mojim plakanjem. Ustvari plašila sam se sebe, on je to shvatio i više nije insistirao.

U to vreme bila je i moja svadba, Peđa nije bio kum, bio je to neko iz starine, imala sam najkraću venčanicu na svetu, za moje duge noge to je bilo kao iznišljeno a za posmatrače praznik za oči. Ja sam dobar deo svadbe igrala za Peđu, Saša je skoro celo veče njemu pravio društvo ja sam se osećala moćno i prvi put sam ga videla da gubi kontrolu, to me je bukvalno seksualno uzbudilo, do neverovatnih razmera, bila sam sigrna da se i on napalio. To je primetio i Saša tako da te noći dok smo se jebali on je to spomenuo i ja sam istog momenta doživela neverovatan orgazam.

Tad mi je rekao:

- Ako ikad rešiš da ne prevariš neka to bude Peđa.

Osetivši me nabijao me na svoj kurac govoreći sve vreme da je on Peđa, svršavala sam u talasima vriskom I cičanjem iskazala svoje  zadovoljstvo  Od tad smo i  inače dobar seksualni život i zamišljali i seks sa Peđom, sa ogromnim potencijalom koji nismo želeli da često koristimo da ga ne bi izlizali.

I evo sad sedim preko puta  te misli mi se roje, počinjem da vlažim medu nogama dok moj muž svira i peva neku tužnu špansku pesmu. Dok je meni u mislima kako ga uzimam pod svoje, kako mu vadim kurac i nežno ga  obrađujem pre nego što ga svojom  rukom ne uvedem u sebe.

Saša staje i počinje da skuplja tanjire i šoljice po stolu  najavljujući da će da ih pere, mene pomera i stavlja me da sednem pored Peđe na  trosed. Zbunjena sam jer mu to nije manir, onda ukapiram šta on želi i šta je  isplanirao. Oduzmem se,  nikad  o  tome  nismo pričali osim onih seksi igrica,  šokirana sedim kao spomenik, negde i pijana, pa mozak  ne  funcioniše, ne govrim ništa. Pogledam  Peđu  koji me mirno posmatra, moj viitez, moj spasilac, da nije njega sad bi me drljao onaj kreten Lazić, morala bih da pristanen jer  cena odbijanja previsoka…Sedim na trosedu osećam blizinu   mužijaka, na sebi imam samo letnju haljinicu i gaćice koje me  stežu kao  obruč. 

Peđa se izvini i ode u WC, pogledam u Sašu koji na vratima. Daje mi poljupce i diže desni palac, pička mi je vruća i balava, jednim pokretom skinem gaćice. Sa njihovim odlaskom nestaju poslednje inhibicije  vraća mi se samopozdanje gaćice gurnem ispod jastuka. Peđa se zavali trosed, uzimam njegovu ruku i stavljam je visoko na svoju butinu. Gledam ga prvo u oči.

 - Sad nećeš da me odbiješ, imam dvadeset osam godina.

 - I da hoću ne mogu - tiho progovori stavljajući usne na moje, pomerivši ruku prema gore.

 Samo milimetar ga je delio od ulaza moju pomamljenu pičku. I do su me strujni udari užitka tresli. Njegovi prsti činili su čudo u mojoj utpobi. Snažno me uspravi. Počinjem besomučno da  ga otkopčavam kidajući dugmad njegovih pantalona, skidan mu gaćice, i  iskoči njegov moćan ud koji  nežno uzeh u šaku. I danas dok  ovo pišem imam taj osećaj u  ruci, osećaj vlažnosti i čvrstine. Stavljam ga u usta i sa posebnom koncentracijom ga pušim, jedna sam od retkih koja ume da svrši na samo pušenje. Pre nego to se to dogodi gledam prema kuhinji i vidim svog muža kako drka užarenih očiju  gleda svoju  ženu kako se  jebe sa drugim mškarcem, pogledam ga ozbiljno očekujući zabranu, naiđem na smešak I potvrdno klimanjem glavom. Stavljam ga na ulaz u svoju pičkicu, jedan trzaj  lagani  inašao se unutra, dva tri pomeranja gore dole eksplodira smo oboje napunio  mi je pičku I nastavio, da   me jebe ..

 Mokra hajlina počinje da mi smeta, pomože mi da  je skinem, kad me je video golu  samo je jeknuo, nastavio je da me jebe držeći me za kukove.

Najednom mi sine da bih volela da gledam šta mi se događa, to smo Saša i ja apsolvirali, ustanem hitro i dok je još zbunjen izađe iz pantalona, dovedoh ga do ogledala.

 Naslonim se na ogledalo okrenuvši mu malo istrćenu guzu, između nogu se pružih rukom  i uhvatim ga za kurac, lagano ga prodrkam malo i stavim ga na ulaz u željnu pičku, oseitih kad mi ga sjuri do kraja I to propratih uzdahom.

 Prosto je poludeo. Ne znam koliko je to trajalo jer sam imala vezane orgazme. Najednom me snažne ruke mog muža istrgoše iz zagrljaja ljubavnika. Povuče me na pod  podmetnuvši se ispod, gotovo sam pala i tada mesto da zastane  Saša mi sjuri svoj kurac u guzu, zaplakala sam od bola. Čula san komandu "raširi noge", to sam učinila i primila ovaj put nežno kurac  mog  ljubavnilka. Ležala sam ma leđima perverzno raširenih nogu dok  su me njh dvojica  u ritmu punili.

- Jesam kurva - počnem da vičem. - Jesam, vaša sam  kurva! Rasturite me!

Trajalo je to do beskonačnost I I nazad, menjali smo poze  kombinacije, na kraju sam pobegla u kupatilo, zaklučala se  i plakala. Posle dve  godine stresa  nervoze, godina čežnje,  sad jedinstveni seks me potpuno prosvetlio. Plakala sam  srećna i radovala se provodu od bar dve nedelje.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti