13°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

OBIŠAO SAM SVOJU ROBINJU: Odmerio i otkopčao kajiš, a onda je krenulo...

Već tada mi se činilo da se moj život pretvara u seksualni zabavni park – hedonisticku feštu. Aljoša i ja smo jedanput nedeljno odlazili na sesiju sa Gospodaricom Brankom a posle dve-tri nedelje došao mi je preko imejla Brankin poziv da dođem do nje sam. Od onda, otprilike jednom u dve nedelje išao sam do matore poprculje na SM zabavu jedan-na-jedan. E, a onda... Onda mi je Aljosa rekao da ima jedan poklon za mene...

– Imam jedan poklon za tebe.

– Poklon? Povodom čega?

– Šta kojim povodom?

– Mica?

– Milica-Mica – kezio se matori bezobrazno.

Zavrteo sam glavom.

– Ne kontam.

– Pa, eto, nisam ti još rekao za nju, ali to ti je moja... Hm... Igračka.

Počinjao sam da shvatam – Aljoša jebe i nekakvu pičku po imenu Milica, i, po svemu sudeći, sada hoće da oformimo triling. To me nije iznenadilo. Kuronja je pun takvih aduta, u to nisam sumnjao. Nisam ga nikad propitivao, ali sam bio praktično siguran da osim perverznog bračnog para ima još ponekog u šteku.

– Aha. Tvoja igračka.

– Moja igračka – klimnuo je glavom.

– Sve ono što nama radi Branka – ja radim Mici. I još ponešto. Trudim se da budem originalan. A to je već nešto novo. Personalna robinja.

Mada se i to moglo očekivati. U Aljoši ima nešto, nešto što odaje utisak da je sklon dominaciji.

– Milica-Mica za tvoju sadističku stranu.

– Jeste. Možeš reći da je to ”mračna strana”, ali sve je relativno.

– Dobro – meni je našao da sere.

– Jesi li sada kontao da sirotoj ženi nije dovoljan jedan zlikovac već ćemo da je mučimo u paru?

Nisam bio ozbiljan, Aljoša je to znao.

– Otprilike, ali...

– Ali šta?

– Ali kao prvo: Milica nije baš žena. Devojka je. Skoro devojčica...

Opa.

– Drugo: moram priznati da mi je pomalo i dosadila. Nikad i nije baš bila moj tip, niti sam ja lud za klinkama. Isprobao sam je, uradio šta sam hteo, ponešto i više puta i to je to.

– Poklanjaš mi je?

– Pa to sam ti i rekao, žutokljunac. Osim toga, imam sad druge planove.

– Sa nekom starijom? – htedoh ja da ispadnem pametan.

– Recimo. Nego slušaj: pošto je Milica po prirodi prilično stidljiva, bar dok ne dođe vreme za akciju, prvo ćemo je malo izdrndati u paru. Da se navikne na tebe.

– Sirotica – kezio sam se.

– Tačno, sirotica – uzvratio mi je sarkastično.

– A ima i nešto što još nisi probao, je li tako? Sadizam sa kolegom.

– Nema šta ja nisam probao, dečko – prekinuo me je.

Pogledao sam ga.

– Pa to ti verujem, đubre jedno perverzno.

– Veruj, veruj.

– OK. Koliko ta Milica ima godina? Nije valjda maloletna?

– Nije. Odskora nije.

Sabrao sam u glavi neke brojke, ali odlučih da ne kopam dalje u tom pravcu. Ne moram baš sve da znam. Ipak, on je počeo da se pravda:

– Pazi, nikad ne bi rekao. Po onome šta zna.

– Da, da, to se uvek tako kaže.

– Pa videćeš. Sutra u 8?

– Važi.

Onda sam ga naterao da mi do detalja ispriča sve o njoj i o tome šta su radili. Po Aljošinoj priči, ako je bilo ista što nije znala kad ga je upoznala, od onda je naučila sve. Sad zna sve i može sve i hoće sve.

– Radi joj sve – rekao je.

– Dogovoreno.

Kako sam bio solo kod kuće taj dan, nagovorio sam Aljošu da malu dovede kod mene. Spremio sam rekvizite, nasuo neki alkohol da se opustim, i zavaljen u fotelju čekao sam osmicu. A bio sam nervozan, nema svrhe kriti. Ovo je bila jedna druga nervoza, ne poput one kad idem kod Gospodarice. Ovo je bila skroz slatka nervoza. Nervoza deteta pred novogodišnje veče. Trebalo je da dobijem igračku za svoju mračnu stranu – onu koju do tada nisam imao prilike da istinski upoznam. Nisam znao ni kako će se ta moja strana ispoljiti, ali sam je osećao kako ključa u meni, kako udara na vrata – zver koja pokušava da provali iz tamnog podruma u lepo osvetljenu dnevnu sobu.

A ja sam nalegao na ta vrata, jedva zadržavajući čudovište, i gledao kako se kazaljke muče na svom putu. Konačno osam. Pa osam nula pet. Osam nula sedam. Kao što smo se dogovorili, Aljoša bez najave otvara vrata stana. Osluškujem šumove iz predsoblja. Dvoje ih je. I dalje u tišini, ulaze u dnevnu sobu. Aljoša mi je sve ispričao osim to kako mala izgleda. Insistirao je da bar to ostane za iznenađenje. A ja sam se svojski trudio da obuzdam svoju maštu. A eto sad Milice. Niska je (ne preko metar 60), smeđa kosa tek do ramena, lice okruglo (slatko), oči krupne, smeđe...

Ono što mi prvo pada u oči kod njene figure jeste disproporcija, blaga ali očigledna, između torza i donje polovine tela. Gore deluje krhko, sa lomnim strukom, prosečnim sisama, ali dole su široki kukovi, jake, bucmaste noge. Kao da želi da istakne svoju običnost, Milica je obukla tamno-sivi pripijeni džemper i crne, takođe pripijene, pantalone, butikasku bofl robu. Moram da priznam da me je njen stas, tako nesavršen ali ipak seksi, u momentu napalio. Napalilo me je i to što je bila tako neupadljiva i obična – kao vrabac među egzotičnim pticama šarenog perja – jedna od mnogih u jatu ženskih mediokriteta. Napalilo me je i što sam znao da je to samo fasada. Sve me je palilo – pustio sam zver u sobu. Aljoša se već smeštao u fotelju a Milica je, oborena pogleda, sasvim polako prilazila ka meni. Čekao sam da vidim šta će uraditi. Kada je došla na metar i po, spustila se na kolena i još oborila glavu.

– Gospodaru – tih, nežan glasić.

– Pogledaj me – rekao sam, želeći da bolje osmotrim to lice.

Pogledala me je tim krupnim očima koje samo što ne zaplaču i ja sam se zapitao da li je njen strah odglumljen ili autentičan. Brzo sam ubedio sebe da jeste stvaran, znajući da sa takvim tripom igra koju igramo može samo da dobije na kvalitetu. Ustao sam a ona je opet oborila glavu. Lagano sam obišao oko nje, želeći da učinim da se oseća kao plen. Stao sam iza.

– Na noge! –  naredio sam joj.

PROČITAJTE I OVO

Propao lažni zakon o tekovinama terorističke OVK!

NEDIMOVIĆ OTKRIO ŠTA MOGU DA URADE SRPSKI MLEKARI: Nije bilo ni kod Tita!

JEZIVI SNIMCI MESTA SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD OBRENOVCA: Kamion prevrnut, auto zgužvan... (VIDEO)

NE ODUSTAJE! Milo napravio SKANDAL uoči IZBORA!

Uf, to je bilo dupe kao od šećera, tako okruglo, bucmasto i utegnuto. Opipao sam mu čvrstinu i našao da je sasvim zadovoljavajuće, a onda sam nakratko zavukao šaku u onu toplotu između nogu. Zadrhtala je. Bio sam zadovoljan. Pogledao sam u Aljošu. I on je bio zadovoljan i smeškao se prepredeno. Uzvratio sam mu osmeh, pa se opet uozbiljio, obilazeći oko Milice. Stao sam ispred nje. Kujica je upravila svoj molećivi pogled gore u moje lice, a to je zapalilo još nekoliko plamenova u mojoj glavi. Uhvatio sam je za sisu, pomalo grubo, bez emocija, kao da opipavam sumnjivu robu. Naravno, brus nije imala, a ja u sebi dadoh još jedan plus ovom parčetu ispred sebe.

– Ne nosiš brus, a? Zasto?– reših da započnem konverzaciju.

Sekunda-dve oklevanja. Živo me je zanimalo šta će reći. Oborila je glavu.

– Zato što sam drolja.

Zanimljivo je bilo to čuti iz njenih ustašca.

– Tačno. Zato što si drolja i što ne možeš bez kurca, je li tako?

– Jeste.

– I još nešto: obraćaćeš mi se sa ”ljubavi”, sa ”dragi”, sa ”jedini”, eventualno sa ”gospodaru”. Treba da paziš kako se izražavaš u mom prisustvu. Ako nešto mrzim to su dvosložne rečenice. Jasno?!

– Jeste, ljubavi.

– Vrlo dobro.

Skini taj džemper.

Odmah mi je ispunila želju.

– I tu majicu.

I to je otišlo na pod. Stajala je tako u toplesu, dok su joj se lepo oblikovane sisice blago podizale i spuštale u ritmu disanja. Da li mi se činilo ili su ti udisaji bili malo drhatvi usled uzbuđenja? U svakom slučaju, bradavice su bile bezobrazno krute a bolji dokaz mi nije bio potreban. Uhvatio sam te dve lepotice u šake, promešao ih, oprobao neženost devojačke kože i te oštre vrhove na svojim dlanovima. Onda sam palac i kažiprst desne ruke proturio među Micine usne i ispod njenog jezika Tako vlažnim prstima sam joj promasirao bradavicu. Sada je njeno disanje postalo čujno – jasan znak napaljenosti.

– Voliš kad ti to radim?

– Volim, ljubavi.

– Droljo!

Uštinuo sam je. Kratko je jauknula i cimnula telom da se oslobodi stiska. Nasmejao sam se zlobno i ponovio:

– Droljo.

Na licu joj se očitavao bol, ali je rekla:

– Izvini ljubavi.

– Upamti, kurvice, ovde si da zadovoljiš mene. Je li to jasno? Mene! Da me zadovoljiš po svaku cenu, i apsolutno me ne zanima šta ti mislis o tome, jer me baš zabole kurac šta se tebi sviđa a šta ne!

Zgrabio sam je za kosu i povukao unazad da bi upravila lice ka meni a onda sam je pljunuo posred face. Pljuvačka je udarila malo ispod oka i polako joj se slivala niz obraz.

– Zini!

Kad je to učinila pljunuo sam joj u usta. Poslušno je progutala.

– Dakle, da li si razumela, glupačo?

– Jesam.

Zaboravila je da me oslovi. Možda i namerno. Bila je to lepa prilika da je kaznim. Pustio sam joj kosu, stavio ruke na bokove i duboko uzdahnuo, kao čovek čije se beskrajno strpljenje ipak bliži kraju.

– Šta sam ja rekao za dvosložne odgovore?

Na njenom lepuškasto licu se istog trena pojavio izraz straha i molećivosti.

– Oh, molim te ljubavi, zaboravila sam na trenutak – sklopila je šake u molitvu.– Molim te oprosti mi! Neće se ponoviti, obećavam! Gospodar je strog, ali za njeno dobro.

I on kaže: 

– Neće se ponoviti, znam. A znaš kako znam? Tako što ću ti to utuviti u tu tvoju ružnu glavu jednom za svagda!

– Molim te, nauči me! Ja želim da naučim! Samo nemoj biti previše grub, dragi. Preklinjem te, samo mi nemoj naneti bol.

– Šta sad? Hoćemo da se cenjkamo? Ti meni govoriš šta ću da radim?!

– Ne, ali…

– Ti meni da govoriš šta da radim?! Izgleda da ti još ništa nisi shvatila, droljo mala! Ti si ništa! Stvar, razumi!

– Da, ali…

Prekinuo sam je šamarčinom. Nije to bio neki jak šamar ali je lepo pljusnuo. Poželeo sam još jedan i zalepio sam joj još jedan, na drugi obraz. Pala je na kolena. Držala je šake na obrazima, klečeći preda mnom. Sad mi je kurac bio u punom sjaju, pretio je da mi pocepa pantalone. Šta je moj sledeći potez? Bacio sam pogled na Aljošu. Matori perverznjak je utonuo u fotelju, bahato raširio noge i pipkao budžu preko pantalona, ne skidajući pogled sa Milice. Setio sam se. Konopac je bio spreman.

– Diž’ se!

Ustala je poslušno. Odveo sam je do dovratka, vezao joj šake spreda, onda se popeo na stolicu i prebacio slobodan kraj konopca preko cevi centralnog grejanja, koja se pružala duž spoja zida i plafona. Mica je molila:

– Nemoj, ljubavi, nemoj, molim te! Ja te volim, ljubavi! Nemoj me tako surovo kažnjavati! Preklinjem te.

O, ljudi, kakvu sam erekciju imao! Zversku erekciju za zverske porive, za zverske radnje.

– Umukni, robinjo! – dreknuo sam.– Prestani da cviliš, kučko balava!

Upravo sam bio vezao konopac oko cevi i siđoh sa stolice. Prizor je bio božanski jebozovan: Mica u toplesu, ruku pruženih ka plafonu, kao komad u mesari. Prišao sam joj spreda, pripio se uz njeno telo, obema šakama je zgrabio za moćne guzove. Lepo je mirisala. Ugrizao sam je za nadlakticu. Tiho je jauknula.

– Vreme je za lekciju, mala – prošaputao sam joj u lice.

Odvojio sam se od nje, otkopčao kaiš i izvukao ga iz pantalona. Jedan kraj sam obmotao oko šake, sve kako valja. Obišao sam oko svoje robinje, osmotrio njena krhka i glatka leđa, njenu guzu i njene jake noge. Zamahnuh. Odabrao sam prvu metu: kaiš je fijuknuo i sa pucnjem poljubio nežnu kožu preko lopatica. Mala je ciknula.

– Nemoj– rekla je.

Već sam bio zadao i drugi udarac, popreko preko prvog.

– …molim te, ljubavi!

Sledeći sam usmerio na njenu smokvastu zadnjicu, zamahnuvši malo jače, pošto je tu bila obučena. Četvrti je pao na butine. Odjednom se pored mene stvorio Aljoša. Oči su mu gorele a i u njegovoj ruci je bio kaiš. Prišao je robinji spreda i zadao udarac preko njenih grudi. Uhvatili smo je u mašinu i nije imala kuda da pobegne, da se skloni, čak ni da ikako pokuša ublažiti udarce. Kaiševi su fijukali i susretali se sa njenom sirotom kožom, dok je jaukala i preklinjala nas da prekinemo, govorila kako će sve učiniti samo da je više ne mučimo. Obrtala se oko svoje ose, kao na ražnju, da je ja malo bičujem po sisama i stomaku a Aljoša da je čašćava po dupetu i leđima, pa opet obrnuto. Trzala je i uvijala svoje telo kao u suludom plesu, prateći ritam pucnjeva.

– Dosta – rekao sam. 

Aljoša je prekinuo. Krenuo je, sav zajapuren i zadihan, nazad ka fotelji, ali pre nego što će se udaljiti od Mice, hitro se okrenuo i zavario joj još jedan, taman kad je mislila da je gotovo. Onda se, zadovoljan, ali i dalje opasno napaljen, zavalio u fotelju i nasuo sebi još jedno piće. Stajao sam pred svojom robinjom i procenjivao naš ručni rad. Torzo joj je bio išaran crvenim prugama, disala je kao da će svakog trena zaplakati, ali ja sam znao da je u tome bilo više uzbuđenosti nego bola. Okrenuo sam je prema sebi i pogledao je u lice. Oči su joj bile pseći vlažne a jedna suzica se upravo odvojila i kliznula niz obraz, mešajući se sa mojom pljuvačkom, koja se još nije bila sasvim osušila.

– Naučila sam lekciju, dragi, molim te, odveži me.

– Čini mi se da si bila rekla kako ćeš sve učiniti, samo da te pustim. Zar ne?

– Da, mili, sve što zatražiš, samo mi nemoj više nanositi bol.

– E pa, droljo, nisam primetio da si išta uradila do sada, osim što cviliš kao kuja. Šta misliš, dokle ću ja to da trpim, a?!

– Oprosti mi, dragi, samo reci šta želiš!

Napravio sam malu dramsku pauzu.

– Dobro, a šta ti misliš da bi mene zadovoljilo?

Čini mi se da to nije očekivala, ali kada se jednom upadne u gospodar-robinja trip, improvizacije nije nikakav problem.

– Stavila bih tvoj penis u usta.

– Hm, nije loše, ali očekivao sam više od jedne kurvice poput tebe.

– Li… lizala bih tvoje… testise.

Glumila je zbunjenost i sramežljivost, i glumila je dobro. Sve vreme me je posmatrala onim preplašenim pogledom, kao da strepi od svake svoje reči: kakvu bi reakciju mogla izazvati kod svog čudljivog Gospodara.

– Još!

– Ljubila bih tvoja stopala… (Aljoša mi je napomenuo da mala to voli)

– Još!

– Ljubila bih tvoj… anus.

– Tačno, pičko! A znaš šta ćeš još da radiš?!

Odmahnula je glavom.

– Nasadićeš svoj smrdljivi čmarić na moju kurčinu i skakutaćeš po njemu kao luda, je li tako?

Sad je glumila nevericu i zaprepašćenje.

– Ali… mili, pa to će me boleti. 

Uneo sam joj se u lice, uhvatio je za dupe (nisam mogao da to opet ne uradim), i prošaputao: 

– Još kako, droljo.

Čučnuo sam i otkopčao joj pantalone. Onda sam ih u jednom potezu svukao do članaka, otkrivajući joj obla bedra i fine bele gaćice. Prešao sam dlanovima preko glatke kože na njenih butina.

– Želiš li da ti svučem gaćice?

– Da, molim te.

Nisam to uradio. Okrenuo sam je, da joj osmotrim dupe, njeno veliko dupe. Zavukao sam joj tu tkaninu među guzove a onda je opalio dlanom po goloj koži. Začulo se tiho ”ah”. Tek tada sam zgrabio gaćice i, opet u jednom potezu, grubo ih svukao. Ugrizao sam je za guz, što bi propraćeno jos jednim ”ah”. Okrenuo sam je još jednom prema sebi, da procenim pičku. Bila je glatko izbrijana a usmine su bile sklopljene i izgledale tako nevino.

– Volela bi da te jebem?

– Da!

– Šta? Kaži!

– Volela bih da me jebeš, ljubavi moja – glas joj je drhtao.

Prvi put da je izgovorila neku ”bezobraznu” reč. Odvezao sam joj ruke i naredio da se skine sasvim. Posmatrao sam kako izvlači noge iz pantalona i istovremeno skidao svoju odeću. Aljoša je već bio go, sedeći u fotelji jednom rukom je drkao kurčinu dok mu je u drugoj bila čaša.

– Okreni se, raširi noge i nagni prema napred.

Učinila je i to. Prišao sam joj otpozadi (prateći smer koji mi je pokazivao moj ukrućeni kurac) i osmotrio metu. Prisloni sam glavić na njen mali čmar i trljao njime po tom otvoru. Uhvatio sam je i za kukove, navodeći je da pomisli kako se spremam da je nataknem. Ali nisam to uradio, naravno – želeo sam da se još malo igramo.

– Na kolena, kučko!

Pala je kao pokosena.

– Da, mili.

- A sad pokaži malo poštovanja! Celivaj moja stopala!

Rekao sam ”celivaj”, sam sebi smešan, ali ona se bacila pred moje noge i počela da me ljubi i balavi po stopalima kao bezumna. Pogledao sam opet Aljošu. ”Gle ovo!”, rekao sam mu pogledom, a on mi je namignuo. Uspeo sam da izvučem jedno stopalo i da ga spustim na njenu glavu, blago je pritiskajući i uživajući u škakljivom dodiru njene kose na mom tabanu. Onda sam je tom istom nogom odgurnuo i prevrnuo na leđa. Spustio sam taban na njeno lice, primoravajući je da mi ga liže. Gnječio sam joj facu dok me je ona kao poludela milovala po listu. Zatim sam strpao svoje nožne prste u njena mala vrela usta i palcem se igrao sa njenim jezikom. Balavica se gušila od strasti. Verujem da je imala želju da strpa celo stopalo u svoju čeljust kad bi samo mogla. Rešio sam da velikodušno nagradim njenu predanost tom ponižavajućem poslu.

– Raširi noge!

Stao sam ”među rašlje” a onda joj onako obalavljen nožni palac zavukao u pičkicu.

– Aaaah! – vrisnula je i grčevito me zgrabila za gležanj, privlačeći ga još ka sebi.

– Šta je, droljo?! – mrdao sam palac u njenoj natopljenoj vagini.– Šta je?! Je li dobro?!

– Da-aaaaaah!!!

Kada su je prošli orgazmički talasi izvukao sam palac iz nje i pljunuo je na sise. Odmah je stala da razmazuje pljuvačku po sebi, gledajući me u oči i bog-zna-kako mi se zahvaljujući za podareno sladostrašće.

– Hvala ti, ljubavi, hvala ti… Divan si.

Nema opuštanja:

– Umukni, zahvaljivaćeš mi se kasnije, i to na poseban način. Marš na krevet.

Otpuzala je do kauča i legla na njega. Opkoračio sam joj glavu i onda spustio svoja nabrekla jaja tačno na njena usta. Spremno je zinula i primila ih u usnu duplju i počela da ih oblizuje i miluje jezikom. To je bilo nešto!

– To, mala, tako. Liži moja jaja, droljice.

Kad eto opet Aljoše. Prišao je, raširio Miličine bucmaste noge i bez ustručavanja sjurio svoju batinu u dobro ovlaženu pičkicu. Samo je zastenjala, ne prekidajući svoj rad. Premestio sam se malo naviše, tako da su mi obalavljena jaja počivala posred njenog lica a čmar je zauzeo mesto ispred otvorenih usta.

– Ljubi moju čmarinu, mala, liži je! Dobro je oliži, čuješ, kučko?!

Promumlala je nešto i dala se na posao. A radila ga je zaista dobro. Uvrtao sam joj i gnječio bradavice, prepuštajući se uživanju koje mi je donosio njen nestašni jezik, istovremeno razmišljajući na kakav test bih sledeće mogao da je stavim. Povećavao sam pritisak na njeno lice, kao da ću da je ugušim dupetom, ali je ona to ćutke podnosila, ne prekidajući ne jednog trenutka da mi draži anus jezikom i usnama. Bilo bi dovoljno i samo da se isplazila, Aljošini naleti su činili sve ostalo. Podigao sam se sa njene glave, nakratko, samo da bih se namestio tako da sam mogao da joj strpam kurac u usta. Spremno je dočekala svoj novi zadatak i svoj utrenirani jezik uposlila lizanjem moje batine. Zabijao sam joj ga do grla i nije pokazivala ni najmanji znak da ima problem da ga primi tako duboko. Davao sam joj taman toliko vremena da može da udahne vazduh.

– Aljoša, jebaćeš je u dupe. Lezi tu na njeno mesto, a ti pičkice, ti ćeš da ga zajašeš.

Oboje su bez pogovora zauzeli svoja nova mesta. Milicu sam okrenuo leđima prema Aljoši, kako bih mogao lakše da priđe njenom sada već užarenom i natopljenom međunožju, a onda sam uzeo kremu da bih pripremio i njen čmar. Dok je ona tako raskrečena cucala iznad Aljošinog ustremljenog kurca, šakama se oslanjajući na njegove grudi, ja sam zavukao prst sa dosta kreme među te moćne guzove i sterao ga u anus. To je išlo i više nego lako, ima mala iskustva.

– Hajde sad, đubre malo, natakni se! Da te vidim kako se nabijaš!

– Mili… Boleće me.

Napravio sam se kao da prosto ne mogu da verujem svojim ušima. Skočih sa kauča, u dva koraka se nađoh kraj kaiša koji se na podu odmarao od pređašnjeg posla, uzeh ga, i opet, u dva koraka se vratih. Ne čekajući ništa, zamahnuh.

- Ne!

I tu sam je prekinuo. Kaiš je puknuo po otvorenom torzu. Vrisnula je.

- Odmah da si se nasadila, pičko nezahvalna!

- Dobro - samo što ne zajeca.– Pokušaću.

- Nego šta ćeš! 

Krenula je na dole. Pažljivo sam posmatrao šta se dešava. U jednom trenutku je napravila grimasu, zastenjala kratko i podigla se. Odmah sam je kaznio novim udarcem i odmah je krenula u novi pokušaj. Ponovo isti rezultat.

– Ne mogu, mili, boli me! Želela bih da ti udovoljim, ali... AH!!!

To je bio još jedan udarac, rečitiji nego bila kakva usmena naredba. Ponovo se spustila. Sad nisam čekao da da opet odustane nego sam je ”ohrabrio” novim udarcem kaiša. A batina je iz raja izašla, definitivno. Sada se malo više potrudila i eto kurca u bulji! To bi propraćeno jednim uzdahom bola i zadovoljstva.

– Kujo bezobrazna, vidiš da itekako možeš!

– Da, gospodaru! Hvala ti. 

To mi se naročito dopadalo, kad mi zahvaljuje. Tako zadovoljnom, pala mi je na pamet još jedna ideja. Obmotao sam kaiš još dva puta oko šake, da mu smanjim dužinu i povećam preciznost, pa je opalih po otvorenim usminama.

Ah!!!

– Hajde, brže! Primila si ga, šta sad čekaš?! Da te vidim kako skakućeš!

I dok je ona postepeno povećavala brzinu i amplitudu svojih pokreta, ja sam je podsticao kratkim ali reskim udarcima kaišem po pički. Nekoliko puta sam se i sagnuo pa je počastio jezikom, ali samo da bih joj posle zadao novi bol. Kada sam joj tako još malo podigao temperaturu međunožja i kad su njena nabijanja postala sasvim nesputana i skoro divlja, bilo je vreme da joj ga kako valja zabijem. Popeo sam se na kauč, smestio se među Aljošine i Micine noge, prislonio glavić među ovlažene i od packi užarene usmine, pa joj se sjurio u vaginu. Milica je uzdahom pozdravila ovaj dodatak jebačini a onda počela da meša dok smo ja i Aljoša ritmično prodirali kroz obe njene rupe. Sve se treslo a Milica je stenjala i cvilila kao ranjena kučka. Lizao sam joj lice i grickao usne, bradu i obraze. Posle nekog vremena Aljoša više nije mogao da izdrži, izvukao se ispod Milice a onda se postavio ispred mene, nadvivši kukove nad njenim licem.

Nastavio sam da je karam, držeći joj noge na svojim ramenima, i posmatrao kako matori zavlači kurčinu među njene usne i počinje da je jebe u usta. To je kratko trajalo. Aljoša je zarezao i zgrabio jadnicu za kosu, svršavajući obilato u njeno žedno grlo. Milica je vredno gutala sve što joj je bilo namenjeno. Kad je matori iscedio i poslednje kapi istog trena se pridigao, napustio poprište i bez oklevanja uzeo da se oblači.

Hvala ti, tatice – rekla je Milica dok joj je glas drhtao usled mojih naleta. 

”Tatice”; da pukneš od smeha. Da je ućutkam, počeo sam još silovitije da je nabijam, jer, iskreno, nešto me je u tim njenim rečima uznemirilo. Prvi put sam tada osetio neku neodređenu mržnju prema Aljoši. On nije otezao sa oblačenjem i odmah je izašao iz sobe i iz stana kao što je i došao – bez reči.

Nastavio sam divlje karanje tog malog slatkog parčeta koje je stenjalo poda mnom dok je ona laka uznemirenost izrastala u neobjašnjiv bes. Uprkos mojoj grubosti, balavica je ponovo svršavala. U isto vreme krenuše i sokovi iz mene a moja desna ruka spontano polete i šamar pljusnu po njenom levom obrazu. Pa je jedan pao i na desni. Pa još jedan! I još jedan, dok joj je glava letela sa jedne na drugu stranu. Hteo sam da je kaznim. Hteo sam, nije to više bila igra. Konačno, napunio sam joj vaginu spermom i izvukao se iz nje. Stajao sam pored kauča a Milica je ležala, raskrečena, izjebana, sa rukama na licu, i posmatrala me uplašeno, dok su joj iz očiju tekle suze. Na njenom telu crveni tragovi kaiša.

U glavi mi je bio Aljoša, matori jebač, kako bičuje ovu klinku. Aljoša koji joj svršava u usta, dok ona guta. Bio sam pomalo prazan, pomalo iznerviran, pomalo ljut i nisam znao šta da radim sa tim. Ne znam šta mi se desilo. Srušio sam se u fotelju, uzdahnuo i zatvorio oči. U tami iza očnih kapaka mogao sam samo da slušam snažne udare svog bila u usima. Dodir. Otvorio sam oči. Milica je zastala na trenutak pored mene, gledajući me u oči. Popela se u fotelju i sklupčala u mom krilu, prislonivši svoj vreo i vlažan obraz uz moje lice. Raspadao sam se u parčice, ne znajući zašto.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti