4°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MATORKINJA ŽELJNA SVEGA Dugo ga nije imala pa kada ga je dohvatila...

Otišao sa jedne subote do šoping mola da kupim pantalone. Otišao sam u prodavnicu u kojoj stalno kupujem odeću je imaju velike brojeve razne robe. Našao sam ono što mi treba i uputio se prema delu da probam veličinu. Taman ispred mene je hodali jedna onako žena srednjih godina, ali je izgledala tako seksi da bi mogao da je jebem na sred radnje i ne bi mi bilo žao. Ona je taman nosila brus da ga proba i taman zauzela zadnje slobodno mesto.

Tako sam čekao da neko izađe, pa sam se šetao gore-dole niz, moglo bi se reći, hodnik koji je bio poprilično dugačak. Tako kad sam hodao video sam kako ona seksi žena, koja je bila taman ispred mene, nije zatvorila svoju zavesu do kraja nego je moglo skoro sve da se vidi unutra. Malo sam stao jer sam morao da vidim te sise kad bude isprobavam brus. Skinula se gola a sise su joj bile predobre. Ali, nisam mislio da me može videti u ogledalu, a to se upravo i dogodilo. Kad me je provalila kako je gledam dok je gola, krenula je da se izdere, a ja sam joj uletio u svlačionicu i stavio joj ruku na usta. 

- Nemojte samo da galamite. Ovo je samo neki nesporazum, nisam ja mislio Vas da špijuniram golu - govorio sam svakakve gluposti samo da ne bi zvala policiju ili tako nešto.

OVO MORATE ZNATI

TO NISAM MORALA DA DOŽIVIM: Doktorka Katarina nikada neće zaboraviti ODLAGANJE TELA u limene sanduke i jednu UŽASNU noć

PATRIJARH IRINEJ OTKRIO: Milo je doveden u Patrijaršiju kao "budućnost srpskog naroda", TUGA ME OBUZIMA KADA VIDIM LJUDSKI PAD!

VESIĆ SE OGLASIO: Pogledajte ovaj istorijski dokument iz Zagreba na ćirilici pa pričajte o oduzimanju ulica! (FOTO)

Zatim sam je pomerio ruku sa usta a ona mi je povišenim i ljutitim glasom rekla kako me nije sramota da je gledam golu.

- Imate odlične sise i jednostavno nisam mogao da odolim, i učiniću sve samo da ovo ostane između nas.

- Baš sve? OK imam onda jedan posao za tebe.

Zatim se brzo obukla i izašli smo iz prodavnice i otišli do njenih kola. U početku sam mislio da ću morati da joj očistim auto. Ali, auto joj je bio jako čist.

- Sedi u auto, ideš sad samnom dalje - rekla mi je malo ljutito.

Nisam ništa rekao nego sam samo seo u auto. Tako smo se vozili nekoliko minuta kroz grad kad smo došli ispred njene zgrade gde je živela a onda smo otišli u njen stan gde sam seo na krevet. Ona je stajala ispred mene i rekla mi:

- Slušaj mali, za ono što si uradio postoji samo jedan izlaz. Nisam se dugo jebala, jako dugo, ne možeš ni zamisliti koliko i sad si me napalio kao nikad do sad, i bolje ti je da me jebeš sad celu noć ili će biti problema.

- A šta da kažem roditeljima? Moram da se vratim kući.

Tada sam živeo sa roditeljima jer sam imao tek 19 godina a ona mi je rekla da je bolje da im napišem kako ću ostati kod prijatelja da spavam jer me neće pustiti celu noć. Kad sam im napisao poruku, skočila mi je u krilo i počela da mi se trlja od kurac. Ja sam joj izvadio sise i počeo da je ližem bradavice. Zatim sam je skinuo skroz golu, stisnuo uz sebe i stavio joj jezik u usta. A ona mi je otkopčala šlic i stavila mi ruku na kurac. Stvarno se moglo videti po njoj kako se nije jebala dugo vremena jer je sva stenjala i drhtala dok sam je stiskao uz sebe.

Zatim se spustila, skinula mi pantalone i počela da puši kurac i liže jaja. Nakon što mi ga je dobro popušila legla je na leđa raširila noge a ja sam krenuo da joj ližem pičku. Kako je samo uzdisala čim sam joj jezikom dotakao klitoris. Vukla me je za kosu i stiskala svojim butinama ko luda a ja sam joj stiskao sise sa rukama dok sam joj turao jezik u pičku koja je bila već toliko vlažna da je sve curilo iz nje.

- To mali, to, samo mi to radi, liži mi pičku kao što nikad nisi - govorila je.

Tako sam joj lizao pičku sve dok mi nije vrisnula da će da svrši, a zatim sam se odmakao a ona je svršila po celom podu. Kako su joj se samo noge tresle dok je izbacila spermu iz pičke. Nakon što se malo smirila raširio sam joj noge, prislonio kurac na pičku i gurnio ga u jednom potezu što sam dublje mogao. Ona se prodrala toliko jako da mi je skoro probila uši.

- Polagano, malo boli jer nisam navikla na kakvu kurčinu!

SAZNAJTE JOŠ

UŽAS! Rodila dete pa ga BACILA: Na bebinom telu UJEDI i BUBE!

IGRE NERAVA: Najviši zvaničnici Hongkonga pod sankcijama SAD

DEFINITIVNO KRAJ?! Nataša OSTAVLJA Strahinju

URNEBESNO! Pogledajte kako učesnici Parova SPAVAJU, ko ne skida šminku, ko spava u ljubavi, a ko u NEMIRU (FOTO)

Ali ja se nisam puno obazirao na njene reči nego sam nastavio da je jebem iz sve snage a ona se samo drala iz svog grla. Nakon što sam joj dobrano raširio pičku, legao sam a ona mi je sela i nabola se na kurac i počela da skače i da mi mesim jaja sa dupetom svaki put kad se spustila skroz do dole. Tako smo se jako dugo jebali a zatim je trebalo da svršim. Tren pre sam joj izvadio kurac iz pičke i svršio sa strane i nakon toga ga vratio nazad. Tako smo se jebali dugo u noć i svaki put kad je trebalo da svršim svršio bih sa strane. Sve do jednog trenutka kada je od umora samo zaspala ali pošto smo bili na pola puta nisam hteo da stanem nego sam nastavio da je jebem dok je spavala. Doslovno sam je pocepao pičku sa kurcem, a četvrti put kad je trebalo da svršim sam joj ubacio kurac što sam dublje sam mogao u pičku i napunio je spermom i zatim sam samo zaspali od umora. Ujutro smo se probudi goli jedno pored drugoga.

Kad se probudila uhvatila se za pičku i videla da je puna sperme.

- Kada si ti to svršio u mene, ja se ne sećam.

Rekao sam joj da sam nastavio da je jebem nakon što je zaspala. 

- Vidi ti malog đavola kako on to jebe i dok spavam! Obožavam te.

A ja sav ponosan dok to slušam. Zatim smo se obukli i razmenili brojeve za buduće jebanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti