4°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

VRELE RUPICE MOJE SOBARICE Uhvatila je moje borbeno koplje i gutala, a onda sam je napunio

Doručak sam namerno prespavao. Ipak ne možete očekivati da ću se probuditi tako rano, pogotovo ne kad dođem u neki drugi grad. Kao što je, recimo, ovaj. Dubrovnik. More, zidine, deca, čamci, Stradun i stranci. Osvaja čoveka lepotom čak i u ovo, prolećno kišno doba. A dubrovačke zabave su, takođe, poznate, raspojasane i atraktivne svakome, a kamoli zavisniku kao što sam ja.

Ali, svaka žurka ima i nekoliko lošijih strana. Jedna od njih je umor, dugo spavanje koje praktikujem samo kad moram, kao danas. Jer kad se iz grada vratite oko pet ujutro, normalno je da se nećete buditi u sedam za doručak. Iz polusna me probudilo škljocanje na vratima. Otključavanje. Neko je ulazio u moju sobu, verovatno sobarica. Prešla je sobu i otvorila zavese, probudivši me sasvim.

- Oh, izvinite, nisam znala da ste ovde - rekla je trznuvši se kad je shvatila da sam još u krevetu.

Nešto sam promrmljao i izustio da nema veze.

- Morala bih da promenim posteljinu i peškire - izvinjavala se.

A zgodna je bila, punašna, crnokosa, velikih grudi i belih hulahopki, koje su pokrivale ugodno popunjene butine. Taman onako obla kako ja to volim. Međutim, u stanju u kakvom sam bio tog jutra, nije mi bilo ni do čega osim sna, a posebno ne do trošenja sa slatkim sobaricama.

OVO MORATE ZNATI

OTKRIVENA SLABA TAČKA KOVIDA 19! Evo šta je sledeći KORAK!

SAHRANA Isidore Bjelice DANAS u Aleji zaslužnih građana: Počivaće pored POLITIČARA

POMIRENJE NAKON SVEGA! KADRA STIGAO, POLJUBIO IZABELU: Iskrena STRAST i susret DECENIJE (VIDEO)

DANAS BEZ KONFERENCIJE: Krizni štab obratiće se SUTRA

- Sad ću ja da ustanem - rekao sam.- Ili još bolje, možda da dođete kasnije.

- Može, može - rekla je.- Samo recite kada.

- Za jedno dva-tri sata, da odremam još malo.

- U redu, doći ću oko dvanaest. Tada završavam s poslom, pa ću Vašu sobu ostaviti zadnju.

- Super - rekao sam i okrenuo se prema zidu kad je mala izašla i ugasila svetlo, ostavivši me samog da uživam u toplini kreveta i dragocenom snu.

Nije to dugo trajalo. Tako mi se barem učinilo. Snažni osećaj već viđenog uvukao mi se u kosti kad se scena ponovila. Otključavanje, razvlačenje zavesa.

- I opet ste tu.

- Jesam, izvinite.

Sada sam već bio nešto prisebniji, s više sati sna u kostima.

- Hoćete ostati u prljavim čaršavima i peškirima?

- Ne baš.

Pogledala me.

- Znam, evo, dižem se.

Ustao sam, onako u pripijenim boksericama i video da se mala nasmejala. Super. Jutarnja erekcija koja je iskočila iz gaća.

- Pardon - rekao sam.- Događa se.

- Eh, da ste malo prisebniji, drugačije bi se dogodilo.

Odlučio sam da izbegnem poziv na koketiranje i istuširam se. Kao što rekoh, nije mi bilo preterano stalo do jebačine, barem ne sada, i ne previše, makar mi se želja počela lagano da budi. Zato sam zgrabio prvi mogući peškir i odjurio u kupatilo.

- Istuširaću se, a ti za to vreme promeni posteljinu - rekao sam joj s vrata.- Pa ću te još možda i nagraditi.

Njeno oblizivanje bila je dovoljna nagrada za moje reči. Otvorio sam vodu i razmišljao, toplo ili hladno. Hladnim ću se razbuditi, toplim opustiti. Krenuo sam hladnom. I nakon sekunde i po prebacio na toplu. Tuširao sam se tako nekoliko minuta, a onda sam začuo kako se vrata kupatila tiho otvaraju. Iznenađeno sam razgrnuo tuš i pogledao ko se to šunja. 

- To sam samo ja - rekla je.- Mislila sam da bi Vam dobro došao čisti peškir.

U ruci je mlada sobarica zbunjeno držala veliki beli peškir.

- Bila si u pravu - rekao sam i nastavio da se perem. 

Čuo sam je kako menja peškire.

- Do kad ti traje smena? - pitao sam je, zatvarajući vodu. 

Jebi ga, ipak mi se jebe, pa sam odlučio da krenem u akciju.

- Imam još malo više od pola sata.

- Super - rekao sam i odgrnuo zavesu i izašao go pred nju.

Kurac mi je nabubrio od želje za njenim butinama. Prišao sam joj onako mokar i uzeo peškir sa stolice gde ga je bila stavila. Tada sam se obrisao dok me je ona gledala, bacio frotir na pod i poljubio je. Ona mi spretno odgovori, zaplete svoj jezik uz moj i uhvati me za moju mesnatu batinu. Nije prošao ni tren, a mala je već bila na kolenima, a ja oslonjen uz umivaonik s kurcom u njenim halapljivim ustima.

Jednom je rukom mazila moja jaja, drugom trpala kurac u svoje grlo. Želeo sam da joj uđe što dublje, ali nije mi dala. Videlo se da ima iskustva u ovome

Osećao sam kako mi u ustima jezikom prelazi glavićem. Lizala mi je kurac neviđenom spretnošću. Bila je prava umetnica u oralnom seksu, istinska vatra koja mi je palila prepone. Tada mi je nadošao orgazam, snažan i moćan, i sva sperma koju sam nakupljao prošli mesec izletela je na njeno lice, na njenu odeću, svuda po podu. Nekoliko mlazeva je uspela i da proguta. Tada sam doslovno odlepio. Podigao sam je i odneo na krevet koji je upravo presvukla. Pocepao sam joj odeću, a ona me hrabrila:

- Hajde, hoćeš mi ga sada nabiti, može?

Njene reči su me izluđivale sve više i više, i nije trebalo dugo da se vratim u punu borbenu gotovost. Moje ljubavno koplje se podiglo, a njena je maca nabubrila od žudnje, navlažila se od želje za mnom. Uleteo sam u nju otpozadi i rasturao je tako, u jedinstvenom ritmu koji je značio i inspiraciju i hladnokrvnost istovremeno, polagano ali sigurno prepuštanje divljem klinču naših isprepletenih tela. Crvenilo u mojim obrazima i crvenilo njenih stidnih usmina bile su jednake boje, a moj se tamni kurac u pravilnim razmacima pojavljivao i nestajao u njoj. Ona je stenjala od užitka, a ja sam ga zabijao. Napipao sam joj klitoris i počeo da ga mazim. Ona se propela od snage kojoj se predala u potpunosti i svršila. Ali, moj je orgazam bio još daleko tako da sam joj promenio položaj. Legao sam na leđa i rekao:

- Da te vidim kakva si jahačica!

Maloj nije trebalo govoriti dva puta, našiljila se na moj ukrućeni ud i stala da meša nesmanjenom žestinom. Jedini zvuk koji se čuo bilo je udaranje mesa u meso, samo što nisam mogao odgonetnuti radi li se o njenim butinama koja su udarala u moja ili o njenom pičiću koji se nasađivao na moj kurac. Njeno malo telo se oznojilo od napora kojem sam je izložio i shvatio sam ubrzo da joj je gotovo pa dosta. Ali nisam hteo da odustanem, ležao sam i dirao je za sisice.

- Imaš lepe cice - govorio sam.- Slatke, male bradavice.

Ona se nasmejala, a ja sam osetio kako sam blizu drugog svršavanja, pa sam još jednom dozvolio da ispalim toplo sjeme. Ovaj puta pravo u njenu utrobu. Zaboravio sam da sam ikad bio umoran, ova mi je jebačina vratila snagu, učinila me spremnim za nove radne pobede. A sobarica s kojom sam se jebao tog prepodneva je bila sva umazana spermom i nije joj bilo žao. Još se nekoliko trenutaka blago nasađivala na moj kurac, lelujala na njemu, kad je osetila da je omlohavio, skinula se s njega i obukla.

SAZNAJTE JOŠ

IGRE NERAVA: Najviši zvaničnici Hongkonga pod sankcijama SAD

SUTRA JE KRAJ! Parovi UZBUĐENI zbog KRUNE, samo JEDAN je može OSVOJITI, ovo su DETALJI! (FOTO)

PONOVO JE DEO "PAROVA" Ušla u VILU i IZDOMINIRALA, usijale se TELEFONSKE LINIJE! (FOTO)

- Dobro je - rekla je.- Mislila sam da si mi pocepao uniformu.

- Kupio bih ti novu - rekao sam ležeći.

- Ali me ne bi spasio one kučke šefice.

- To ne bih - priznao sam.

- Hoćeš večeras u grad? - rekla je mala iznoseći prljave stvari.

- Samo ako ću imati posebnog vodiča - rekao sam, s osmehom.

- Dogovoreno! - odgovorila je, a i ona se slatko nasmejala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti