0°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

OTKRILA ZBOG ČEGA NE POMAŽE OCU "Nije on MUČENIK, ni BESKUĆNIK, deca su mi na PRVOM MESTU" (FOTO)

Otac Aleksandre Subotić, Karađorđe trenutno se nalazi u rijalitiju "Parovi", gde je u jednom momentu pokrenuta tema da mu porodica ne šalje garderobu. 

Tim povodom se oglasila i Aleksandra, te je na svom Instagramu napisala da ona nema ključ od njegove kuće kako bi mogla da mu pošalje stvari. 

Ona je navela da mse uvek sve svede na nju, pa da ovog puta neće to dozvoliti. 

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ ČESTITAO KRIVOKAPIĆU: Želim Vam uspeh i nadam se da će Vlada Crne Gore doprineti miru i stabilnosti u regionu!

AMERIKANCI ZABRINUTI! Kina pravi "supervojnika"!

NAROD SLAVI U CRNOJ GORI! Raduju se izboru nove vlade! (VIDEO)

ZABRANA PUTOVANJA ZA GRAĐANE SRBIJE! U ovim zemljama smo na CRVENOJ LISTI!

Kovid bolnica u Batajnici primila prve pacijente

- Zamolila bih se koji mi se obraćaju u bezi slanja stavri mom ocu - da prestanu to da rade... Niti sam dužna - niti ću ikom išta poslati sebi tužbi. To se na njega ne odnosi naravno. Ja znam koliko mu pomažem i koliko sam mu pomagala sve ovo vreme a to zna i on - svi znaju da na kraju sve padne na moju grbaču a da sam ja sažaljive prirode i uvek opraštam. Ali ovaj put smo moje dvoje dece i ja na prvom mestu... On čovek nije niti beskućnik, niti je mučenik - produkcija ima kontakt sa ljudima koje je ovlasito i kojima je ostavio ključ od kuće, pa nek otvore ormare, spakuju i pošalju mu - poručila je ona. 

Inače, Karađorđe je javno zamolio da mu se operu stvari i pošalju, ali to navodno još niko nije učinio. 

- Meni ništa ne treba. Nisam tražio da mi bilo šta kupe. Jedino što sam tražio je da odnesu moje stvari na hemijsko čišćenje i da mi ih donesu ovde. Moje košulje i odela, i to iz moje kuće. Ništa da kupe, samo da dostave ovde - rekao je Karađorđe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar