10°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

PRIZNAO, NE KAJE SE! Isterao Aleksandru TRUDNU i MALOLETNU iz KUĆE: Promenio bravu, ona je LUDOVALA i htela da MAFIJA

Parograf nikoga večeras ne ostavlja ravnodušni.

Na uporednom poligrafu našla su se dva brata Srboljub Subotić i Karađorđe Subotić.

Oni će večeras otkriti sve porodične tajne ove intrigantne drame.

" Da li je istina da je Srboljub Subotić izbacio iz kuće trudnu Aleksandru Subotić" glasilo je pitanje.

OVO MORATE ZNATI

HAOS NA VOŽDOVCU: Zbog sukoba u saobraćaju potukla se dva vozača, a onda je jedan IZVADIO PIŠTOLJ!

SRBIJA RAZMIŠLJA O NOVIM MERAMA ZA ONE KOJE DOLAZE IN INOSTRANSTVA, a naši građani mogu BEZ KARANTINA I PCR TESTA U 15 ZEMALJA

JEZIVO! VOZILO ZAVRŠILO NA KROVU: Sudar tri automobila u centru Sarajeva (VIDEO)

STRAVA I UŽAS U HITNOJ POMOĆI: Vozača saniteta čekićem i kleštima napao šef voznog parka

LEGENDARNI MILUTINOVIĆ OTVORIO DUŠU: Progovorio o prijateljstvu s Maradonom, reprezentaciji, Vidiću...

Obojica su odgovorila u negaciji, međutim Srboljub je objasnio jače.

- Kada je saznao da je ona trudna sa Čabarkapom, reagovao je ishitreno, ali nikada nije imao lošu nameru - kaže Karađorđe.

- Nikad je fizički nisam izbacio iz kuće. U jendom periodu sam uspeo da zaključam kuću i sprečim ulazak tih ljudi koji su bili sa njom, ujedno i ona.. ta kuća je praktično pripadala mojoj majci, a ne meni.. Šest meseci trpljenja je bilo previše. CIlj ne bira sredstva. U jednom momentu je bilo sve otvoreno, a nikoga nije bilo tu. Dobio sam odobrenje od majke, i pare za novu bravu, istog dana sam je promenio i zaključao vrata. To nema veze sa Aleksandrinim drugim stanjem. Ona je preterala, a imala je gde da ode. Mogla je da ode kod dede, tamo joj je tada i bilo mesto. Ljuba im je ostavljala pare kod dede. Aleksandra je želela da luduje.. Umesto da je podržavala oca, ona ga je sekla, razarala ga je - kaže Srba koji priznaje da je Subotićevu ostavio bez krova nad glavom.

- Nebitno što je bila maloletna i u drugom stanju, šest meseci je partijala, na šta to liči.. možda zvuči okrutno, ali tako je - dodaje Srboljub.

- Aleksandra nije želela ništa. Išli smo na to da se preseli kod dede. Želela je da mafija, ne znate koliko puta je dolazila polciija zbog njih - nastavlja on. 

- Ona je napravila dete, bahatila se sa Karađorđevim neprijateljem, u jednu ruku razumem Srbu - ubacila se Aleksandra Tasić Coka.

- Ja sam sebi dopustio da padnem zbog pokušaja prijateljstava. Iz najboljih namera ja sam završio u zatvoru. Nisam znao da mi je trudna ćerka bila izbačena iz kuće.. Aleksandra je imala strah od te osobe , čak sam je ja pratio na stanicu jer ga se bojala. Moja bivša žena je tu kriva za sve. Nije nikada ništa obrazložila. Moja ćerka se izblamirala kao niko - kazao je Karađorđe.

- Za novu godinu je pokušao da mi zapali auto, došao je da mi čuva decu, na šta tek to liči.. Ljuba je tu kriva - nastavlja Subotić.

- Ne zna, šta se desilo u njenoj glavi - otkriva on. 

- Govorili su da tučemo Aleksandru, to nije bila istina - tvrde braća.

- Ona da je prava ćerka, Alekandra bi rekla da je to laž, a ne da se onako ponaša. Meni radi video nadzor, videli su posle pravu istinu - slažu se oni. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar