7°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: HappyBSC

Svađa PORODICE Lakić UZBUNILA celu Srbiju! Uznemireni gledaoci PORUČUJU Coki da je BEZOBRAZNA I NADOBUDNA!

U vili Parova večeras je bilo jako napeto i uzbudljvo.

Pordica Lakić digla je veliku prašinu u javnosti, a uznemireni gledaoci počeli su da se javljaju osuđujući ponašanje Nikole Lakić i Alekasndre Tasić.

SVE O KORONI

CIFRE OTKRIVAJU KO JE TAČNO UGROŽEN: Ovi građani Srbije su na najjačem udaru smrtonosnog korona virusa!

PRIŠTINA: KFOR pokonio dva kontejnera za testiranje na koronu

ŠOK: Korona najviše UBIJA ZDRAVE, a OVAJ DETALJ će promeniti SVET ZAUVEK!

TINJA PRETNJA: Epidemija smrtonosnog virusa može preko noći da nam zakomplikuje borbu protiv kovida

- Baš mi je teško. Marina je divna i dobronamerna žena. Nikola ne vidi dalje od nosa. Prema Nedi se jako loše ponašaju od samog starta. Coka je bezobrazna i nadobudna kao da je popila svu pamet sveta. Ja ne mogu da verujem, ali niej kriva ona, već sam Lakić, koji ne vidi dalje od nosa. Nikoli kažem, njegov odnos je kao kada prekinete kanap, ti odnosi se više nikada ne vraćaju na staro, ja to odlično znam- rekla je gledateljka. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (3)

Mimi

Niko tu nije dobronameran. Svako hoće da bude najbolji a to nisu porodični odnosi.

dijana

Coka je jako uobrazena i bezobrana a Lakic trci za njom kao kuce. Neda je pokazala da je dusica.

Pera Bandera

Nije Coka baš naivna, to se vidi iz aviona. Mnogi se sećaju njenog ulaska pre par godina kada je odmah po ulasku u "Parove" uskočila u Nikolin krevet iako je navodno napolju imala neku vezu. Tu su bile i neke priče o njenom poslu, poklonima od poslodavca i kojekakve druge sumnjive konstrukcije. Seks sa Lakićem bio je pračen u sitne sate kao nekadašnji boks mečevi čuvenog Mohamed Alija (Kasijus Klej), a Lakić je namerno podizao pokrivač da bi Cokin rad (blow job) bio što vidljiviji. Njen otac je uporno dolazio na "roditeljske sastanke"kao tražeći od produkcije da je izvede, bez obzira na zaprećenu kaznu od 100 000 evra, a njegova mesečna primanja su iznosila nekih 27 000 RSD. Njena majka je kao bila još uvređenija, pa nije nikako ni dolazila, a nevoljko je pristajala i na razgovor putem telefona. Lakić kao istrošeni bivši fudbaler, bet posla i redovnih primanja, sa neproverenom pričom o njegovom seksualnom opredeljenju, bio je pred odlukom o trajnom raskidu sa Cokom, a onda su se pojavile dve crtice na testu trudnoće i "ljubav" je planula. Sledili su meseci histerije i zahteva razmažene trudnice prema produkciji i Lakiću. U tu priču vešto se uklopio i sam Lakić, pa je i on postao "trudan", a zbog "trudnoće" je koristio dnevno spavanje, posebnu hranu itd, itd. Sada je Coka podignutog nosa kojim rasteruje oblake, ona je najpametnija, ona je majka, uzor budućim rijaliti trudnicama...Lakiću jedino preostaje da stavi slepačke naočare i da se pretvori u terapeuta hirovite Coke.


Ostavite komentar