Izvor: HAPPYBSC
08.08.2020 u 08:36
0

POMIRENJE NAKON SVEGA! KADRA STIGAO, POLJUBIO IZABELU: Iskrena STRAST i susret DECENIJE (VIDEO)

Izabela Alijoski je najveću popularnost stekla prošle godine u zabavno-humorističkom programu „Parovi“ jer je bila u vezi sa jednim od glavnih favorita u ovom rijalitiju, Elvinom Kadrićem Kadrom.

Naime, njih dvoje su bili nerazdvojni i kako sami ističu iskreni u svojoj ljubavi koja je nestala ubrzo nakon izlaska iz sedmog serijala.

SUTRA JE KRAJ! Parovi UZBUĐENI zbog KRUNE, samo JEDAN je može OSVOJITI, ovo su DETALJI! (FOTO)

Slađana Petrović nikada nije bila za tu ljubav pa je likovala nakon što je čula za raskid.

Milutin Radosavljević Mili provocirao je Izabelu podsećavši je na trenutke koje je tačno prošle godine provela sa svojim sada već bivšim dragim.

PONOVO JE DEO „PAROVA“ Ušla u VILU i IZDOMINIRALA, usijale se TELEFONSKE LINIJE! (FOTO)

– Ljubili ste se baš ovde.. Uff kad bi ušao ovde Kadra pa to bi bio susret decenije.. nisi ti njega zaboravila, voliš ga, a praviš se stena – pričao je Mili.

– Ajde ne smaraj. Imam ja svog Stefana, ne pominji mog bivšeg koji me ne interesuje uopšte – rekla je Bells koja je zaljubljena u svog momka Stefana Stojanovića iz Berlina.

MARINKOVIĆ PLANIRAO POMIRENJE SA MIKSI, ALI PREDUHITRIO GA LUKA: Smuvao je BIVŠI učesnik PAROVA, ne izlaze iz KREVETA! (FOTO)

Podsetimo kako je ona izgledala kada je bila u najvećoj ljubavi sa Kadrićem:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter