22°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC, Kurir.rs

BILA U VEZI SA VELJKOM RAŽNATOVIĆEM, HTEO DA "LEMA" ZBOG NJE: Milijeva BIVŠA umalo CECINA SNAJKA?! (FOTO)

Bivša učesnica rijalitija „Parovi“ Marijana Marković pohvalila se da je bila u vezi s Veljkom Ražnatovićem punih pet dana, pa je o otme pričala tokom svog boravka u ovom poznatom zabavno-humorističkom programu.

- Imala sam 15 godina kada me je dodao na Fejsbuku i ja to ispričam bratu, da se dopisujem s njim, na šta on meni kaže kako me neko zeza. Sećam se dobro, on je tada gostovao u emisiji sa sestrom, a ja odlično znam kakav mu je glas. Kažem ja njemu da me pozove, jer ne znam da li je to njegov pravi profil i tada sam se uverila da je sto posto on.

KORONAVIRUS U SRBIJI

Za 24 sata preminule tri osobe u KC Niš i jedna u Vranju

U Novom Pazaru 5 preminulih od korone u poslednja 24 časa

VLADA SRBIJE USVOJILA 4 NOVE MERE Ako ne nosite masku, ovo je iznos KAZNE!

NOVA ČETIRI SIMPTOMA KORONA VIRUSA: Pojavljuju se pre temperature i kašlja!

Sećam se, slao mi je pesmu Saše Kovačevića „Jedina si vredela od svih“. Posle toga me je pitao da se vidimo u tržnom centru, a on, bre, klinac ide od jedne, druge, pete, desete i tako dalje, ali sam pristala - ispričala je Marijana i dodala da je na prvom sastanku sa Cecinim sinom pao poljubac:

- Bila je neka utakmica i mi odemo u kafić da gledamo. I tako gledamo mi tu utakmicu na video-bimu, a ja se u sebi pitam da li će me više ovaj poljubiti. I on me poljubi. Meni je to bio, jao, znaš koji doživljaj. I ništa, kao bili smo pet dana u vezi, dopisivali se, on klinac, a ja klinka, razumeš, šta smo mi znali.

On je tada komentarisao nekom liku na Fejsbuku kao da će mu noge polomiti zbog mene, onda svi videli iz škole s kim sam ja, pa to je bio šou. On se i ne seća mene sada, ja mislim. On je veliki ženskaroš, posle toga je stavio da je u vezi sa ćerkom one pevačice Anabele. Ja sam tada pobesnela i pitala ga što to radi, on mi je kao rekao kako voli tako da menja, da se sprda i ja uzmem i blokiram ga i tako završim s njim.

Komentari korisnika (1)

Nena

Maki u Parove da vide sta je ljepota i dama,kako se oblaci i sminka,ti Ivanija i Natasa jedine sto valja!


Ostavite komentar

Povezane vesti