22°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Alo.rs

MESEC DANA IZOLACIJE U STANU: Moraću da učim da hodam posle ovoga!

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić otkriva kako dane provodi u karantinu.

PROMENIO ČETIRI OSNOVNE ŠKOLE: Nestašan klinac pravio PROBLEME! (FOTO)

-  Ja sam u kući već mesec dana, nigde mrdnula nisam. Nisam čak otišla dole ni stepenicama do dvorišta. Izađem na moju terasu. Šetam, gore, dole, da proradi cirkulacija, da se "ne uštavim". Moraću da učim da hodam posle ovoga. Nije mi loše. Iz opštine mi pomažu sve. Moj prijatelj iz davnina Lipić mi pomaže, moram da se pobratimim sa njim kad sve ovo prođe. Snežana Đurišić mi je tu, ali neću da je deražniram non-stop. I Bojana Stamenov sa kojom sam bila na "Farmi" rekla mi je da je tu za mene u pola dana, pola noći - otkriva  pevačica.

UMIŠLJENA FACA SE UZVEZDILA: Ne DOPRINOSI rijalitiju ni GRAM?! (FOTO)

Na pitanje da li se čuje sa kolegama, Lepa nam je ispričala kakva se uzbuna digla kada Nada Topčagić nije uspela da je dobije preko telefona

UDARILA ŽESTOKO NA NJEGOVU LIČNOST: Običan PRILEPAK i IGRAČKICA! (FOTO)

- Nada Topčagić se uplašila za mene, a ja pošto imam novi telefon, nisma znala da se javim. Ona me je zvala sto puta. Digla je uzbunu gde sam i da li sam dobro. Posle su me svi živi zvali, uplašili su se šta je sa mnom. Čim su mi popravili telefon, zvala sam Nadu. Čula sam se i sa mojim Borom Drljačom, volim ga mnogo, ceo život smo on, Era i ja drugari. Nadam se da će biti dobro - istakla je ona, pa dodala da joj ne pada na pamet da peva u izolaciji:

- Šta da pevam, nisam ja luda nasta da pevam po kući. Imam sve pesme u malom prstu. Ja čekam da se ovo završi pa ću da pevam. Onda ću imati - rekla je Lepa.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (2)

Jaca

Zaboraviće da kocka. Auuu!

opajdara zguzovcic

ajde baba lezi dole..jes čula...


Ostavite komentar

Povezane vesti