21°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: HAPPYBSC

SVI SU PROTIV NJE: Da li će uspeti da se odbrani?

Svađa Ivanije i Željka zatresla je kuću i sve ukućane za stolom.

Uvrede Zorana i Željka na račun Ivanije bile su neprimerene, pa se umešala i domaćica emisije Vendi:
- Kako vas nije sramota da vređate Ivaniju? Sve te uvrede i pogrdne reči imale bi smisla, samo u slučaju da da je ona spaval asa nekim od vas. S obzirom na to da devojka tonije uradila , vaše reči su neprimerene.

EVO GDE JE NOLE! Đoković SA PORODICOM u državu u kojoj je 535 preminulih od korone!

U više navrata polemisalo se o tome da Ivanija nije potcenila nikoga, iako Zoran smatra da je njegov fizički izgled na nivou iznad od Željkovog.

Željko je istakao, da učesnica ima cilj da njega namerno pravi ljubomornim, i da nije iskrena, sve vreme aludirajući na Masttora.

- Masttor i ja imamood početka takav odnos, mi smo samoprijatelji. - branila se Ivanija.

Umešao se i Zoran rečima:
- Jao, kakvi ste vi prijatelji, taj isti Masttor ti je govorio da si lakog morala. Gde mi živimo? - 

FEJSBUK UDARIO NA ŠPEKULANTE U PANDEMIJI Blokirana prodaja maski, toplomera i sredstva za dezinfekciju

Ivan Marinković je takođe bio vidno iznerviran i besan, ne očekujući da će Ivanija nastaviti da govori neistinu po njemu.

Svađa i rasprava o Ivaniji, njenom moralu, emocijama i istinitosti njenih tvrdnji se nastavila. Šta će se dalje dešavati? Da li je ovo samo ljubomora Željkova prourokovala ?

Na ova i druga pitanja dobićemoodgovor uskoro.

Komentari korisnika (4)

Ramajana

E Ceco, Ceco, pa tvoja se pismenost vidi iz komentara koji su ti objavili. Da li mozes da uvidis kako si napisala prvu recenicu? Reci za Ivaniju da je sramota za zenski rod je besmisao koji pokauje karakter licnosti a to je zloba i lukavstvo kao namera da se drugom ucini nepravda.

Milan

Sto da ne pobedi ivania je mnogo napredovala u ovoj sezoni.iskrena I dobra curica.stalno joj kacite pozgaja a znamo da je to bila igra.bolje I iskrena seljancica nego kvazi dama iz grada.a ova dva brata treba mnogo da rade na sebi.prva im je pruzila ruku prijateljstva kad su ih svi docekali na noz.bezobrazni su I nevaspitani.ivancice ne daj na sebe.

Ceca

миша izvini zasto ona treba da pobedi?Seljanka koja ne zna ni prostu recenicu da sastavi . Treba da udje Pozgaj i da je rasturi na ravne delove . Sramota je ona za zenski rod.

Vidi sve komentare (1)
Ostavite komentar

Povezane vesti