Izvor: Tanjug
19.10.2020 u 04:14
0

Pogodite koliko godina ima najstariji fudbaler na svetu!

Egipćanin Ezeldin Bahader, koji ima 74 godine, u nedelju je i zvanično postao najstariji aktivni fudbaler na svetu i dobio je priznanje Ginisove knjige rekorda.

Bahadar je u utakmici treće lige Egipta odigrao svih 90 minuta za klub „6. oktobar“ protiv El Ajat Sportsa, koji je njegov tim izgubio sa 3:2.

OVO MORATE ZNATI

PARTIZAN-ZVEZDA (1:1) Utakmicu obeležili sukobi i kartoni! (VIDEO)

KORONA PRESEK: Registrovano još 214 slučajeva, PREMINULE dve osobe

DRAMA NA BRANKOVOM MOSTU: Muškarac (45) hteo da izvrši SAMOUBISTVO!

EKSPLOZIJA U BEOGRADU: Gori restoran na Vračaru!

Bahader je odigrao dve zvanične utakmice zaredom po 90 minuta, čime je ispunio uslov za dobijanje priznanja i uvršten je u Ginisovu knjigu rekorda.

Prvi meč je odigrao pre prekida zbog pandemije korona virusa i morao je da čeka sedam meseci da se takmičenje nastavi, kako bi odigrao i drugi, i tako zvanično ispunio uslov za rekord.

SAZNAJTE JOŠ I OVO

SKANDAL! Albanci skinuli i izgazili srpsku zastavu (VIDEO)

U utorak sednica Predsedništva SNS

NEK SE SPREME SVI KOJI IMAJU KREDIT! Rata vam je veća? Evo kako da se vratite na staro i koliko to KOŠTA

Bahader je rođen 3. novembra 1945. godine, a srušio je rekord koji je do danas držao Izraelac Isak Hajika, koji je branio prošle godine za jedan izraelski tim sa 73 godine. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter