Izvor:
26.06.2017 u 19:43
0

PRESTRAVLJENI: Roditelji na bebi monitoru ugledali ZLOKOBNU SENKU iznad kreveca svog sina! (VIDEO)

Lora Haj i Din Evans doživeli su pravi šok kada su u krevetu svog 18-mesečnog sina Sebastijana ugledali čudnu senku koja lebdi. Oni su prošle godine iznad njegovog kreveca instalirali kameru, kako bi ga uhvatili u slučaju da ponovo počne da beži iz kreveca.

Međutim, u jednom trenutku su ugledali nešto što ih je veoma zabrinulo. Naime, kraj mališana koji je čvrsto spavao, ugledali su lik koji je takođe imao dečje obrise, prenosi San.

"Prvo sam pomislila da je plišana igračka koju mu je ostavila moja sestra, ali je izgledalo baš čudno. Din je otrčao u sobu, ali ništa nije video u krevetiću. Ipak, na kameri se taj lik i dalje video", ispričala je Lora.

Majka tvrdi da je čudan lik, za kojeg veruje da je duh, bio vidljiv na snimku sve do 1.30 sati ujutru.

"Din ne veruje u takve stvari, ali ovo ga je baš uznemirilo. Stalno me pitao da li je taj lik nestao. Kada sam otišla u pola noći da nahranim sina tog lika više nije bilo", kaže Lora.

Ona ističe da je proveravala i kameru i da je sa tehnikom sve uredu.

Izvor:Alo.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter