Izvor: HappyBSC
27.08.2020 u 11:25
0

ODBROJAVANJE! „Mercedes“ izbacuje potpuno novu S-klasu (GALERIJA, VIDEO)

Kompanija „Mercedes-Benz“ odbrojava do premijere potpuno nove S-klase, a sada je objavila i poslednji tizer.

Nova S-Klasa (W223) biće predstavljena 2. septembra, a iz „Mercedesa“ poručuju da će „redefinisati segment luksuznih automobila svojim brojnim inovacijama“.

PROČITAJTE JOŠ

MIHAJLOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: Nama ženama je TEŠKO u politici

ODLAGANJE POČETKA ŠKOLSKE GODINE: Grupe na koje bi se odnosila ova moguća mera

PAŽNJA, RODITELJI! Nova praksa u vrtićima, OVO VAS ČEKA!

OPREZ! SRPSKI PSIHOLOG OTKRIVA: Pedofile ne možete prepoznati, tako će biti dok se ne uradi OVO

Dosad je poznato da će unutrašnjost biti bogata ekranima i da će sigurnost biti podignuta na još viši nivo zahvaljujući prednjim vazdušnim jastucima za putnike na zadnjim sedištima, a sigurno kriju još poneku tajnu.

Poslednji tizer predstavlja atraktivnu skicu nove S-Klase, ali kao i na svim tizerima, automobil izgleda elegantnije nego u stvarnosti. Točkovi su tipično preveliki, a linija krova kao kod kupea, što su samo neki od prenaglašenih detalja dizajna.

SAZNAJTE I OVO

UBISTVO KOD KNIĆA: Muškarac IZBODEN usred noći zbog LJUBAVNOG TROUGLA?!

NOĆ ZA NAMA: Muškarac uboden nožem!

UHAPŠEN JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH BEGUNACA: Ubio i svoje dve ćerke!

Prednja svetla su previše tanka, a nema ni ručki na vratima.

S-klasa je važna za „Mercedes“ iz više razloga, a jedan od njih je „Factory 56“, novi pogon u Nemačkoj koje se smatra najmodernijim na svetu u automobilističkoj industriji. Upravo će S-klasa biti prvi model koji će se proizvoditi na ovoj lokaciji, a potom će uslediti proizvodnja i drugih modela iz „gornje i luksuzne klase“. Neki od njih imaće konvencionalni, a neki potpuno električni pogon.

Biće interesantno videti da li će „Mercedes“ predstaviti S-klasu i luksuzniju „Majbahovu“ verziju istovremeno ili će odabrati različite termine.

NE PROPUSTITE!

STIŽE NEVEROVATNA TERAPIJA Stres leče marihuanom, a pogledajte na kome! (FOTO)

OBRADUJTE MALIŠANE! Ovo je recept za dobro jutro!

HAOS U SOLITERIMA Komšinice sa sedmog sprata, smirite strasti! (FOTO)

PRESEK LIGE ŠAMPIONA 2020/2021: Evo na koga će Zvezda ići u TREĆEM KOLU (TABELA/REZULTATI)

Kupci će moći da biraju između tri verzije kada je reč o međuosovinskom rastojanju, kao i između nekoliko motora. „Mercedes“ navodno planira da pojednostavi ponudu S-klase u novoj generaciji pa se očekuje da će biti zadržan sedan, ali ne i kupe i kabriolet. Tu prazninu popuniće AMG GT i SL.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter