Izvor: HappyBSC
06.07.2020 u 16:10
0

PRVI PUT PRIKAZANA RUSKA ZVER! Aurus smrskan, putnici bez ogrebotine! (VIDEO)

Ruski proizvođač automobila „Aurus“, najpoznatiji po proizvodnji limuzina za ruskog predsednika, objavio je video snimak na kojem se vidi kako njegova limuzina probija barijeru u zapanjujućem testu, a posle sudara sve lutke u vozilu su ostale potpuno – netaknute.

SVE O KORONI

Oglasila se medicinska sestra iz Novog Pazara: OVO JE PRAVA ISTINA O INFUZIJI ZA DETE ISPRED BOLNICE!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Još ŠEST osoba preminulo, 92 na respiratorima!

DR STEVANOVIĆ UPOZORIO: Sve više MLAĐIH pacijenata, tok bolesti NEPREDVIDIV!

OGLASIO SE ČEDOMIR JOVANOVIĆ IZ BOLNICE: Premoren sam, ali borim se! (FOTO)

NOVO UPOZORENJE EPIDEMIOLOGA KONA: Za tri dana udar u Beogradu, moramo da poštujemo mere

Ova luksuzna limuzina „Aurus senat“, čija tržišna cena počinje od 18 miliona rubalja (254.000 dolara) – može se videti kako se zabija u zid u jednom od hangara kompanije.

U nikada ranije viđenom videu, vozilo dužine 5,6 metara, opremljeno hibridnim pogonskim sklopom koji mu omogućava da ubrza od 0 do 100 km/sat za otprilike šest sekundi, naleti na prepreku brzinom od 64 km/sat. Iako je prednji deo automobila gotovo potpuno zgnječen od udara, dve testne lutke na prednjim sedištima izlaze netaknute od čeonog sudara.

Ruska kompanije je u februaru 2018. počela da prima narudžbine za vozila i do sada ih je stiglo 700 

Ovo nije prvi test ruske marke automobila koji je objavljen u javnosti. Ranije su za limuzinu „Aurus senat“ pokazali kako je otporna na ekstremne hladnoće tokom testa u januaru 2019. godine, hrabrivši sibirsku zimu, pri čemu su temperature pale i do -50 stepeni.

PROČITAJTE OBAVEZNO

SUPRUG ZA POŽELETI: Iznenađenje od Janka dobila tačno u ponoć! (FOTO)

POTRESNA ISPOVEST NADE VULIĆ: Korona mi uzela muža, umalo da nam decu ostanu siročad!

NJEN SUPRUG SE SADA BORI SA KORONOM! Ona danas TUGUJE i priseća se LEPIH trenutaka (FOTO)

Luksuzni automobili, deo projekta „Kortež“, u početku su određeni za najviše ruske zvaničnike. Od inauguracije ruskog predsednika Vladimira Putina u maju 2017 proizvođač je odlučio da automobile učini dostupnima široj javnosti i unutar Rusije i van nje.

Dugoočekivana serijska proizvodnja automobila vrhunske klase trebalo bi da počne u 2021. godinu, iako se očekuje da će nekoliko pilot vozila sići sa proizvodne linije u novembru ove godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter