Izvor: HappyBSC
13.06.2020 u 11:20
0

NOVITETI IZ SONIJA Ovo je 10 najzanimljivih igara za PS5 (VIDEO)

Soni je predstavio novu konzolu i to je ono što zanima sve. Međutim, pre nego što su to učinili, predstavili su i neke od novih igara koje ćemo zaigrati nakon što se nova konzola napokon pojavi.

Osim već poznatih naslova, predstavili su i neke za koje nikada nismo čuli, ali i neke koje smo s nestrpljenjem iščekivali. Ovo je selekcija najzanimljivijih.

Grand Theft Auto 5

Mega uspešna Rockstarova igra dolazi i na PS5 kako bi skupili još malo miliona, a nova verzija će osim grafičkih pojačanja imati i proširenu priču pa će 2021. doći i s besplatnom online verzijom za sve vlasnike nove konzole.

Spidermen: Miles Morales

Spidermen je jedan od uverljivo najboljih naslova za PS4, a s novom konzolom dolazi i nova igra, ali ovog puta s Milesom Moralesom u glavnoj ulozi. U prošlom nastavku smo samo kratko igrali se se njime, ali ovog puta ima celu igricu.

Gran Turismo 7

Ljubitelji trka znaju da je Gran Turismo redovno servirao vrhunske naslove koji su uvek delovali kao da su ispred svog vremena. Sudeći prema najavi, i ovog će puta biti tako.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Ljubitelji arkadnih igara dobiće izuzetno zanimljiv nastavak legendarnog dvojca, a ovaj pokušaj Sonija da se ubaci na Nintendov teren deluje i više nego zanimljivo.

Kena: Bridge of Spirits

Ako ste ikada poželeli da zaigrate Pixarov crtani, sad imate priliku. Kena izgleda fantastično a ovaj platformer već sad deluje kao jedna od onih igara koja se neće propuštati.

Projekat Athia

Square Enix i Luminous Productions predstavio je igru naziva Project Athia u kojoj se pojavljuju bića nalik vukodlacima, a i videli smo da letite uokolo. Ono što je najbitnije, izgleda fenomenalno i dolazi ekskluzivno za PS5.

Little Devil Inside

Na prvi pogled deluje kao indie igra, ali izdvaja se neobičnom estetikom koja će vas u prvi mah zbuniti i nakon toga potpuno osvojiti. Ukratko, ovako bi izgledala igra Wesa Andersona.

Resident Evil 8: Village

RE VII nije dobila ni približno medijske popularnosti kao remasteri dvojke ili trojke, ali zaslužila je svu pažnju fanova jer radi se o povratku franšize na nezaboravne početke. Sedmica izgleda kao savršen nastavak tog trenda i ne možemo dočekati da se pojavi.

Pragmata

Teško je odgonetnuti o čemu se ovde radi, ali izgleda jako zanimljivo. Pomalo podseća na nezaboravni Dead Space, ali radi se o postapokaliptičnoj igri o kojoj ne znamo mnogo osim toga da će se pojaviti 2022. Zainteresovani smo.

Horizon Forbidden West

Šećer na kraju. Stiže nastavak jedne od najboljih igara svih vremena i iz trejlera se da naslutiti da će biti spektakularno. Aloy se vraća, njeni neprijatelji izgledaju još strašnije, videli smo i nove neprijatelje, ali i predivne panorame koje će nas prikovati za ekrane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter