20°C

Beograd

Photo: Youtube/printscreen

Izvor: tanjug

Koncert Bočelija večeras onlajn iz Lajatika

Slavni italijanski tenor Andrea Bočeli održaće ponovo koncert bez publike pod sloganom "Čekajući Misteriju lepote 2021", koji će se prenositi onlajn večeras u 19 časova na njegovom Jutjub kanalu.

Ovoga puta izvodiće ga iz „Teatro del silenzio“, amfiteatra koji je izgrađen na njegovu inicijativu u rodnom gradnu Lajatiko.

Tenor će otpevati pet pesama, pratiće ga klavir Karla Berninija, sopran Alešandra Marianelli i umetnica Brittani O''Connor.

TOP PREPORUKA

Vučić obišao tenkovski bataljon u Sremskoj Mitrovici: Bićemo dovoljno snažni, ogromna finansijska sredstva uložićemo u našu vojnu industriju (VIDEO)

KORONA ĆE NAM NA JESEN ŽIVOT PROMENITI IZ KORENA: Ovo su moguće ČETIRI novine!

NALAZITE SE U IZOLACIJI, A ŽELITE DA PODIGNETE NOVAC: Narodna banka je donela nova pravila!

DR JANKOVIĆ OTKRIO: Korona može da izazove fibrozu pluća!

Lajatiko je svake godine domaćin "Teatra del Silenzio", događaja koji je promovisao Bočeli i čije je izdanje 2020. zbog pandemije odloženo za narednu godinu od 22. do 24. jula.

''Teatro del Silenzio'' živi. Živi u mašti i u nadi da desetine hiljada gledalaca čeka 2021. Njegovo divno gledalište je već ovde, u raznobojnim zastavama sveta", napisano je na Bočelijevoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku.

Slavni tenor je izveo 12. aprila Uskršnji koncert iz prazne milanske katedrale Duomo koji je preko Jutjub kanala videlo oko 24 miliona ljudi.

Ovaj koncert je bio simbolična poruka ljubavi, nade i podrške za izlečenje obolelih od Kovida-19.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar