Izvor: happyBSC
14.10.2020 u 10:50
0

ZAVIRITE NA SET „BETMENA“ Patinson potamnio kosu, Farela ne bi prepoznali (VIDEO)

Nakon što je pre mesec dana prekinuto snimanje novog nastavka filma „Betman“jer se glavni glumac Robert Patinson zarazio koronavirusom, snimanje je nastavljeno u Liverpulu.

Nekadašnji miljenik tinejdžerki, koji se proslavio ulogom Edvarda Kulena u „Sumrak sagi“, potpuno je ušao u lik mračnog junaka iz Gotama Bruca Vejna, odnosno Betmana.

Patinson je za potrebe ove uloge potamnio kosu, a u scenama pred gradskom većnicom u Gotamu nosio je crno odelo s vunenim kaputom, piše „People“.

Na setu je viđen i potpuno neprepoznatljiv irski glumac Kolin Farel koji tumači lik zlikovca Pingvina, a u filmu se pojavljuje i sve traženija glumica Zoe Kravic, kćerka glumice Lise Bonet i rokera Lenija Kravica.

Režiser Met Reves otkrio je da će se ovaj film više fokusirati na Betmanove detektivske sposobnosti.

Snimanje „Betmana“ počelo je u martu, da bi ubrzo bilo zaustavljeno zbog pandemije. Premijera ovog dugoočekivanog filma odložena je do 2022.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter